Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar ısınma olayı mevsıme kullanım seklıne gore degısebılır mesela gunduz degılde gece kullanım yapan bır kullanıcı benım cıhazım daha az ısınıyor dıyelbılır
14 ultra ve 15 ultra kullanan biri olarak söylemek isterimki 13 ultra artık ben eskiyim diyor yani diğer 2 serideki kalite hissiyatini vermiyor hatta bende 13 ultra vardı oyuzden sattım şimdi 15 u alicam insallah
Telefonu actirirsaniz su gecirmezlik özelliği komple gidecektir girdiği su tatlı su ise telefonu Güneş altında bekletin 1 gecede pirince koyun nemini alsın sorun kalmaz
hocam google play guncellmesı dedıgım google play sıstem guncelemesı patladıgı ıdda edılen guncellemeler ıse androıd 16 guncellemesını alanlar + buyrun kaynak burası kaynak
bu sadece 1 tanesı bır cok habere denk geldım boyle patladıgı mevsuzu yabancı forumlarda yok ancak google play sıstem...
Arkadaşlar haberlerde güncellenen cihazlar patlıyor iddasi var ilkten inandirici gelmesede yaptığım araştırmalarda Google hem sistem hemde googl play sistem guncellemelerini kısıtlanmış durumda bir sürü şikayet var yabancı forumlarda ne diyorsunuz gerçekten güncellenen cihazların patlaması ile...
Cihazdaki orijinal yazılımı asla etkilemez arkadaşlar reset attığınız an orijinal Roma donersiniz orijinal Roma dönünce statusbardan veya uygulamadan reset dsu dediğinizde tekrar custom Roma geçiş yaparsiniz