baran4524 kullanıcısının son içeriği

1. B

HyperOS Hyper 3.0 Tester olma

13t pro için beta surum yayınlandı ancak çin versiyonu için yayinlandi globalse uymuyor
  2. B

Yardım Xiaomi 17 ultra global

Dolandırıcı oldukları 35 bin TL'ye 17 pro max satmalarindan belli hocam
  3. B

Yardım Xiaomi 17 ultra global

Hocam daha global sürüm çıkmadı replica veya çin sürümüdür +. 1tb likler genelde çin oluyor
  4. B

Diğer Xiaomi 17 Pro Max Çin hesabı ile BL kilidi açma denemesi

C Hocam cindemisiniz lokasyon olarak
  5. B

Soru Xiaomi 17 pro eu rom

Çin cihazı açabilen görmedim daha hocam varsa öyle biri parasino hemen verelim açsın 😀
  6. B

Soru Xiaomi 17 pro eu rom

K Nerde kim açıyor hocam 1768157921 Hocam çindekiler bl kilidi açabiliyor onlar icik. Bunlar
  7. B

Soru 17 promax soğutma sistemi

Ben ısınmasını garipsemiyorum hocam cihazin ortası ilik ama çerçeve yanıyor 😀 yada metal cerceveli telefonlarmi böyle bilemedim
  8. B

Soru 17 promax soğutma sistemi

Arkadaşlar bugün ilk defa telefonu kilifsiz kullandim ve birsey farkettim çerçeveler yanıyor ama telefon ortası falan ilik ama çerçeve baya sıcak telefonda virtual Android uygulaması açarken oldu bu yani güç kullanırken oluyor normal kullanımda ısınmıyor bile ama zorlayınca bu durum oluyor yeni...
  9. B

Diğer Xiaomi 15 ultra'ya global hyperos 3 geldi

Anisi vardir belkide 😀😀
  10. B

Diğer Xiaomi 15 ultra'ya global hyperos 3 geldi

Sonunda hadi hayırlı olsun
  11. B

Yardım Xiaomi 15 Ultra

Hocam İstanbul'da kutu acilmamis fiyatı 43 44 tabi pahaliya satanda var ben 3 ay takip ettim hem ay kullanılmış hemde ucuzunu bulmak için fiyatlara bakarsaniz herkes malını som altın sanıyor 😀
  12. B

Soru Xiaomi 17 pro max Kayıt ne zaman olur

Tamam hocam haklisiniz
  13. B

Soru Xiaomi 17 pro max Kayıt ne zaman olur

Hocam cozulmediyse cihazlar nasıl kayıt edildi
  14. B

Yardım Xiaomi 15 Ultra

Hocam 43 bine alacaksaniz almayın şuan 15 ultranin en baba ederi 35 bindir h Fazlasını vermeyin ben daha geçen 35 bine 15 ultra aldım 10 günlük cihaz daha
  15. B

Yardım Xiaomi 15 Ultra

Fiyat nedir hocam cihazın bir de şarj cihazı varmıdır
Üst Alt