anildinc1 kullanıcısının son içeriği

1. anildinc1

Yardım Mi 10 t boot olmuyor

İyi akşamlar arkadaslar cihaz fastboot romda denedim a11 yazılımla boot oluyor a12 ile olmuyor custom yazılım denedim gene siyah ekranda kaliyor yardımcı olabilecek varmı bu sorundan sonra cihaz video oynatmiyor sesi de çıkmıyor hoparlör den hiç bi şekilde ses çıkmıyor muzdarip kaldım cihazı...
  2. anildinc1

Yardım system has been destroyed yedegi

Arkadaşlar cihaz durduk yere system hasbeen destroyed oldu sabh kalktıgımda şimdi mi flash dan rom atacgım lakın içerideki bigileri nasıl kurtaracagım şirket dosyalarımı alsam yeterli yardımcı olurmusunuzu aciliyeti var
  3. anildinc1

Mod Miui 11 yeni batarya simgesi

Bizzat kendi tarafımdan denenmiş olmakla birlikte herhangi bir sorun teşkil etmiyor kullanmaniz için cihazinizda root gereklidir. Denenmis romlar Miroom miuipro Uygulanmasi cihazınızda root explorer ve yahut bir root destekli dosya yoneticisisi araciligiyla vendor overlay icine atmak ve rwrr...
  4. anildinc1

Soru Pubg mobile yükleniyor hatasi

Pubg mobile yükleniyor hatasi aliyorum oyuna girerken yükleniyor kısmında kalip pubg mobile durduruldu bekle kapat ekrani geliyor bu sorunu yasayan veyatta çözümünü bilen varmıdır ?
  5. anildinc1

Rom Redmi 5 plus Miui 11 Pie Port Rom

İyi günler arkadaşlar kendi telefonumda test ettiğim ve sizlere sunmak istedigim bir rom paylaşıyorum 4 gündür kullaniyorum stabil gibi duruyor öncelik le rom android 9 portdur. Romda çalışmayanlar Bluetooth Google camera Ön portre modu Kurulum Cihazı recovery moda alınız Wipe bölümüne...
  6. anildinc1

Soru Miui 11 sonrasi tema mağazası sorunu

İyi günler arkadaşlar basliktan anlaşılacağı üzere tema magazam calismamaktadir tekrar rom kurmak istemediğim icin bana elinizde varsa tema mağazası apksini atabilirmisiniz şimdiden teşekkürlerimi sunarim
  7. anildinc1

Yardım Redmi 5 plus miui11 sonrası pubg sorunu

İyi günler arkadaşlar öncelikle hayırlı cumalar pubg oynuyorsunuzdur eminimki şimdi benim bir sorunum var oyunu yükleniyor kısmında oyunu yüklemiyor sonra belli bir müddet sonrasında lobiye atıyor ve mücadeleye tekrar katıl diyor oyunun içinde her hangi bir kasma donma sıkıntısı yok ama oyuna...
  8. anildinc1

Yardım MIUI 11 pil yüzdesi

Stabil 11.0.2 redmi 5 plus
  9. anildinc1

Ayarlar arama ayarlarindan koydum
  10. anildinc1

bendekide çok küçük içinde ki yüzdeyi buyutebilsem keske
  11. anildinc1

Yardım Redmi Note 8 kendi kendine kapanıp açılıyor

Tuşu çok hassas iceride bi tık kalıyor
  12. anildinc1

Sohbet İzmit Kocaeli

Orayada geliriz
  13. anildinc1

Sohbet İzmit Kocaeli

Bekirdere Yeşilova dan selamlarim olsun bir görüşelim arkadaşlar uyarmi sizede
  14. anildinc1

Yardım Pubg kare hızı sorunu

Ayrıca en aşağıdaki grafigi optimize et secenegini kaldirin en altta olmasi lazım cihazi yavaslatan etmenlerdende birisi o
Üst Alt