Arvales kullanıcısının son içeriği

1. Arvales

Yardım Wifi alıcı çin versiyon orijinal oluyormu?

benim çin versiyon xiaomi alıcım var annem almış arkasında çince yazılıyor çin versiyon olduğu anlaşılıyor satıcı çin versiyon satmış n11den aracılıkla almış çin versiyonda orijinal oluyor değilmi? 1694003059 HiddeNKinG hocam siz anlıyorsunuz bu işlerden bakabilirmisiniz
  2. Arvales

Yardım Cihazım hk yardım

Konuyi buraya açıyorum çünkü samsung ekibine sorsam hep otomatik cevaplar hiçbir teknik destek yok otomatik cevaplar 0 forumda müşteri hizmetlerinden almadığım görmediğim teknik desteği alıyorum konuyu bir mod okursa lütfen otomstik cevap atıp konuyu kilitlemesin ben siz bilmiyorsunuz diye...
  3. Arvales

Yardım Wifi alıcısı prizden çıkarırken çıt sesi geldi

Alıcı kullanıyorum prizden çıkarırken alıcıyı biraz sağa döndürdüm çıkmıyor diye hafif çıt fiye ses geldi aparatındanmı geldi cihazmı zarar gördü prizmi zarar gördü bilmiyorum prize sarj aletimi taktim herseyi denedim çalıştı alıcıda çalışıyor ben Obsesif bir kişiliğe sahibim baya korktum...
  4. Arvales

Yardım Eski laptop yandan bakınca görüntü termal kamera gibi oluyor

konu başlığındaki gibi eski bir laptop paneli sanırım TN tn de olmayabilir sony marka bir leptop düz görüntüyü net verebiliyor ama yanlardan altlardan üstlerden tam veremiyor veremiyordan kastım termal kameradaki görüntü gibi oluyor bu durum normalmi
  5. Arvales

Yardım Router orijinal olduğuna nerden bakılır

Hocalarım cihazın seri numarasını nereye yazmam gerekiyor orijinalmi bakmam için birde ufak bir alıcı var xiamoinin kontrol etmek istiyorum teşşekkürler şimdiden 1688937637 HiddeNKinG Hocam konuyla ilgilenebilirmisiniz
  6. Arvales

Yardım Wifi alıcı yamuk adaptör

mi wifi range extender pro bir alıcı kullanıyorum bu alıcı alalı. 4 5 sene olmuştur anlayacağınız garantisi yok cihazın görsellerdede göründuğü gibi cihaza taktığimız o adaptör cihaza yamuk takılıyor bazen ise düz oluyoe yamuk takılıykende çalisiyor düz ikende ve cihaza giren o adaptör o giriş...
Üst Alt