alibgc kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Mi6 ekran sorunu

Kardeşim ekran panelin lg galiba gecmis olsun ancak ekran degisirse gecer o sorun.
  2. A

Yardım Isınma sorunu mi 6

teşekkür ederim:)
  3. A

teşekkür ederim. rom tavsiyesi olursa iyi olur ya :(
  4. A

Arkadaşlar mi 6 kullaniyorum sürüm 9.5.8.0 global stable rom arkadaşlar varmi bi caresi telefonun ekranini acinca hemen isiniyor kullanmaya gerek kalmiyor rom filan önerirmisiniz şimdiden teşekkürler.batarya sıcaklıgı 45 den asagi deillll
  5. A

Yardım google camera yardım acill..

Twrp den kurup sonra napiyoruz? yardım edecek biri yokmu ya? uygulama yüklenemedi hatası alıyorum hayla?
  6. A

Not found hatasi veriyor
  7. A

Root paketi nedir açıklarmisiniz biraz?
  8. A

arkadaşlar lineage os kullanıyorum mi 6 telefonumda google camera yüklerken yüklenemedi hatası alıyorum bunun çözümünü bilen varmı.şimdiden saolun :(
  9. A

Rom xiaomi mi 6 en iyi batarya süresi ve performans veren rom hangisi?

saf android olarak ne önerirsiniz miui tabanlı olmayan?
  10. A

Rom xiaomi mi 6 en iyi batarya süresi ve performans veren rom hangisi?

selamın aleykün arkadaşlar konu başlıgında oldugu gibi en iyi batarya süresi ve performansı iyi rom arıyorum hangi romu önerirsiniz? şimdiden teşekürler:) :)xiaomi mi 6
  11. A

Yardım iade

delta servis bunları bilmiyormu? ben parça degişimi istemiyorum adam kalkıp bana iade edemezsiniz diyor. 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun un 10. ve 11. Maddelerine göre 6 ay içerisinde ayıplı malı iade etme hakkı var. MADDE 10 – (1) Teslim tarihinden itibaren altı ay...
  12. A

Yardım delta servis kendi kendine karar veriyor!!!!

arkadaşlar selamın aleyküm benim xiaomi mi 6 telefonumda ghost ekran hatası vardı ve benim de tüketici olarak 6ay ayıplı mal iade hakkım var telefonu alalı 3 ay oldu ve bu sorunla karşılaştım delta servise İADE\HATA RAPORU almak için gönderdim ve kargoya şikayetimi ve rapor almak için...
  13. A

Soru mi max 2 tavsiye?

Htc u ultramı yoksa mi max 2 mi tercih etmeliyim ikisinin arasinda kaldim
  14. A

Soru mi max 2 tavsiye?

Bu panel iyimi peki?
  15. A

Soru mi max 2 tavsiye?

ekran paneli nedir ? ekran paneli nedir?
Üst Alt