Alaka kullanıcısının son içeriği

1. Alaka

Yardım Miui 14 kurulmalı mı?

Arkadaşlar merhaba telefonum bu gün (V14.0.1.0TLFMIXM) miui 14 güncelleme geldi ama kurmadım. Kuran var mı stabil mi tavsiye eder misiniz?
  2. Alaka

Yardım Android auto sorunu

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2 aydır telefonu kullanıyorum genel olarak memnunum. Ancak aracıma android autoya bağlayınca direksiyondan arama yapamıyorum. Bütün android uygulamaları sorunsuz kullanıyorum. Ekrandan dokunarak arama yapabilyorum ama direksiyondan kısa yoldan olmuyor. Daha önceki...
  3. Alaka

Soru 2. Alan kaldırıldı mı?

Arkadaşlar merhaba. Bu gün 12t Pro almak için mağazada xiaomi mağazasına gittim. Ayarlarına bakarken 2. Alanı göremedim. Çalışana sordum o da baktı bulamadı. Galiba artık yok dedi. Mağazadaki tüm xaomi redmi poco telefonlara şöyle bir baktım ama göremedim. Bu özellik kaldırıldı mı? Yeni telefon...
  4. Alaka

Soru Mi8 sonrası telefon önerisi?

Dostlar merhaba. Yaklaşık 3 yılı aşkın süredir mi8 kullanıyorum. Cihazım yurt dışı kayıtlı cihaz. Artık kamerası düşük kalıyor. Sarjı da çabuk tükeniyor. Kendime yeni telefon arayışına girdim. Yine xiaomi poco ya da redmi serisinden bir telefon bakıyorum. Mi8 den sonra beni üzmeyecek bir 3-4...
  5. Alaka

Yardım Mi 8 ahizden az ses gelmesi

Merhaba dostlar. Yaklaşık 3 senedir mi8 kullanıyorum şükür şimdiye kadar servislik bir sorunum olamdı. Bu arada cihaz yurt dışından geldi pasaport kayıtlı. Son dönemde telefonla konuşurken ahizeden çok az ses geliyor. Dışarda az gürültülü yerlerde hiç konuşamıyorum. Konuşurken sesimin az...
  6. Alaka

Yardım WhatsApp açılmıyor

Arkadaşlar merhaba. Telefonum da ikinci alandaki WhatsApp ekran simgesinden açılmıyor. Anca biri bana yazarsa gelen mesaj üzerinden açılıyor ya da Google playde uygulamayı aç deyince açıyor. İlk bölümde sorun yok ikinci bölümde sadece oluyor. Sildim önbelleği temizledim tekrar yükledim ama yine...
  7. Alaka

Yardım Uygulama kasası sürekli sürekli duruyor hatası

Arkadaşlar merhaba dün geceden beri uygulama kasası sürekli durduruluyor hatası alıyorum. Önbelleği temizledim telefonu defalarca kapatıp açtım. Uygulamaları yönet bölümünden durdurmaya zorladım ama sorun çözülmedi. Hatta en son uygulamayı kaldır dedim uygulama kalktı görünüyor ama yine o hata...
  8. Alaka

Yardım Telefonun Kapanıp açılması

Merhaba arkadaşlar. Son bir kaç gündür telefonum kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. Bazen kilitleniyor açılacak gibi oluyor mi yazısı çıkıyor sonra tekrar kapanıp açılıyor. Bir kaç kere power düğmesine basınca düzeliyor. Telefonda ciddi bir sıkıntı olmadan bunu çözmek istiyorum var mı...
  9. Alaka

Soru Pil sorunu

Merhaba arkadaşlar. Telefonumun pil durumundan memnunum. 1.5 yıllık tabi ilk günler gibi değil ama fena değil hala. Benim sorunum, telefonun pili bitip kapandıktan sonra şarja taktığımda direk %19-%20 falan olması. Neden böyle oluyor pile ya da telefona bir sorunu olabilir mi? Birde pil...
  10. Alaka

Yardım Mi8 AirPods Sesin Az Gelmesi

Merhaba dostlar yaklaşık bir senedir Mi8 kullanıyorum gayet memnunum. 2-3 ay önce airpods 2 kulaklık aldım telefonla uyumlu kullanıyordum. Anca son 2-3 haftada airpods sesi az geliyor. İphone pcye tablete bağlayınca ses gümbür gümbür ama telefona bağlayınca sanki orta seviyesinde durmuş kalmış...
  11. Alaka

Yardım Kablosuz kulaklık ses sorunu

yok hocam öyle bir uyarı çıkmıyor. mi6da çok iyi yüksek seste ama mi8de ses azalıyor :/
  12. Alaka

onu yaptım ayarlara baktım değişen bişey yok. Kulaklığı mi6 ya bağlıyorum bangır bangır mi8 de orta seviyede ses geliyor :/
  13. Alaka

Hocam yaptım değişmedi
  14. Alaka

Merhaba dostlar Spigen R53E kablosuz kulaklığı mı mi8 de kullanıyorum. Daha önce sesin yüksekliğinden son sesi bile açamıyorken şimdi ise az ses geliyor. İşin ilginç yanı aramada ses yüksek radyo da müzikte az geliyor. Acaba güncelleme yüzünden mi oldu. Tüm ayarlara baktım ama göremedim...
  15. Alaka

Soru Şarj Aleti Önerisi

Hocam senin kullandığın önereceğin bir dönüştürücü var mı ?
Üst Alt