anne12 kullanıcısının son içeriği

1. anne12

Satıldı Tertemiz Redmi Note 7 Pro Kılıf + Batarya + Şarj Aleti Hediyeli

* Fiyata kargo ücreti dahildir (ekstra ücret ödemeyeceksiniz) * 4 gb ram ve 64 gb dahili hafızası vardır. * imei sorunu yoktur ( yurtdışıdr sadece sim 2 kayıtlı ve çalışmaktadır ) * 9h ekran koruyucu (siyah çerçeveli + damperli) üzerinde mevcuttur. * zırh kılıf (siyah) mevcuttur (resimlerde...
  2. anne12

Alış Mi 10t /Mi 10t Pro Sıfır Satan ?

Merhabalar Mi 10t (8 gb) versiyon yada Mi 10t Pro renk fark etmez ... Renk Fark etmez 128gb olur 256gb hafıza da fark etmez ... Garantisiz açılmamış kutu olarak Irak olur, yurt dışı cihazı olur bu şekilde satan var mıdır? acil olarak alacağım ilginiz için teşekkürler ...
  3. anne12

Yardım Telefon Tamamen Kapalı İken Şarjın Bitmesi? Donanımsal mı Yazılımsal mı?

Merhabalar redmi note7 cihazım var 1623443811 Merhabalar redmi note7 cihazım var sıfır cihaz yurt dışı konudada belirttiğim üzere örneğin saat: 20:00 da batarya %41 iken telefonumu güç butonu ile uzun basıp kapat seçeneğine basıp kapatıyorum saat:22:00 da telefonumu açıyorum ve şarj %22-23...
  4. anne12

Yardım Redmi Note 7 PRO (violet) Hangi Rom Öneri Stabil Batarya ve Performans Hk.

Merhabalar Redmi Note 7 PRO (violet) Hangi Rom Stabil Batarya Konusu malum imei sorunu için gitmesin diye TWRP üzerinden EU nun her versiyonu denedim. ama batarya sular seller gibi bitiyor siz değerli MOD'larım ve arkadaşlarım bi yardım ederseniz siz hangi rom kullanıyorsunuz hangi romu...
Üst Alt