ayaz_ll kullanıcısının son içeriği

1. A

Mi 13 vs K60 Pro

Mi5 ile başladığım Xiaomi serüveninde çok uzun zamandır (neredeyse 6 yıl diyebilirim) mi Max 2 ile devam ediyorum, hala bir günü çok rahat çıkarıyorum. Bu arada mi5 cihazım hala sapasağlam sadece batarya değişimi yaptım. Şirket hattım için de mi9t pro kullanıyorum. Max 2 cihazımın miadının...
  2. A

Soru Xiaomi Mi9t Pro güncellenmiyor.

Ben de aynı sürümde kaldım çok uzun zaman geçmesine rağmen ota üzerinden güncelleme gelmedi
  3. A

Rom Miui 12.5 Dağıtılmaya Başlandı.

Mi9t pro kullanıyorum 12.0.6.0'da kaldı telefon hala bir güncelleme gelmedi. Ne yapmalıyım acaba
  4. A

Rom Mi 9T Pro - K20 Pro Global Romlar

12.0.6.0'da bekliyor benim cihazım ota üzerinden güncelleme alması için özellikle bir şey yapmalı mıyım? Yakın zamanda IMEI yüklediğim için mi gelmedi acaba güncelleme
  5. A

Yardım Devletin İmei uygulamasının ilk mağduru

Cihaza twrp yüklüyorum magisk yüklenmiyor. Sonrasında cihaz hiç açılmıyor. Bu defa tüm belleği silip rom atıyorum, twrp gidiyor. Tek tıkla yüklenen twrpleri mi denemedim kendim komut mu yazmadım. Yeni rom sonrası twrp'yi hiç sallamıyor cihaz kendi miui recovery modunda açıyor. Fastboot üzerinden...
  6. A

bu durumda nasıl bir yol izlemem gerekiyor
  7. A

daha önce cihazı bir kaç defa kullanmıştım, bootloader kilidini açtığım için böyle bir şey yaşanmış olabilir mi peki? şu anda cihazda imei namına hiçbir şey yok
  8. A

Sürekli artan fiyatlardan dolayı uygun bir rakama mi9t pro alıp kenara koymuştum bir kaç ay önce. yakın zamanda uygulanan şu imei uygulaması haberleri iyice artınca cihazı kutudan çıkardım şarj ettim ve bingo!!! imei sorguladığımda cihaz bilgileri şeklinde bir menü açılıyor ve sadece seri...
  9. A

AndroidAuto AAMirror - Android Auto Ekran Yansıtma

Daha önce kullandım sorun yoktu ama artık 'bu sürüş esnasında yeni mesaj gelmedi' şeklinde uyarı alıyorum maalesef
  10. A

Ana Başlık Magisk Tüm Sürümler İndirme Bağlantısı

Lineage os 18.1 android 11 için hangi magisk sürümünü kullanmalıyım
  11. A

Recovery Mi5 ve Diğer Xiaomi Cihazlara TWRP Yükleme Anlatımı MIUI9/10 (Nougat/Oreo)

mi5 cihazıma lineage os 17.1 sürümünü kurdum twrp 3.3.1 yüklü ama cihazı rootlayamıyorum bir destek atabilecek olan var mıdır acaba?
  12. A

Rehber Xiaomi ADB/Fastboot Tools 7.03 Türkçe Arayüz

belki komik olacak ama bu programı nasıl çalıştırıyoruz. .jar uzantılı rar dosyası olarak iniyor bunu klasöre çıkar dediğim zaman bir sürü dosya var (dövmeyin beni cehalet böyle bir şey demek ki angel~~)
  13. A

Rom [Android 10] Mi 9T / K20 Global Kararlı V11.0.4.0 QFJMIXM İndirme Bağlantıları

Cihazım IMEI atılmış rootsuz bir cihaz. 11.01.0 kararlı sürümdeyim. Buradaki güncellemeleri görünce ben de güncelleme yapayım diye kontrol ettim ama bende güncelleme gözükmüyor. Bölge değişikliği ile de denedim ama uygun güncelleme yok diyor. Sizce sıkıntı nedir? Acaba güncellemeler geri...
  14. A

Rom [Android Q] Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI11 V11.0.2.0.QFKMIXM

Ben de hala 11.0.1 sürümündeyim ve güncelleme kontrolü yaptığımda bir şey gözükmüyor sanırım geri çekilmiş güncelleme
  15. A

Yardım Sim Kart Etkinleştirilemiyor | Faturaya Etkisi

görünüşe göre imei'ler patlamış :( ve cihazı bu site üzerindeki çok popüler bir isimden almıştım. imei tamiri yapmak sorunu çözer mi böyle sorayım madem
Üst Alt