Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu cihazı 3 aydır kullanıyorum. Şuana kadar en çok sinirimi bozan şey bu durum.
Normalde cihaza format atıp eski bir yazılımı yüklediğim zaman. Direk 3dmark veya benzeri gpu tabanlı bir testte 2800 puan civarı alıyorum. Çünkü gpu Max hızı olan 900 MHz de çalışıyor. Ancak 1-2 gün sonra telefon...
Arkadaşlar miui elite rom kullanmaya başladım oyun için tavsiyeler üzerine.
Game turbo bölümü china game turbosuna benziyordu. Ancak ondan farklı olarak combo yerine görme adlı bölümü vardı. Telefonu 1 hafta kullandıktan sonra bu bölüm kendiliğinden kayboldu.
Format atınca geri geldi. Game...
Arkadaşlar k60 cihazım var. Global / eea / tr / ve china stock yazılımları denedim. Aralarında en stabil ve en iyisi kesinlikle CHİNA yazılımı idi.
Hatta o kadar iyiydi ki 5 saat tek şarjla full CDM oynadım. Aralıksız 5 saat kusursuz deneyimdi.
Ancak çinçe çıkan sürekli bildirimler ve türkçe...
Arkadaşlar şimdi bu cihazın aynısı global pazar POCO F5 PRO olarak satılıyor. Çoğu özelliği bire bir aynı. Ekranı pil vs. bir kaç şey dışında. Merak ettiğim olay şu. Bu cihazda kullanılan modem sonuçta işlemci içine gömülü geliyor diye görmüştüm. Şimdi çin için özel işlemci üretim global için...
Arkadaşlar cihazım redmi k60- ülkemizde satılan adıyla poco f5 pro. Yani mondrian.
Cihazda eu rom yüklüydü. Rootladım sonra beğenmedim çok ayarları değiştiridğim için de flash tool ile orjinal sitesinden indirdiğim poco f5 14.0.07 TMNEUXM yazılımını yükledim. Buraya kadar herşey doğru. Bl...
Arkadaşlar 60-120 Hz arasında otomatik olarak kullanıyorum. Bazen sabit 120 Hz yapıyorum arada 30-40 dk kısalıyor ekran süresi. Sabit 60 Hz yapıyorum 30-40 dk uzuyor.
Yani en fazla aldığım süre 6:15 gibi sabit 60hz ile. 120hz sabit yaptığımda ise 4:45 gibi oluyor assagi yukarı.
Batarya değişimi...
herkese iyi günler dilerim
poco x3 nfc telefona sahibim.
-Benim sorunum şu;
öncelikle arrow os romu kendi sitesinden surya 12.1 sürümünü indirip twrp ile yükledim. Yani offical sürüm. Resmi olarak desteklediği bir cihaz. Ancak yükledikten sonra cihazdaki dosyaları twrp üzerinden göremiyorum...
Başlıkta yazan telefona sahibim.
Bu telefon için
1.en iyi ekran süresi
2.en iyi oyun performansı
3.kararlılık
4.orta seviye kamera performansı (tüm kameraları kullanayım yeterli)
istediğim rom öncelikleri sıralamadaki gibi olsa
Siz bu sıralamaya göre hangi romu tavsiye edersiniz?
Herkese selamlar arkadaşlar cihaz yurtdışı elime ulaştı. Cihazın imeisi değişmiş şekilde aldım. Satan arkadaş eski note4 cihazının imeisini kullanmış. Eski cihazı bozulmuş faturası filan hepsini gösterdi. Neyse sorunsuz bir IMEI var cihazda.
Ancak ben orijinal IMEI sine dönmek istiyorum. Bunu...
arkadaşlar mi9t cihazımın ekranı kırıldı. cihaz yurtdışı garantisi yok. bende internetten bir siteden satın aldım. gelen panel birebir aynısı gibi duruyordu. arkasındaki kaplama olsun iç ve altındaki FHD yazıları vs. . Bir tek parmak izi bölümünde orijinal olanda bir yansıtıcı bölüm varmış gibi...
Arkadaşlar mi9t cihazım var. Cihazda daha önce kayıtlı olan miui hesabımın şifresinin unuttum. Telefona recovery den format atınca fark ettim bu durumu. Miui hesabına tanımlı numara da eski numaram. O numarayı da geri alamıyorum çünkü numara değişikliği yaparak numaramı değiştirmiştim. 1 yıl...
Arkadaşlar mi9t cihazım var. Cihazda daha önce kayıtlı olan miui hesabımın şifresinin unuttum. Telefona recovery den format atınca fark ettim bu durumu. Miui hesabına tanımlı numara da eski numaram. O numarayı da geri alamıyorum çünkü numara değişikliği yaparak numaramı değiştirmiştim. 1 yıl...