- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 298
Değerli hocam, bu soruyu bende kendime defalarca sordum, hatta size bile soruyorum, daha üst model amiral cihazınızla benim yapamadığım ne yapıyorsunuz diye?Sık sık telefon yenilemek iPhone cular gibi Xiaomi cilerde de trend oldu galiba.
O zaman ben size basit bir soru sorayım Skorpi hocam. Misal siz 11tpro ile yada H.kadioglu hocam 9t pro ile ne yapamıyorsunuz da daha yeni ve daha üst model ile yapacaksınız? Belki kamera ve biraz da yazılımın güncel olması dışında ne gibi artıları olacak?
Hatta bir zamanlar bununla ilgili bir konu da açmıştım Sohbet - Orta segment ile Amiral gemisi cihazlar arasındaki bariz fark nelerdir?
Ama sanırım bizler garibanız, emekliyiz...Sayın H.kadioglu hocam da vakit bulamadığından yada eskisi gibi kazanamadığından belki de yenisini almıyordur.
Parası olan arkadaşlar gördüğüm kadarıyla da sık cihaz değişitiriyorlar, bazılarında ise yeni cihaza terfi etmek bir hastalık sanırım..
Mesela Sayın HiddeNKinG hocam bu temmuz maaş zammından sonra kesin cihazını değiştirir.
Mi 11T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi