Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi akşamlar arkadaslar cihaz fastboot romda denedim a11 yazılımla boot oluyor a12 ile olmuyor custom yazılım denedim gene siyah ekranda kaliyor yardımcı olabilecek varmı bu sorundan sonra cihaz video oynatmiyor sesi de çıkmıyor hoparlör den hiç bi şekilde ses çıkmıyor muzdarip kaldım cihazı...
Arkadaşlar cihaz durduk yere system hasbeen destroyed oldu sabh kalktıgımda şimdi mi flash dan rom atacgım lakın içerideki bigileri nasıl kurtaracagım şirket dosyalarımı alsam yeterli yardımcı olurmusunuzu aciliyeti var
Bizzat kendi tarafımdan denenmiş olmakla birlikte herhangi bir sorun teşkil etmiyor kullanmaniz için cihazinizda root gereklidir.
Denenmis romlar Miroom miuipro
Uygulanmasi cihazınızda root explorer ve yahut bir root destekli dosya yoneticisisi araciligiyla vendor overlay icine atmak ve rwrr...
Pubg mobile yükleniyor hatasi aliyorum oyuna girerken yükleniyor kısmında kalip pubg mobile durduruldu bekle kapat ekrani geliyor bu sorunu yasayan veyatta çözümünü bilen varmıdır ?
İyi günler arkadaşlar kendi telefonumda test ettiğim ve sizlere sunmak istedigim bir rom paylaşıyorum 4 gündür kullaniyorum stabil gibi duruyor öncelik le rom android 9 portdur.
Romda çalışmayanlar
Bluetooth
Google camera
Ön portre modu
Kurulum
Cihazı recovery moda alınız
Wipe bölümüne...
İyi günler arkadaşlar basliktan anlaşılacağı üzere tema magazam calismamaktadir tekrar rom kurmak istemediğim icin bana elinizde varsa tema mağazası apksini atabilirmisiniz şimdiden teşekkürlerimi sunarim
İyi günler arkadaşlar öncelikle hayırlı cumalar pubg oynuyorsunuzdur eminimki şimdi benim bir sorunum var oyunu yükleniyor kısmında oyunu yüklemiyor sonra belli bir müddet sonrasında lobiye atıyor ve mücadeleye tekrar katıl diyor oyunun içinde her hangi bir kasma donma sıkıntısı yok ama oyuna...