Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar mi 6 kullaniyorum sürüm 9.5.8.0 global stable rom arkadaşlar varmi bi caresi telefonun ekranini acinca hemen isiniyor kullanmaya gerek kalmiyor rom filan önerirmisiniz şimdiden teşekkürler.batarya sıcaklıgı 45 den asagi deillll
selamın aleykün arkadaşlar konu başlıgında oldugu gibi en iyi batarya süresi ve performansı iyi rom arıyorum hangi romu önerirsiniz? şimdiden teşekürler:) :)xiaomi mi 6
delta servis bunları bilmiyormu? ben parça degişimi istemiyorum adam kalkıp bana iade edemezsiniz diyor.
6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun un 10. ve 11. Maddelerine göre 6 ay içerisinde ayıplı malı iade etme hakkı var.
MADDE 10 – (1) Teslim tarihinden itibaren altı ay...
arkadaşlar selamın aleyküm benim xiaomi mi 6 telefonumda ghost ekran hatası vardı ve benim de tüketici olarak 6ay ayıplı mal iade hakkım var telefonu alalı 3 ay oldu ve bu sorunla karşılaştım delta servise İADE\HATA RAPORU almak için gönderdim ve kargoya şikayetimi ve rapor almak için...