Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba 11T yurtdışı cihazı Miui 13 e güncelleyecem bu sürümde sıkıntı yaşayanlar var mı güncellerken açılmama sorunu oluyo mu güncelleme imeiyi siliyor mu Önerdiğiniz bi room var mı ? Bl kapalı sadece ota yoluyla room yükleyebilirim.
Merhaba Yurtdışından 11t alıcam bi tık daha ucuza gelcek, ama imei, güncelleme, twrp, ve çökme sorunları var diyorlar, bi kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
1: İmei atmak sadece direnç işlemi ile mi oluyo 2: Güncelleme sonrası imei silinir mi
3: twrp Yüklenebiliyo mu
4: Ota yoluyla...
Note 9 Pro Cihaza Twrp Üzerinden Rom Yüklemeye Çalışıyorum Ancak, Bu Joyesue Kodlu bir Romdur. Cihaz Curtana Kodludur Hatası Alıyorum. Benim Bildiğim Note 9 Pro Kod Adı Joyesue Dimi.
Curtana Kodlu rom Yüklesem Cihaz Hard Brick Olur mu Acil Yardım Lütfen
Merhaba Arkadaşlar Telefonuma SuperSu ile root atılmış kaldırıp magisk yüklemek istiyorum ancak ne yaptıysam silinmedi.
googleden apk sını yükledim uygulamadan atıyo
twrp üzerinden unroot yapıyorum error veriyor
yine twrp üzerinden unsu.zip flaşlıyorum başarılı diyo ancak telefon açıldığında...
Merhaba Arkadaşlar Ben Bayadır Telefona Root Atmak İstiyordum Ama Dezavantajlarından Dolayı Cesaret Edememiştim. Bugün Virüs Taraması Yaparken Kök Erişimi Bulundu Uyarısı Geldi Root Checker Yükledim Orda da Rootlu Gözüküyo. Telefonda Magisk Falan Yok Yada ben Göremiyorum Nasıl Root Atıldı Fikri...
Merhaba Arkadaşlar Magisk Yüklicem Ama Fotoğraftaki Uyarıyı Okuyunca Danışmak İstedim Cihazım note 9s ramdisk özelliği yok Yani Sorun Olmaz Galiba.
Bide Apk İle Zip Arasında Fark Var mı En Son Çıkan Sürüm (v23.0) Apk Olarak Yükleniyo
Note 9s İçin Indıa Room İndirdim. Roomu Paylaşan Site Note 9Pro Indıa Yazmış
Ama Room Curtana Kodlu (Note 9S Kod Adı)
Kafam Karıştı Yardımcı Olacak Var mı ?
Roomu Paylaşan Site Linki: Xiaomi Firmware Updater
note 9s room yüklersem twrp silinir mi (silinmesini istemiyorum) şuan 12.5.1 sürümündeyim özellikle şarj konusunda kötü onun haricinde ciddi bi sorunu yok yüklemeye değecek bildiğiniz bi room varmı şimdiden teşekkürler
1640425866
ındıa roomları çok öneriliyo ama onlarda note 9 pro için