baran4524 kullanıcısının son içeriği

1. B

Rom Xiaomi 13 Ultra AOSP Paranoid Uvite Android 14

Arkadaşlar romu kurdum pil performansı gerçek olamayacak kadar iyi. Anlam. Veremedim ekran açık kalma süresi 5 saat ve hala %46 şarjım var
  2. B

Rom Xiaomi 13 Ultra AOSP Paranoid Uvite Android 14

3 4 kere kurmaya çalıştim açılışta siyah ekranda kaliyor
  3. B

Yardım Xiaomi 13 Pro brick problemi

Tek çözüm H.kadioglu ile yetkili hesap yöntemi güvenilir biridir başka yerde zaman kaybetme
  4. B

Yardım Yüklediğim Roma göre model kodu degisiyor

Dirençli değil cihaz + Ce de yok hatta IMEI kaydında çin versiyon gözüküyor cihaz
  5. B

Cihaz rootlu Signal guru ile ediyorum
  6. B

Arkadaşlar yeni bir 13 ultra aldım bootlooader kılıdı açık eea rom yüklüydü aldığımda ama birşey farkettim hangi yazılımı yüklersem cihazın model kodu degsiiyor eu rom yukleyince cihaz kodunun sinu C oluyor global yukleyince G oluyor ve model kodu c olunca band 20 de gidiyor globalde geri...
  7. B

Yardım Mi 13 Ultra MIUI 14.0.2.0 Fake ROM

Ben fake romdan daha değişik birseye denk geldim cihazın modeli yüklediğiniz yazılıma göre degsiiyor örnegin eu rom yukleyince model kodunun sinu DC oluyor global yukleyince c gidiyor G oluyor bu mumkunmudur hatta eu rom yukleyince telefon band 20 yi görmüyor 😀😀😀 anlayan varmı arkadaslar bundan...
  8. B

Twrp ile 2 adet farklı stock rom kurulabilirmi

Arkadaşlar cihaza twrp ile farklı 2 adet stock rom kurabilirmiyiz
  9. B

Soru Xiaomi'nin en iyi Android 13'lü cihazı 13T Pro mudur?

Malesef 😀 önce s 23 e şimdi mi 13 ultraya geçiş yaptim
  10. B

Soru 13t vs 13t pro işlemci hizlari

Hocam aslında bu sayılardan daha önemli olan çekirdek modelleri ben birbirinden iyi kötü demedim. 9200 tam performans çalışmıyor dedim sebebide çekirdek mimarilerinin daha güçlü olmasıymış
  11. B

Cortex X3 işlemcinin modeli hocam hızı değil
  12. B

İşlemci GHz rakamları birbirine yakın diye ben böyle düşündüm ama şimdi siz diyince aklıma geldi işlemci hizlari yakın olsada mimarileri farklı biri biri a78 iken diğeri cortex x3 mesele muhtemlen çekirdeklerin birbirinden farklı olmasından kaynaklanıyor hizlari.ayni olsada
  13. B

Arkadaşlar dün gece kontrol ettiğimde 13t pro 2.7 GHz njn üstüne cikmiyorken performans işlemcisi dahil yani tam performans çalışmıyorken 13t yi kintrol ettiğimde çekirdekler tam performans calisiyor 3 GHz lerde geziyor bunun sebebi nedir sizce yazılım farkı olarak düşündüm aynı sürüm...
Üst Alt