Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkes hyperos 3 beklerken 2 kere aylık güvenlik güncellemesi yayinlamalari bence komedi
1763297606
Herkes hyperos 3 beklerken 2 kere aylık güvenlik güncellemesi yayinlamalari bence komedi 2.0.207 ve 2.0.208 yayınladılar
İndirmekXiaomi Topluluğu V5.3.31
Giriş yapmak
Bana tıkla"
"Bootloader'ın Kilidini Aç" seçeneğine tıklayın
Önyükleyici kilidini açmak için başvurun - YALNIZCA ANA KARA ÇİN DIŞINDAKİ CİHAZLARDA ÇALIŞIR
Birkaç saat bekleyin, Mi Hesabımı Telefona bağlamam 2-3 saatimi aldı. O zamana kadar hatayı...
Arkadaşlar redmi note 13 5g aldım model numarası fotodaki gibi cihaz çin diye biliyorum etiket çince arkasindaki ama g serisi gösteriyor modelde bu fake rom ile değiştirebilen birseymi arkadaşlar
Arkadaşlar bu apkyi duzenlereyerek veya Android'in ana kamerasini değiştirebilecegimiz yöntem.varmidir mesela whatsapta telephoto lensin kullansın veya geniş acıyı bunu ayarlyabilirmiyiz
Arkadaşlar merhaba redmi note 13 pro 5g almak istiyorum ama globall versiyon çok az hemde pahalı çin versiyon var heryerde band 20 yok bu versiyonda. Birde bootloader kilidi açılırken sorun oluyor diyorlar çekin gücünde siminti yaşayan varmı birde fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar