Soru Note 8 Prodan Note 10S'ye geçilir mi ?

asamed004

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
asamed
Cihazım
redmi 8
Konular
30
Note 8 pro cihazımı satıp biraz ekleme yaparak note 10s'ye geçme fikrim var. Performans, pil ve stabilite olarak sıkıntı yaşar mıyım? Kullanıcılar yorumlarsa çok memnun olurum.

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Note 8 pro cihazımı satıp biraz ekleme yaparak note 10s'ye geçme fikrim var. Performans, pil ve stabilite olarak sıkıntı yaşar mıyım? Kullanıcılar yorumlarsa çok memnun olurum.
hocam cokta fark yok ancak kamerada fark olur bence

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Miui 13 sürümü sıkıntılı 12.5 te kalırsanız fena değil.Pil 1.20 dakikada doluyor. Ekran süresi 7 ila 9 saat arası almıştım. Ön kamera berbat normal kamera fena değil video 60 fps güzel. Telefon kibar en sevdiğim yanı buydu. oyun oynamadığım için bilmiyorum performansı güzeldi. Kötü tarafı custom rom çok az telegramda yeni yeni custom rom çıkıyor.Telefon çöktüğünde biraz bilginiz varsa kurtarabiliyorsunuz. İmei repair çok kolay

webnettin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi Note 10s
Meslek
Bilgi işlem uzmanı
Konular
9

Tam da dediğin gibi geçtim hiç pişman olmadım maaşallah çok memnunum. Miui 13 endonezya son sürüm kullanıyorum. Şarj performans kullanım vs hiç sorun yaşamıyorum ve tavsiye ederim..

ntka

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kaan
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
4
EKRAN ÇOK AŞIRI PİL TÜKETİYOR.
Onun dışında cihaz fena sayılmaz normal kullanım da 1 gün rahat çıkartıyor.
Performans olarak iyi diyebilirim bazen sapıtıyor cihaz ama olur o kadar tüm cihazlar bazen sapıtıyor.
10S endenozya cihazı kullanıyorum.
loof dan aldım cihazı sorunsuz şekilde.

asamed004

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
asamed
Cihazım
redmi 8
Konular
30
hocam pili tam doldurduktan sonra yaklaşık kaç saatlik ekran süresi alıyorsunuz? şuan note 8 pro cihazım 1 yıllık oyun oynamadan yaklaşık 5 saatlik bir ekran süresi alıyorum. sizde durum neydi ne oldu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sapıtıyordan kastınız nedir tam olarak? donma takılma gibi şeyler mi yoksa bazı fonksiyonların çalışmaması mı ?

nigtmare

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
uzman
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
0
hocam pili tam doldurduktan sonra yaklaşık kaç saatlik ekran süresi alıyorsunuz? şuan note 8 pro cihazım 1 yıllık oyun oynamadan yaklaşık 5 saatlik bir ekran süresi alıyorum. sizde durum neydi ne oldu ?

sapıtıyordan kastınız nedir tam olarak? donma takılma gibi şeyler mi yoksa bazı fonksiyonların çalışmaması mı ?

Bir sene olmadı ama pil performansı gayet güzel full wifi oyun yok sosyal medya internet kullanımı sırasında durum bu. Ben memnunum

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-10-04-17-18-12-499_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-10-04-17-18-12-499_com.miui.securitycenter.jpg
    291,9 KB · Görüntüleme: 27

asamed004

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
asamed
Cihazım
redmi 8
Konular
30

Bir sene olmadı ama pil performansı gayet güzel full wifi oyun yok sosyal medya internet kullanımı sırasında durum bu. Ben memnunum
hocam yaklaşık 24 saat önce tam şarj ettiniz. 8.5 saat ekran açık kalmış. ve hala %25 şarj dolu o anlama mı geliyor bu grafik ?

mesela benim anlık pil dururmum bu şekilde. sabah şarjdan çıkardım. yaklaşık 11 ay oldu note 8 proyu alalı pil perfomansı düştü baya

Ekli dosyalar

• 449b6110-1597-4dcb-bbe4-2d9899f9fe54.jpg
    449b6110-1597-4dcb-bbe4-2d9899f9fe54.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47

10 saat alıyorum oyun oynadım 1 yıllık. 8 pro

hocam yaklaşık 24 saat önce tam şarj ettiniz. 8.5 saat ekran açık kalmış. ve hala %25 şarj dolu o anlama mı geliyor bu grafik ?

mesela benim anlık pil dururmum bu şekilde. sabah şarjdan çıkardım. yaklaşık 11 ay oldu note 8 proyu alalı pil perfomansı düştü baya
Pil tasarrufunda kullanırsanız daha çabuk biter pil, nedeni çok saçma. Kapatın. Ayarlardan uygulama pil tasarrufuna girip wp Instagram tarzı uyg.lar hariç hepsini arka planda işlem yok yapın.

Bu arada bence kesinlikle geçilmez. Sadece ekranı iyi 10s'in başka da bana göre kayda değer hiçbir fark yok. Bu arada Note 10S'in ön kamerası 8 prodan çok daha kötü bizzat test ettim.

asamed004

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
asamed
Cihazım
redmi 8
Konular
30

Pil tasarrufunda kullanırsanız daha çabuk biter pil, nedeni çok saçma. Kapatın. Ayarlardan uygulama pil tasarrufuna girip wp Instagram tarzı uyg.lar hariç hepsini arka planda işlem yok yapın.

Bu arada bence kesinlikle geçilmez. Sadece ekranı iyi 10s'in başka da bana göre kayda değer hiçbir fark yok. Bu arada Note 10S'in ön kamerası 8 prodan çok daha kötü bizzat test ettim.
ekran süreniz baya iyi. hangi rom kullanıyorsunuz ? benim cihaz 8/128 greeshan 12.5 rom kullanıyorum boştaki ram 4.5gb genelde. sizde durum nedir?

note 105g hakkında bilginiz var mı peki? s ile bir farklılığı var mı acaba ?

"wp Instagram tarzı uyg.lar hariç hepsini arka planda işlem yok yapın" burda demek istediğiniz arkaplan etkinliklerini kısıtla seçeneğini mi işaretleyeyim yani ?

Son düzenleme:
Üst Alt