asamed004 kullanıcısının son içeriği

1. asamed004

Soru Klavyede Kasma

Merhaba. Miui 12.5 Global rom yüklü. Çoğu zaman klavyede istediğim hızda yazamıyorum. Ya kasma oluyor veya bazen temassızlık yapıyor. Var mı böyle bir sorun yaşayan
  2. asamed004

Yardım Ekranda temassızlık ?

Cihazım Redmi Note 8 Pro. Ekranda bazen temassızlık oluyor. Örneğin yazı yazarken bazen harfe dokunduğum halde algılamıyor ya da yakınındaki başka harfi yazıyor. Benze sorun yaşayan var mı nasıl çözerim ?
  3. asamed004

Yardım Yeni Rom Arayışı

Greeshan 12.5 rom kullanıyorum. Bazı buglar var canımı sıkıyor. Yeni rom arayışındayım ancak hangi roma bakarsam bakayım hepsinde hatalara dair yorumlar gördüm. Güzel bir rom arıyorum. Öneriniz nedir.
  4. asamed004

Soru Note 8 Prodan Note 10S'ye geçilir mi ?

Note 8 pro cihazımı satıp biraz ekleme yaparak note 10s'ye geçme fikrim var. Performans, pil ve stabilite olarak sıkıntı yaşar mıyım? Kullanıcılar yorumlarsa çok memnun olurum.
  5. asamed004

Soru Redmi Note 8 Pro'dan Note 10 5g'ye geçilir mi? Yardım..

Merhaba. Elimde 1 yıla yakın süredir kullandığım Note 8 pro var. Uygun fiyata bir alıcı buldum ve üzerine 300 tl gibi bir miktar ekleyip 0 Note 10 5G ile değişerek telefonumu yenilemek istiyorum. Tecrübeli arkadaşlar bu fikrimi nasıl değerlendiriyorsunuz. Yardımcı olur musunuz. ? ( her iki...
  6. asamed004

Rom Sorunsuz Custom Rom Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Bu forumdaki miui tabanlı greeshan, deodex ve stock romları denedim ama hep birkaç hata sorunla karşılaştım. kusursuz bir rom arıyorum. Önerilerini bekliyorum. Teşekkürler..
  7. asamed004

Soru Ram Kullanımı ?

Merhaba anlayamadığım bir konu var. Normalde sağ üste bakınca ram kullanımı olarak anlık 4.9GB kullanılıyor diye zannediyordum. Ancak yanında "kullanılabilir" ifadesi dikkatimi çekti. Bunun anlamı nedir yani bu göstergeye göre boştaki ram mi 4.9GB yoksa kullanılan ram mi ?
  8. asamed004

Soru Yakın Çekim Bulanıklık ?

merhaba yakın çekim fotoğraflarda sağ üst ve sol alt-üst tarafta gördüğünüz gibi bulanıklaşmalar var hep. Çekerken titreme olmasına rağmen bu sorun mevcut. Odaklamada mı problem var acaba bilmiyorum. Benzer sorunla karşılaşan var mı ?
  9. asamed004

Soru Reklam Engelleme için Tavsiyeniz?

Merhabalar. Ayarlar - Bağlantı& Paylaşım- Özel Dns bölümünden dns.adguard.com adlı dnsi girmiştim ve gerek siteler gerek uygulamalar şahane bir reklam engelleme hizmeti alıyordum. Ancak mobil veriden internete bağlanınca inanılmaz bir yavaşlık söz konusuydu bunun sebebi de girmiş olduğum dnsmiş...
  10. asamed004

Yardım Silme tuşu temassızlık var

Merhaba. Silme ve capslock tuşlarında temassızlık var sanki. Bazen 2-3 defa dokunmada ancak algılıyor. Sizde de benzer sorunlar oldu mu? (Redmi note 8 pro greeshan 12.0.4 rom)
  11. asamed004

Çözüldü Klavyede temassızlık ?

Merhabalar. Fotoğrafta işaretlediğim tuşlara basınca bazen tek seferde çalışmıyor bir defa daha dokunmam gerekiyor. Var mı böyle bir sorunla karşılaşan? Mesela diğer tuşlara ard arda tak tak tak tak hızlı hızlı dokunuyorum çalışıyor ama bunlara 2 tıklamada bir defa çalışıyor sanki. ( Miui...
  12. asamed004

Soru .... imei numaralı cihaz kayıt dışıdır ?

Note 8 pro cihazıma geçen hafta imei atıldı sim2 kullanıyorum. Dün cihazın imeisi(sim1 orjinal imeisi yazıyordu) kayıt dışıdır diye sms geldi. Ne yapmalıyım?
  13. asamed004

Yardım Android 11den 10a geçiş ?

Cihazım android 11. kuracağım rom ise android 10 destekli. android10a nasıl geçiş yapabilirim yardımcı olur musunuz?
  14. asamed004

Yardım Note 8 Pro Rom Önerisi ?

Merhabalar. İlk xiaomi deneyimim olan Redmi Note 8'de bir öneriyle aşağıdaki romu kullandım ve oldukça memnun kaldım. Şimdi note 8 proya geçtim. Stabil çalışan, hızlı, pil optimizasyonu iyi olan vb. özelliklere sahip bir rom önerebilir misiniz ? Teşekkürler...
  15. asamed004

Yardım Kilit ekranına geç gelen bildirimler

Merhaba. Redmi Note 8 cihazım var. Ekran kilidi açıkken anında geliyorken kilitli ekranda birkaç uygulamanın bildirimleri sürekli geç geliyor. Böyle sorun yaşayıp çözen oldu mu?
Üst Alt