baran4524 kullanıcısının son içeriği

1. B

İnceleme 13 T pro 2.0.201.0.VMLRUXM

Herkes hyperos 3 beklerken 2 kere aylık güvenlik güncellemesi yayinlamalari bence komedi 1763297606 Herkes hyperos 3 beklerken 2 kere aylık güvenlik güncellemesi yayinlamalari bence komedi 2.0.207 ve 2.0.208 yayınladılar
  2. B

Rom Xiaomi 13T Pro Greeshan Repack HyperOs 1.0.6.0 UMLRUXM

Bu serinin 1.0.11 versiyonunu indirin en stabil hyperos arkadadlar hemde bol ozellikli 1.0.12 yi indirmeyin siyah ekranda kalıyor hatali
  3. B

HyperOS HyperOS 3.0 Hakkında merak edilenler. (Detaylı İnceleme)

arastırınca hyperos surumleını sadece çalısanlar test edecek dıye bır bılgı var
  4. B

Beta işi hikaye galiba betaya başvurup erken erişim alan varmı aranızda arkadaşlar
  5. B

Tavsiye 7 yıllık iphone deneyiminden sonra POCO X7 PRO deneyimim

redmi note 8 pro ile :D iphone 16 pro max karsılastırıyorlar :D hocam saka gıbı
  6. B

Tavsiye 7 yıllık iphone deneyiminden sonra POCO X7 PRO deneyimim

Hocam Xiaomi mi serisi kullansaniz dahada mutlu olursunuz
  7. B

Yardım Xiaomi 15 Bl kilidi açan tanıdığınız var mı?

ben yıllardır bl acık kullanıyorum whatsapda hıc sorun yasamadım nedense hocam
  8. B

Hyperos 3 guncellemsi alabilen varmi şuan
  9. B

Çözüldü Corotg V14.0.12.0.TMLMIXM Rom dosyası lazım

Hocam oncedende bir kaç kere yazdık ama görmediniz herhalde yinede teşekkürler
  10. B

İpucu The system is being upgraded, please try again çözümü

İndirmekXiaomi Topluluğu V5.3.31 Giriş yapmak Bana tıkla" "Bootloader'ın Kilidini Aç" seçeneğine tıklayın Önyükleyici kilidini açmak için başvurun - YALNIZCA ANA KARA ÇİN DIŞINDAKİ CİHAZLARDA ÇALIŞIR Birkaç saat bekleyin, Mi Hesabımı Telefona bağlamam 2-3 saatimi aldı. O zamana kadar hatayı...
  11. B

Çözüldü Fake rom ile model numarası degisirmi

Arkadaşlar redmi note 13 5g aldım model numarası fotodaki gibi cihaz çin diye biliyorum etiket çince arkasindaki ama g serisi gösteriyor modelde bu fake rom ile değiştirebilen birseymi arkadaşlar
  12. B

Yardım Android uygulamanın hangi kamerayi kullanacağını sece bubilirmiyiz

Arkadaşlar bu apkyi duzenlereyerek veya Android'in ana kamerasini değiştirebilecegimiz yöntem.varmidir mesela whatsapta telephoto lensin kullansın veya geniş acıyı bunu ayarlyabilirmiyiz
  13. B

Soru Root yetkisi ile ekran çözünürlüğü yükseltmenin zararı varmıdır

Arkadaşlar başlıktaki gibi çözünürlüğü root ile qhd+ yaptim bunun zararı varmdiir yada bu işlemi yapınca ekran kalitesi artarmi bilgisi olan varmidir
  14. B

Yardım 13 pro 5g çin versiyon alinirmi

Arkadaşlar merhaba redmi note 13 pro 5g almak istiyorum ama globall versiyon çok az hemde pahalı çin versiyon var heryerde band 20 yok bu versiyonda. Birde bootloader kilidi açılırken sorun oluyor diyorlar çekin gücünde siminti yaşayan varmı birde fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
Üst Alt