Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam uygulamalar var cihaz sıcaklığını gösteren test yapıp paylasirmisiniz imkanınız varsa veya çocuk ateş olceriylede olcebilirsiniz dış sıcaklığını cihazin
1780849663
Birde cihazda direncli IMEI kaydı varsa tek sim 4.5g kullanmayı denermisiniz hocam
Hocam 17 Max Çin'de çıktı satışa çıktığı bilmiyorum ama cihazi kullananlar varmış hatta yazılımı bile sitede mevcut size kötü bir haberim var globale çıkacak cihazlar daha tanitilmadan yazilimlari siteye yükleniyor normalde büyük ihtimalle 17 Max de sadece Çin pazarına çıkacak çunki sadece Çin...
Valla hocam doğma büyüme istanbulluyum ama yaz tatillerim Manisa izmir seferisar didim oralarda geçti çocukluğumda hep hayalimdi oralara gelmek ama hayaller ege gerçekler Marmara Denizi halime şükrediyorum ama marmarayada sürekli gidemeyen insanlar var geçim derdi ülkemizde malesef sıkıntı...
Hocam eskiden IMEI atma isleri cüzi miktarlara yapildigi için aldıktan sonra anliyorduk 😀 ne kaydı olduğunu sıfırlayınca veya yazılım atınca anlaşılıyordu kayıt işi şimdiki kadar önemli değildi yani birde eskiden güven vardı ama şuan ortalık yalancı dolandırıcı kaynıyor malesef işlemlerde...
Hocam ben dirençli server kayıtlı yazılımsal kayıtlı tüm cihazları kullandım ve hiçbir zaman çekim düşüklüğü performans azlığı yaşamadım ama IMEI atma işlemi düzgün yapıldıysa bu geçerli IMEI atma işlemi özellikle direnç islemlerde baya sıkıntı çıkarabiliyor 4g bozulabiliyor az çekebiliyor...
Hocam eski cihazların en büyük sorunu ısınma kamera işlemci çok iyi olmasada olabilir ama ısınma sorunu malesef başa bela ısınmada benim icin sorun değil demessiniz heralde hocam 😀😀
Hocam babamın yazlığı var İstanbul'da oraya gidiyorum ben miss 😀😀 İstanbul'da herşey var valla yetiyor bana zaten evde kira 😀 oyuzden 250 bine tatile gitmek bana hayal 😀😀 benim Max harcama 45 bine telefon almak olur yani 😀
Masak raporu çıkınca savunmam ektedir 😀
1780829211
Hocam yeni nesil cihazlarda bilgisayar oyunu oynayabiliyoruz denedim GTA 5 ve RDR 2 OYNADİM 😀 clouddan falan değil direk cihazın işlemcisi ile PC oyunları oynayabiliyoruz pcdeki ekran cozunurluklerini birebir alamasakda oynanıyor 😀 bu sadece...