Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 4 ay bu kılıfı kullandım kasada 1 tane cizigi bosverin ufacık deforme bile yoktu 15 gün oldu random bir kılıf aldım bizim kutudan çıkana benzer 15 günde 1 tane ufacin delik ve toz deformesi olmuş kasa saçma sapan kapları tercih etmeyin bilginiz olsun
Hocam ben 160 mbit hız alıyorum 4.5g de ve internetim de ne hiz nede GB sınırı var 😀 yani insanları anlamıyorum 160 mbit neyinize yetmiyor mobil cihazda 5g arıyorlar anlamıyorum 😀😀
Hocam mevzu sadece mobilde değil aynı mevzu ev internetleri içinde aynı 3 gün online oyun oynayamadım pingler berbat durumdaydı muhtemelen giga fiber hatlardan destek alıyorlar 5gye muhtemelen planlamaları tutmadı sistem uyum saglamiyor diye dusunuyorum
Hocam pencere modu şeklinde sistem sıcaklığı ölçen uygulama var onu kurup sıcaklığı takip edin ve not alın sonra youtundam ışınma testleri ile karsilastirin + IMEI atılmadan önce hangi yazılım yüklüydu şuan hangi yazılım yüklü bilginiz varmi
Hyperos 2 nin sonlarina kadar hep Android 13 mi 14 kullandım daha stabil olduğu için ama 17 pro max a geçince şunu anladım mevzu yazılım değil telefonun eski olmasıymış 😄😄