Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam romu ben atmadım. Yazılım kayıt yaptırdığım yere attırdım. İmei sonrası Endonezya rom yükledi. Botloader açık değil.
1745352280
Öyle bir ayar göremedim hocam ya. Google fotoğraflarda da aynı sorun mevcut.
Kamera ile fotoğrafı çekilen fotoğraf o an bakınca canlı ve doyguun gözükürken; kameradan değil de uygulama olarak galeriye girince ve google fotoğraflarda soluk (doygunluğu az) bir şekilde gözüküyor. İnsan fotoğrafları ruh gibi çıkıyor. Wp'dan birine gönderince de doygunluk ve canlılık normal...
Redmi Note 13 Pro Plus 12/512 cihazım var. 1 hafta olmadı henüz alalı. Ancak ekran süresi ile ilgili sıkıntı yaşıyorum.
Telefonu sabah %100 şarj ettikten sonra gün boyu toplamda 5-5.5 saatlik bir ekran süresi alıyorum. Çok az geliyor bana bu süre. Nasıl artırabilirim. Yardımcı olursanız çok...
Merhaba aşağıya ss bıraktım. Bunun yanında ekran açık kalma süresi yaklaşık 5.5 saat. Oyun oynamıyorum sadece günlük işler, sosyal medya kullanıyorum. Sizce de ekran süresi az değil mi ?
bilgilendirme için teşekkür ederim.
Yalnız Ios Bildirim Merkezi ve Kontroller, Kilit Ekranı, Galeri AI Özelliği indirme linkleri çıkmıyor.
1724766793
ayrıca forumda note 13 pro 4g için bir bölüm yok. çok garipsedim.