baran4524 kullanıcısının son içeriği

1. baran4524

Sohbet Yeni özellik sayesinde ne kadar çok zengin var gördük

Teşekkürler hocam bende alışkanlık Google mi forum yazıp girerim siteye hep bi baktım site yok 😀😀
  2. baran4524

Soru 14t pro ısınma kasma

Sıcaklığı olcerseniz buraya paylaşın normalmi degilmi soyleyelim
  3. baran4524

Hocam konudan bagamsiz googla mi forum yazınca en üstte bizim site çıkıyordu artık en altta çıkıyor neden böyle oldu
  4. baran4524

Bu arada 1 Papua Yeni Gine ganasi 10.38 TL
  5. baran4524

Soru 14t pro ısınma kasma

Hocam uygulamalar var cihaz sıcaklığını gösteren test yapıp paylasirmisiniz imkanınız varsa veya çocuk ateş olceriylede olcebilirsiniz dış sıcaklığını cihazin 1780849663 Birde cihazda direncli IMEI kaydı varsa tek sim 4.5g kullanmayı denermisiniz hocam
  6. baran4524

Hocam 17 Max Çin'de çıktı satışa çıktığı bilmiyorum ama cihazi kullananlar varmış hatta yazılımı bile sitede mevcut size kötü bir haberim var globale çıkacak cihazlar daha tanitilmadan yazilimlari siteye yükleniyor normalde büyük ihtimalle 17 Max de sadece Çin pazarına çıkacak çunki sadece Çin...
  7. baran4524

Sohbet Japonya'dan Selamlar

Valla hocam doğma büyüme istanbulluyum ama yaz tatillerim Manisa izmir seferisar didim oralarda geçti çocukluğumda hep hayalimdi oralara gelmek ama hayaller ege gerçekler Marmara Denizi halime şükrediyorum ama marmarayada sürekli gidemeyen insanlar var geçim derdi ülkemizde malesef sıkıntı...
  8. baran4524

Hocam eskiden IMEI atma isleri cüzi miktarlara yapildigi için aldıktan sonra anliyorduk 😀 ne kaydı olduğunu sıfırlayınca veya yazılım atınca anlaşılıyordu kayıt işi şimdiki kadar önemli değildi yani birde eskiden güven vardı ama şuan ortalık yalancı dolandırıcı kaynıyor malesef işlemlerde...
  9. baran4524

Hocam ben dirençli server kayıtlı yazılımsal kayıtlı tüm cihazları kullandım ve hiçbir zaman çekim düşüklüğü performans azlığı yaşamadım ama IMEI atma işlemi düzgün yapıldıysa bu geçerli IMEI atma işlemi özellikle direnç islemlerde baya sıkıntı çıkarabiliyor 4g bozulabiliyor az çekebiliyor...
  10. baran4524

Hocam eski cihazların en büyük sorunu ısınma kamera işlemci çok iyi olmasada olabilir ama ısınma sorunu malesef başa bela ısınmada benim icin sorun değil demessiniz heralde hocam 😀😀
  11. baran4524

Sohbet Japonya'dan Selamlar

Hocam babamın yazlığı var İstanbul'da oraya gidiyorum ben miss 😀😀 İstanbul'da herşey var valla yetiyor bana zaten evde kira 😀 oyuzden 250 bine tatile gitmek bana hayal 😀😀 benim Max harcama 45 bine telefon almak olur yani 😀
  12. baran4524

Masak raporu çıkınca savunmam ektedir 😀 1780829211 Hocam yeni nesil cihazlarda bilgisayar oyunu oynayabiliyoruz denedim GTA 5 ve RDR 2 OYNADİM 😀 clouddan falan değil direk cihazın işlemcisi ile PC oyunları oynayabiliyoruz pcdeki ekran cozunurluklerini birebir alamasakda oynanıyor 😀 bu sadece...
  13. baran4524

Recovery [RECOVERY][UNOFFICIAL][Android 16][Xiaomi 17 Pro Max] TWRP 3.7.1 Touchfix

Hocam keşke paylasmasaydiniz 😀 illa cihazı brick yaptıracaksiniz yani 😀
  14. baran4524

😀 Hocam bence siz seçeneklere tuşlu telefonlarıda ekleyin
Üst Alt