baran4524 kullanıcısının son içeriği

1. B

Soru 14 Ultra mı 15 Ultra mı Almalıyım?

17 alın hocam 😀😀
  2. B

Soru Xiaomi 15 ısınma sorunu için kullanıcı yorumlarınız

arkadaslar ısınma olayı mevsıme kullanım seklıne gore degısebılır mesela gunduz degılde gece kullanım yapan bır kullanıcı benım cıhazım daha az ısınıyor dıyelbılır
  3. B

Sene 2025 hocam bence şarj süresi takılacak bir mevzu değil birçok çözümü var artık yanlissam duzeltin
  4. B

14 ultra ve 15 ultra kullanan biri olarak söylemek isterimki 13 ultra artık ben eskiyim diyor yani diğer 2 serideki kalite hissiyatini vermiyor hatta bende 13 ultra vardı oyuzden sattım şimdi 15 u alicam insallah
  5. B

Yardım Corotg V14.0.12.0.TMLMIXM Rom dosyası lazım

Hocam oncedende bir kaç kere yazdık ama görmediniz herhalde yinede teşekkürler
  6. B

Sohbet Xiaomi Öldü Mü?

hocam eskiden cihazların ozellesmeye ıhtıyacı vardı ama artık yenı nesıl cıhazlarda buna pek gerek kalmadı
  7. B

Yardım Telefon suya girdi

Telefonu actirirsaniz su gecirmezlik özelliği komple gidecektir girdiği su tatlı su ise telefonu Güneş altında bekletin 1 gecede pirince koyun nemini alsın sorun kalmaz
  8. B

HyperOS Mi 15T beklemeye değer mi?

Hocam 15t almak yerine aynı fiyatlara 14 ultra veya 14 pro neden almıyorsunuz 2. El
  9. B

Yardım Xiaomi çin rom için destek bl kilit acma

Hocam tüm romları nasıl denediniz bl açık olmadan
  10. B

Soru Google güncellenen cihazlar patlıyor iddasi

hocam google play guncellmesı dedıgım google play sıstem guncelemesı patladıgı ıdda edılen guncellemeler ıse androıd 16 guncellemesını alanlar + buyrun kaynak burası kaynak bu sadece 1 tanesı bır cok habere denk geldım boyle patladıgı mevsuzu yabancı forumlarda yok ancak google play sıstem...
  11. B

Soru Google güncellenen cihazlar patlıyor iddasi

Arkadaşlar haberlerde güncellenen cihazlar patlıyor iddasi var ilkten inandirici gelmesede yaptığım araştırmalarda Google hem sistem hemde googl play sistem guncellemelerini kısıtlanmış durumda bir sürü şikayet var yabancı forumlarda ne diyorsunuz gerçekten güncellenen cihazların patlaması ile...
  12. B

Yardım Xiaomi 13 Hızlı Şarj Sorunu

Batarya ömrünü tamamlamış olabilirmi cihazı günde kaç kere şarj ediyorsunuz acaba
  13. B

Rom Colt os android 13 dsu loader rom

Cihazdaki orijinal yazılımı asla etkilemez arkadaşlar reset attığınız an orijinal Roma donersiniz orijinal Roma dönünce statusbardan veya uygulamadan reset dsu dediğinizde tekrar custom Roma geçiş yaparsiniz
  14. B

Soru 13T Pro - Android Auto Sorunu

Bootloader kilidini açmadan geri dönüş yapamazsınız hocam acikmi
Üst Alt