Ali07 kullanıcısının son içeriği

1. Ali07

Yardım Ghost touch problemi yaşıyorum

Mi 9t garanti dışı kaldı kullanıcı hatası dediler bende Poco x3 pro aldım şuan onu kullanıyorum bi sıkıntısı yok.
  2. Ali07

Yardım Mi 9T (Delta Servis)

Aynı sorun yüzünden mi ?
  3. Ali07

Sohbet Telefonunuzun başına gelmesinden en çok korktuğunuz durum nedir?

Ekranın çizilmesi Ghost Touch zaten var 5 aydır arkadaş olduk
  4. Ali07

Aynen öyle bundan sonra ki telefon markam inşallah OnePlus olucak.
  5. Ali07

Böyle iş mi olur ya insan bi telefonu sökmeden arayıp sorar ekran ücreti alıcaz diye adamlar sökmüşler bide 1500 tl istiyorlar.
  6. Ali07

Bugün telefonum delta servisten geldi.Sorunu (ghost touch) cihazın darbe aldığını söylediler ve 1500 tl ücret istediler bende telefonun geri gönderilmesini rica ettim.Ama ne yazık ki telefonum hiçbir şekilde açılmıyor güç tuşuna basılı tutuyorum kısa bir titreşim oluyor ve açılmıyor.
  7. Ali07

Sohbet Hayırlı olsun alırım

Hayırlı olsun
  8. Ali07

Tavsiye 3000 3500 TL telefon önerisi

Bende 2689 tl Mi 9T aldım 10 ay oldu alalı (Ghost Touch) sorunu yaşıyordum.Delta Servis garantili , telefonun üst kısmını yanlışlıkla çizdirdim ve kullanıcı hatası diyip 1500 tl para istediler bende telefonu geri göndermelerini rica ettim.
  9. Ali07

Soru Telefonumu garantiye göndericem

Teşekkürler
  10. Ali07

Soru Telefonumu garantiye göndericem

Garantiye gönderirken; pin, ekran deseni, parmak izi ve iris verileri) kapatılmalıdır.Ama ben galeriye ekran deseni koymak istiyorum fotoğraflarımı başkalarının görmesini istemiyorum bir sıkıntı olur mu ?
  11. Ali07

Diğer Xiaomi Cihazlarımızla Çekilen Fotoğraflar

Telefonu ilk aldığım günler daha bilmiyordum kamerayı kullanmayı 1597816745
  12. Ali07

Soru Bluetooth kulaklık sesi ve mikrofonu

Ayarlar-ek ayarlar-erişebilirlik-alt kısımda mono ses seçeneği var onu aç (mono ses kulaklıklara sesi eşit olarak dağıtır)
Üst Alt