baran4524 kullanıcısının son içeriği

1. B

Soru Xiaomi 17 pro max imeil

15 ultra kamera olarak çok iyi bir telefon ama ekran olarak sevmiyorum kavisli ekran gerçekten artık gereksiz bir icat düz ekrana geçince genclestim resmen😀😀
  2. B

Soru hyper os 3 mi 15 ultraya ne zaman gelecek

Arkadaşlar bl kapalı cihazda bölge falan değiştirerek güncelleme alamiyormuyuz
  3. B

Global 15 ultra kullandım enson ondan hiçbir farklı yok çekim gücü olarak
  4. B

Yok hocam ak garanti yapı hepsi çalışıyor maddi imkanınız varsa bence kaçırmayın çağın ötesinde bir cihaz öğlen 16:00 da şarjdan çıkardığım telefon evelsi gün sabah 8 de hala %15 ve aktif olarak kullanmama rağmen %15 mükemmel bir batarya performansı var
  5. B

8. Aya kadar illaki bir cozum bulunur hocam IMEI işine + 15 ultraya globalde hyperos 3 gelince ben konu acicam 17 pro max i Türkçe yapma yontemi hakkında 1765471278 Gerekli apklari bulunca full Türkçe yapicam cihazi
  6. B

Ben 15 ultra hyperos 2 kullandım SONRA 17 pro Max a geçtim işlemcileri neredeyse aynı olmasına rağmen hyperos 2 resmen vasat kalıyordu hyperos 3 un yaninda
  7. B

Cihazınız nedir hocam
  8. B

Globale hala gelen giden yok bunlar gerçekten cok rezil bir firma
  9. B

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Arkadaşlar hyperos 3 den bana settinga APK patlasma şansınız varmdiir
  10. B

Soru 14t pro Hz sabitleme

Root a gerek yok database editor e adbden yetki vererek istediğiniz Hz ayarını sabitleyenilirsiniz 1765197368 https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-13t-pro-144-hz-sabit-acma-miui-optimizasyonu-kapamadan.151713/
  11. B

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Aslında var ama çin versiyonu gibi sesli komutla calismiyor yazı ile çalışıyor + gemini ile uyarlanarak calisiyor
  12. B

Yardım Çin hyperos 3 cihazları Türkçeye çevirme

Arkadaşlar kisitla zamanındaki denemelerim sonucu hyperos 3 Çin surumlerine global sistem şokları yüklenerek Türkçe yapılabiliyor ancak sürümleri çok geri olmaması lazım apklarin galeri takvim birçok sistem uygulamasını Türkçeye çevirdim ancak yapay zekanın global apksini bulamıyorum acaba...
  13. B

Soru Xiaomi 15 Ultra globale hyper OS 3 geldi.

Hocam ADB yetkisi ile more locale kuruyorsunuz genel alanlar Türkçeye dönüyor tabi ayarlar falan İngilizce kalıyor maalesef şuan zamanım yok ugrasamiyorum illaki bulunur Türkçeye çevirme yöntemi + kavisli ekranlar artık beni bıktırdı düz ekrana hasret kalmışım 15 ultradan 17 pro max a geçince...
  14. B

Rom 15 T Pro HyperOS 3

Telefonu şarjdan cikardikdan sonra soğuması beklerseniz şarj daha uzun sürede azalmaya baslayacaktir 1765030150 Son yüzdeleri daha düşük mah ile dolduruyor batarya koruması için ondan yavas
  15. B

Soru Xiaomi 15 Ultra globale hyper OS 3 geldi.

Çözümü ben buldum 15 ultrayi satıp 17 pro max a geçtim 😀😀 düz ekran gerçekten güzel birşey
Üst Alt