asamed004 kullanıcısının son içeriği

1. asamed004

Yardım Çektikten sonra galeride soluklaşan fotoğraflar

Maalesef hocam bu işe yaramıyor
  2. asamed004

Hocam romu ben atmadım. Yazılım kayıt yaptırdığım yere attırdım. İmei sonrası Endonezya rom yükledi. Botloader açık değil. 1745352280 Öyle bir ayar göremedim hocam ya. Google fotoğraflarda da aynı sorun mevcut.
  3. asamed004

Konu hakkında bilgisi olan yok mu
  4. asamed004

Kamera ile fotoğrafı çekilen fotoğraf o an bakınca canlı ve doyguun gözükürken; kameradan değil de uygulama olarak galeriye girince ve google fotoğraflarda soluk (doygunluğu az) bir şekilde gözüküyor. İnsan fotoğrafları ruh gibi çıkıyor. Wp'dan birine gönderince de doygunluk ve canlılık normal...
  5. asamed004

Yardım Galeride Fotoğraflarda Renkler Soluk Gözüküyor

Sorunun çözümünü bulan var mı. Ben de aynı sorunu yaşıyorum
  6. asamed004

Yardım Ekran Süresi Problemi

Evet hyper os kullanıyorum. Dijital denge ve ebeveyn denetimleri kısmından görebiliyorum ekran süresini.
  7. asamed004

Rehber Android sistem ve pil optimizasyonu {Android 7-13}

Hocam Success değil de job finished yazısı çıktı. Olmuş mudur acaba ?
  8. asamed004

Yardım Ekran Süresi Problemi

Redmi Note 13 Pro Plus 12/512 cihazım var. 1 hafta olmadı henüz alalı. Ancak ekran süresi ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Telefonu sabah %100 şarj ettikten sonra gün boyu toplamda 5-5.5 saatlik bir ekran süresi alıyorum. Çok az geliyor bana bu süre. Nasıl artırabilirim. Yardımcı olursanız çok...
  9. asamed004

Rehber Android sistem ve pil optimizasyonu {Android 7-13}

hyperos'ta çalışıyor mu bilginiz var mı?
  10. asamed004

Yardım Şarj anomaliliği 67 watt-120watt

Hocam cihazım hyperos. Çalışır mı bende de ?
  11. asamed004

Yardım Şarj anomaliliği 67 watt-120watt

Hocam ekran süreniz çok iyi. Ben o kadar alamıyorum. Cihaz da yeni üstelik. Süreyi nasıl artırırım
  12. asamed004

Note 12 Pro/Pro 5G/Plus 5G Ekran süresi

merhaba. ekran pil durumum bu şekilde. ekran açık kalma süresi yaklaşık 5.5 saat. bana çok az geliyor. sizce normal mi
  13. asamed004

Soru Redmi NOTE 13 Pro 4G ekran sürem normal mi ?

Merhaba aşağıya ss bıraktım. Bunun yanında ekran açık kalma süresi yaklaşık 5.5 saat. Oyun oynamıyorum sadece günlük işler, sosyal medya kullanıyorum. Sizce de ekran süresi az değil mi ?
  14. asamed004

Yardım Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G Cihazına ROM Yükleme Konusunda Yardım

google arama ve mesaj uygulamalarından kurtulmak için endonezya rom kurup direk o şekilde kullanmayı planlıyorum
  15. asamed004

Yardım Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G Cihazına ROM Yükleme Konusunda Yardım

bilgilendirme için teşekkür ederim. Yalnız Ios Bildirim Merkezi ve Kontroller, Kilit Ekranı, Galeri AI Özelliği indirme linkleri çıkmıyor. 1724766793 ayrıca forumda note 13 pro 4g için bir bölüm yok. çok garipsedim.
Üst Alt