Alaka kullanıcısının son içeriği

1. Alaka

Yardım Bluetooth ve güncelleme sorunu

Hocam Türkiye cihazı kullanıyorum o yüzden bl kapalı. 1734722102 Bl kapalı hocam. Türkiye cihazı. Kendi güncellemesi gelmeden bişey yükleyemem
  2. Alaka

İlginiz için teşekkür ederim. Ama bölgeyi Rusya Bulgaristan hindistan seçtim. Dediğniz gibi 3 toktalı yeride açtım ama hypros seçeneklerinde güncellemeyi önceden al diye bir seçenek çıkmıyor.
  3. Alaka

Hocam bölgeler çin seçeneği yok. Azerbaycan seçtim ama ondan da güncellemeleri önden al diye bir seçenek göremedim
  4. Alaka

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 haftadır 14t pro kullanıyorum telefonu Hepsiburadadan aldım genel olarak memnunum ama bir sorunum var. Bluetooth kulaklık ya da hoparlör bağlanıyor ancak ses telefonda gelmeye devam ediyor. Bağlantıyı kesip manuel bağlayınca düzeliyor. Bu Xiaomi hoparlörde de oldu...
  5. Alaka

Yardım Bluetooth sorunu

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 2 haftadır 14t pro kullanıyorum telefonu Hepsiburadadan aldım genel olarak memnunum ama bir sorunum var. Bluetooth kulaklık ya da hoparlör bağlanıyor ancak ses telefonda gelmeye devam ediyor. Bağlantıyı kesip manuel bağlayınca düzeliyor. Bu Xiaomi hoparlörde de oldu...
  6. Alaka

Yardım 12 T Pro Beklemede Sarj Tüketimi

Cihazım Türkiye garantili. Farklı romlar yükleyip garantiyi riske atmak istemiyorum.ama sıfırlama olayını düşünüyorum. Bir deneyeceğim onu
  7. Alaka

Hocam düşürdüm onu bişey değişmedi. Kullanırken de sık sık güvenlik cevap vermiyor Instagram cevap vermiyor uyarıları alıyorum. Uygulamalar kapanıyor. Hızlı şarj eskiden 15-20dk da Fullerdi. Şimdi 40-45 dk sürüyor. Normal şarj gibi oldu
  8. Alaka

Hocam son 2 haftadır bende pil tüketiminden ve ısınmadan muzdaribim. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Eskiden bir günü rahat çıkaran telefon artık çıkarmıyor. Instagram WhatsAppda gezinsem bile ısınıyor. Şikayetvar da bir kaç şikayet gördüm. Bu cihazların kronik sorunu bu galiba.
  9. Alaka

Yardım Miui 14 kurulmalı mı?

Bende kurdum ama gözle görülür bir fark göremedim. Süper ikonlar çıkmadı bende. Birde hafızam ekstra 7-8 gb doldu
  10. Alaka

Hocam veri kaybı vs yaşadınız mı?
  11. Alaka

Evet daha önceki mi8 yurtdışı cihazdı. Daha fazla özelliği vardı. Bu defa garantili alayım dedim. Bir çok özelliğinin kırıldığını gördüm 🙄 garantisi bitinci eu rom falan bakacağım
  12. Alaka

Hocam benim Garantili cihaz o yüzden gelen güncellemeyi kurabilirim sadece. Eu rom mu değil mi bilmiyorum ama yukarıda yazdığım gibi
  13. Alaka

Bazı kullanıcılar şarj ve ses probleminden bahsetmiş herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? 1677047121 Hocam bazı kullanıcılar şarj ve ses probleminden bahsetmiş herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?
  14. Alaka

Arkadaşlar merhaba telefonum bu gün (V14.0.1.0TLFMIXM) miui 14 güncelleme geldi ama kurmadım. Kuran var mı stabil mi tavsiye eder misiniz?
Üst Alt