Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar selam, eu 14 rom yuklicem twrp moda aliyorum telefon hafizasini goremedigim icin 2 farkli usb bellekte denedim rom seciyorum ama failed veriyor gorselleri yukluyorum destek olmanizi rica ederim
Arkadaşlar 11 ultraya forumda TWRP konularının hepsini denedim. Hem PC den cmd, hem program uzerinden hem de telefondan bilgisayarsız bir şekilde ve gördüğüm tüm TWRP sürümlerini denemisimdir yaklaşık 6 8 tane falan yükleme ekranında telefonu fastboot ekranında aygıtlar bazen görüyor bazen...
arkadaşlar selam 11 ultra için mifrim sitesinden eu rom indirdim görseldekini ve klasöre çıkartıp c klasorunden rom klasorune klasor halinde attım içeriği diger rom dosylaarından farklı fastboot olarak indirmiştim. diger görseldeki gibi yükle dediğimde error diyor nasıl yükleyebilirim?
ve...
Download V13.0.12.0.SKACNXM - Xiaomi Mi 11 Pro/Ultra - EU Stable in MiFirm Bu linkte indirme hatası var başka hangi kaynaktan eu rom xiaomi.eu_multi_MI11Pro_MI11Ultra_V13.0.12.0.SK indirebilirim?
Telefonda global rom vardı bir süre sonra Endonezya rom kurdum sorunlar yine aynı. Çözüm bilen arkadaşlar varsa yanıtlamasıni çok isterim.
1- Video çekiminde bir sorun yok ama özellikle konserlere gittiğimde sesi aşırı kötü alıyor. Bası çok vurup sesi kötü kaydediyor ve video çöp oluyor. Bir...
11 Ultra için denenmiş sorunsuz düzgün çalışan Gcam kurmak istiyorum. Stock kameraya göre çok daha iyi olduğu söyleniyor denemek istiyorum. Endonezya sürüm 13.0.5 kurulu. Nereden nasıl indirebilirim acaba?
Global sürüm yüklü, bazı yazılım hataları mevcut Rom değiştireceğim. EU ya da Endonezya Rom hangisi daha iyi ve sorunsuz acaba? Güncel Rom ve kurulum adımı için de yükleme rehberi için yardımcı olursanız çok sevinirim ilk Mİ telefonum.