Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15 ultra kamera olarak çok iyi bir telefon ama ekran olarak sevmiyorum kavisli ekran gerçekten artık gereksiz bir icat düz ekrana geçince genclestim resmen😀😀
Yok hocam ak garanti yapı hepsi çalışıyor maddi imkanınız varsa bence kaçırmayın çağın ötesinde bir cihaz öğlen 16:00 da şarjdan çıkardığım telefon evelsi gün sabah 8 de hala %15 ve aktif olarak kullanmama rağmen %15 mükemmel bir batarya performansı var
8. Aya kadar illaki bir cozum bulunur hocam IMEI işine + 15 ultraya globalde hyperos 3 gelince ben konu acicam 17 pro max i Türkçe yapma yontemi hakkında
1765471278
Gerekli apklari bulunca full Türkçe yapicam cihazi
Ben 15 ultra hyperos 2 kullandım SONRA 17 pro Max a geçtim işlemcileri neredeyse aynı olmasına rağmen hyperos 2 resmen vasat kalıyordu hyperos 3 un yaninda
Root a gerek yok database editor e adbden yetki vererek istediğiniz Hz ayarını sabitleyenilirsiniz
1765197368
https://forum.miuiturkiye.net/konu/xiaomi-13t-pro-144-hz-sabit-acma-miui-optimizasyonu-kapamadan.151713/
Arkadaşlar kisitla zamanındaki denemelerim sonucu hyperos 3 Çin surumlerine global sistem şokları yüklenerek Türkçe yapılabiliyor ancak sürümleri çok geri olmaması lazım apklarin galeri takvim birçok sistem uygulamasını Türkçeye çevirdim ancak yapay zekanın global apksini bulamıyorum acaba...
Hocam ADB yetkisi ile more locale kuruyorsunuz genel alanlar Türkçeye dönüyor tabi ayarlar falan İngilizce kalıyor maalesef şuan zamanım yok ugrasamiyorum illaki bulunur Türkçeye çevirme yöntemi + kavisli ekranlar artık beni bıktırdı düz ekrana hasret kalmışım 15 ultradan 17 pro max a geçince...
Telefonu şarjdan cikardikdan sonra soğuması beklerseniz şarj daha uzun sürede azalmaya baslayacaktir
1765030150
Son yüzdeleri daha düşük mah ile dolduruyor batarya koruması için ondan yavas