Sohbet Yeni özellik sayesinde ne kadar çok zengin var gördük

baran452432

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
92
Sizde bu forumu kaç yıllar önce kuransınız ve bana laf çakacağınıza, soruma cevap verme zahmetinde bulunun da, bilmeyenler öğrensin...bilmiyorsanız da, bilmiyorum deyin...

Ben demekki boşu boşuna yıllarca bu forumdayım ve yöneticilik yaptım...bunu bilmiyor olmamdan dolayı forumda bulunmam da size zulüm geliyorsa, buradan da ayrılabilrim, hiç sorun değil

Mi 11T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ben dirençli server kayıtlı yazılımsal kayıtlı tüm cihazları kullandım ve hiçbir zaman çekim düşüklüğü performans azlığı yaşamadım ama IMEI atma işlemi düzgün yapıldıysa bu geçerli IMEI atma işlemi özellikle direnç islemlerde baya sıkıntı çıkarabiliyor 4g bozulabiliyor az çekebiliyor kamera çalışmayabiliyor işlemi yapan kişi düzgün yaparsa hiçbir sıkıntı olmuyor ama 😀 5g de çekiyor hocam + orjinal 5g yide cekiyor deneyenler var İstanbul'da hali hazırda gerçek 5g baz istasyonlari mevcut

Skorpi33

Yaşlı ve yorgun :-(
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Hocam ben dirençli server kayıtlı yazılımsal kayıtlı tüm cihazları kullandım ve hiçbir zaman çekim düşüklüğü performans azlığı yaşamadım ama IMEI atma işlemi düzgün yapıldıysa bu geçerli IMEI atma işlemi özellikle direnç islemlerde baya sıkıntı çıkarabiliyor 4g bozulabiliyor az çekebiliyor kamera çalışmayabiliyor işlemi yapan kişi düzgün yaparsa hiçbir sıkıntı olmuyor ama 5g de çekiyor hocam + orjinal 5g yide cekiyor deneyenler var İstanbul'da hali hazırda gerçek 5g baz istasyonlari mevcut
Peki hocam, aldığınız cihazlarınızın Server mi, yazılımsal kayıtlı mı olup olmadığını nasıl biliyordunuz

baran452432

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
92
Peki hocam, aldığınız cihazlarınızın Server mi, yazılımsal kayıtlı mı olup olmadığını nasıl biliyordunuz

Hocam eskiden IMEI atma isleri cüzi miktarlara yapildigi için aldıktan sonra anliyorduk 😀 ne kaydı olduğunu sıfırlayınca veya yazılım atınca anlaşılıyordu kayıt işi şimdiki kadar önemli değildi yani birde eskiden güven vardı ama şuan ortalık yalancı dolandırıcı kaynıyor malesef işlemlerde pahalı olunca insan bilmek istiyor cihazın ne kayıtlı olduğunu 😀

chatin_6231

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 15T
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Wifi özelliği bozulmasa koyu bir Mi Mix2 'ci olarak kullanmaya devam ederdim. O benim ilk ve son aşkım olarak aldığım telefondu. Hala aldığım hiçbir cihaza böyle aşık olarak almadım. O zamanlar siz de koyu bir Mi Max2'ciydiniz. Skorpi hocam

Skorpi33

Yaşlı ve yorgun :-(
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
298
Wifi özelliği bozulmasa koyu bir Mi Mix2 'ci olarak kullanmaya devam ederdim. O benim ilk ve son aşkım olarak aldığım telefondu. Hala aldığım hiçbir cihaza böyle aşık olarak almadım. O zamanlar siz de koyu bir Mi Max2'ciydiniz. Skorpi hocam
Çok iyi hatırlıyorum hocam, çok isteyerek ve severek almıştınız. O zaman Max2 vardı elimde hocam, biliyorsunuz, benim gözlerim bozuk, büyük ekran şart, 11T Pro ya da zor alıştım valla. Yakında da 17 Max çıkıyor veya çıktı, bakalım globale gelecek mi, gelirse bi elimize alıp, yakından incelemek lazım

baran452432

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
92
Çok iyi hatırlıyorum hocam, çok isteyerek ve severek almıştınız. O zaman Max2 vardı elimde hocam, biliyorsunuz, benim gözlerim bozuk, büyük ekran şart, 11T Pro ya da zor alıştım valla. Yakında da 17 Max çıkıyor veya çıktı, bakalım globale gelecek mi, gelirse bi elimize alıp, yakından incelemek lazım

Hocam 17 Max Çin'de çıktı satışa çıktığı bilmiyorum ama cihazi kullananlar varmış hatta yazılımı bile sitede mevcut size kötü bir haberim var globale çıkacak cihazlar daha tanitilmadan yazilimlari siteye yükleniyor normalde büyük ihtimalle 17 Max de sadece Çin pazarına çıkacak çunki sadece Çin yazılımı mevcut

baran452432

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın Üyesi
Adım
anda
Cihazım
17 pro max
Konular
92

Satisada sunulmuş hocam
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mami198533

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
17

86 ile başlıyorsa atılan imeiler genellikle server kayıtlı
Yazılımsal ise 35 ile başlıyor dirençli ile çekirdek sürümü kısmından hardware versionda MP yeşil yerine kırmızı P0.1 P1 vb. Yazıyor.

H.kadioglu33

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
86 ile başlıyorsa atılan imeiler genellikle server kayıtlı
Yazılımsal ise 35 ile başlıyor dirençli ile çekirdek sürümü kısmından hardware versionda MP yeşil yerine kırmızı P0.1 P1 vb. Yazıyor.
Yazılımsal kayıt yapıp 86 lı imei atılırsa bilinmez. Misal obsidian gibi cihazlar. Zircon emerald vs. Vs. Ama bu olay uygulamaya dökülebiliyor. Patch varsa cihazda okuyup söyleyebilir.

Üst Alt