alaattinasal kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım bootloader açmadan sürüm değişikliği

normal dediğiniz herhalde app üzerinden izin almaktan bahsediyorsunuz. Onu denedim ama sc ile bile alamadım.
  2. A

Rehber HyperOS Otomatik Bootloader Kilidi Açma Başvurusu Script

Reis şimdi tek tokenle 3-4 kere deneme yapmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim. Yani 200 400 600 gibi farklı zaman dilimlerinde başlasın istiyorum.
  3. A

bu yöntem çalışmıyor malesef 4-5 kere denedim
  4. A

Şuan en güncel isim değiştirme yöntemi nedir? Tam çıkarırken atıyorum üzerine yaz diyorum güncelleme başarılı diyor ama yapmıyor. Başka ne gibi yöntemler var?
  5. A

Cihazım global. IN rom var üzerinde. Bu kendi içindeki güncelleyici ile dosyayı indirip deniyorum güncelleme başarılı diyor ama bir şey olmuyor. Bir sürü farklı versiyon denedim olmadı. Script de başarılı olmuyor bir türlü.
  6. A

yok hayır server üzerinden işlem yapıldı.
  7. A

E nasıl yapacağız peki hocam. Yani kullanım boyunca sürekli bu yazılımda mı kalacak cihaz? Bl açık olsa kendimiz rom yükleyince de mi gidiyor bu imei?
  8. A

Benim cihazda mesela hyperos 2.08 var diyelim. eu 2.09 denedim olmadı. eu 3 denedim oda olmadı. Hatta kendi romunu indirip onu tekrar yüklettim oda olmadı. Fabrika ayarlarına çevirip denedim gene aynı. Cihazı alırken global diye almıştım. Arkada ce filan yazıyor diye hatırlıyorum evde şuan da...
  9. A

Poco x6 pro Hyper OS 2 kullanan cihazımın yazılım bölgesi IN versiyonu. Ben bunu EU veya MI (global) e çevirmek istiyorum. Ancak kilidi açamıyorum script de denedim olmuyor. Başka yolu yokmu. Yetkili hesap parası ödemek istemiyorum. -Dosyayı indirip çıktıktan sonra isim değişikliği filan...
  10. A

Araçlar HyperOS Kilidini Açamayanlar İçin: Milisaniyelik Otomatik Başvuru Botu (GUI)

[19:00:02] 📡 [T-0] Bağlantı koptu (HTTPSConnectionPool(host='sgp-...), yedek sunucuya geçiliyor... [19:00:03] 📡 [T-1] Bağlantı koptu (HTTPSConnectionPool(host='sgp-...), yedek sunucuya geçiliyor... [19:00:03] 📡 [T-9] Bağlantı koptu (HTTPSConnectionPool(host='sgp-...), yedek sunucuya geçiliyor...
  11. A

Yardım Kasıtlı olarak GpU hızı düşürülüyor

Bu cihazı 3 aydır kullanıyorum. Şuana kadar en çok sinirimi bozan şey bu durum. Normalde cihaza format atıp eski bir yazılımı yüklediğim zaman. Direk 3dmark veya benzeri gpu tabanlı bir testte 2800 puan civarı alıyorum. Çünkü gpu Max hızı olan 900 MHz de çalışıyor. Ancak 1-2 gün sonra telefon...
  12. A

Yardım Game turbo fonksiyonu kayboluyor?

Arkadaşlar miui elite rom kullanmaya başladım oyun için tavsiyeler üzerine. Game turbo bölümü china game turbosuna benziyordu. Ancak ondan farklı olarak combo yerine görme adlı bölümü vardı. Telefonu 1 hafta kullandıktan sonra bu bölüm kendiliğinden kayboldu. Format atınca geri geldi. Game...
  13. A

Soru Call Of Duty mobile için rom önerisi

Arkadaşlar k60 cihazım var. Global / eea / tr / ve china stock yazılımları denedim. Aralarında en stabil ve en iyisi kesinlikle CHİNA yazılımı idi. Hatta o kadar iyiydi ki 5 saat tek şarjla full CDM oynadım. Aralıksız 5 saat kusursuz deneyimdi. Ancak çinçe çıkan sürekli bildirimler ve türkçe...
  14. A

Soru K60 Band 20

Arkadaşlar şimdi bu cihazın aynısı global pazar POCO F5 PRO olarak satılıyor. Çoğu özelliği bire bir aynı. Ekranı pil vs. bir kaç şey dışında. Merak ettiğim olay şu. Bu cihazda kullanılan modem sonuçta işlemci içine gömülü geliyor diye görmüştüm. Şimdi çin için özel işlemci üretim global için...
  15. A

Çözüldü stock rom yüklerken bl kilidini kapattım ve brick oldu

Arkadaşlar cihazım redmi k60- ülkemizde satılan adıyla poco f5 pro. Yani mondrian. Cihazda eu rom yüklüydü. Rootladım sonra beğenmedim çok ayarları değiştiridğim için de flash tool ile orjinal sitesinden indirdiğim poco f5 14.0.07 TMNEUXM yazılımını yükledim. Buraya kadar herşey doğru. Bl...
Üst Alt