Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Google Play Store'da "Uygulamalarım ve oyunlarım" sekmesindeki güncellemeler kısmına girdiğimde güncelleme yok diyor ancak play store'da normal arama kısmına bir uygulama ya da oyun adı girdiğimde güncelleme görünüyor. Yani play store uygulaması güncellenecek oyun ve uygulamaları görmüyor? Var...
Şimdi örneğin 10 mb boyutunda bir uygulamamız var diyelim. Bu uygulamaya 3 mb boyutunda bir güncelleme geldiğinde, bu uygulama benim telefonumda 13 mb'lık bir yer mi kaplar yoksa 10 mb'lık dosyanın içindeki 3 mb'lik kısmı değiştirerek (yani üzerine yazarak) yine 10 mb mı yer kaplar?
Arkadaşlar şu Google kimlik doğrulama bildirimi gelmiyor bende. Onu açacaktım amcak google güvenlik ayarlarına girdiğimde ekteki gibi Google hesabına bağlı cihaz yok diyor. Telefonumu nasıl tanıtıcam Google hesabına
Herkese merhaba. Eskiden telefonunumda ses tuşuna basınca multimedya sesi açma-kısma yapıyordu şu an ne oldu anlamadım ilk basışta bildirimleri kısıp açıyor. Kendi kendine değişti ve eski haline gelmiyor. Yani ses tuşu önceliği multimedya olsun istiyorum. Forumda aradım ses ayarlarında...
Telefonum mi max 2. Telefonum ana ekran satırı önceden 7 satırdı. Ayarlar uygulamasında tüm verileri temizle dedikten sonra 6 satıra düştü. Nasıl eski haline getirebilirim
Mi Belge Görüntüleyici uygulamasını yanlışlıkla sildim. Apk yüklemeden nasıl geri getirebilirim? Forumdaki bilgisayardan yükleme şeklindeki yolla yapamadım. Lütfen yardımcı olun
Arkadaşlar. Google play store dışından (bilinmeyen kaynaklar) yüklediğimiz apk dosyalarını google play üzerinden güncelleyemiyoruz. Bunu yapmanın bir yolu var mı?
Arkadaşlar sistem reklamlarını kaldırmak için bu msa uygulamasındaki yetkiyi kaldırmak istiyorum ancak ektede gösterdiğim üzere "Yeni geri alınamadı" şeklinde uyarı alıyorum. Forumdaki Android System Webview uygulaması ile ilgili şeyler denedim. Silip kurma, güncelleme, kaldırma vb. Ama sorunum...
Teşekkürler benim sorunum şarj süresinin dolum süresi artmasıydı. Teli 1 sene önce aldım. Normalde 2 saat 30 dk gibi bir sürede doluyor. Bi kaç haftadır ise bazen 4 küsür saat bazen de 7 küsür saat dolum süresi gösteriyor ve o sürede dolumu tamamlıyor. Bugün başka bir quick charge 3.0 3amperli...
Duo uygulamasının güncellemesi kaldırılmıyor bende ekran bu
1540561867
Benim problem duo uygulaması ile alakalı değil. Ben o programı zaten hiç güncellemedim. Bugün başka bir quick charge 3.0 3 amperli adaptörle denedim, kabloyu değiştirdim ne yaptımsa olmadı. Şaej dolum süresi yaklaşık 2 katı...