Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yeni bir 13 ultra aldım bootlooader kılıdı açık eea rom yüklüydü aldığımda ama birşey farkettim hangi yazılımı yüklersem cihazın model kodu degsiiyor eu rom yukleyince cihaz kodunun sinu C oluyor global yukleyince G oluyor ve model kodu c olunca band 20 de gidiyor globalde geri...
Ben fake romdan daha değişik birseye denk geldim cihazın modeli yüklediğiniz yazılıma göre degsiiyor örnegin eu rom yukleyince model kodunun sinu DC oluyor global yukleyince c gidiyor G oluyor bu mumkunmudur hatta eu rom yukleyince telefon band 20 yi görmüyor 😀😀😀 anlayan varmı arkadaslar bundan...
Hocam aslında bu sayılardan daha önemli olan çekirdek modelleri ben birbirinden iyi kötü demedim. 9200 tam performans çalışmıyor dedim sebebide çekirdek mimarilerinin daha güçlü olmasıymış
İşlemci GHz rakamları birbirine yakın diye ben böyle düşündüm ama şimdi siz diyince aklıma geldi işlemci hizlari yakın olsada mimarileri farklı biri biri a78 iken diğeri cortex x3 mesele muhtemlen çekirdeklerin birbirinden farklı olmasından kaynaklanıyor hizlari.ayni olsada
Arkadaşlar dün gece kontrol ettiğimde 13t pro 2.7 GHz njn üstüne cikmiyorken performans işlemcisi dahil yani tam performans çalışmıyorken 13t yi kintrol ettiğimde çekirdekler tam performans calisiyor 3 GHz lerde geziyor bunun sebebi nedir sizce yazılım farkı olarak düşündüm aynı sürüm...