alaattinasal kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Ne yaptıysam olmadı root ki cihazda hata veren uygulamalar

Magisk 27 sürümü yüklü. Zygsik modülü aktif. Magisk gizli. İsmi torinto. Reddetme listesinde bütün uygulamaları ekledim. Playstore ve play hizmetleri dahil. Ancak arabam com veya doping hafıza gibi uygulamalar bir türlü çalışmıyor. Roota mecburum çünkü kullandığım cihaz k60 pro. Ve çin romuna...
  2. A

Yardım Kasıtlı olarak GpU hızı düşürülüyor

Öncelikle size katıldığım konu güncelleme olayı. Çünkü cihazı eski sürümlerine geri yüklediğimde ve hemen testler yaptığımda muhteşem sonuçlar alıyorum. Hatta 8gen2 ile yetişecek nerdeyse bazı yerlerde. Ancak sonrasında güncelleme bile kapalı olmasına rağmen otomatik olarak nasıl yapıyorlarsa...
  3. A

bunun takıntılı olmakla ne alakası var. Lanse edilen cihazda 8+gen1 işlemci var diye alıyoruz. Adreno 730 var diye alıyoruz. Ancak gel gelelim miui kastılı olarak %25 performans düşüşü yaşatıyor bize. Test sonuçları ortada. Bunun çözümü var mı diye araştırmak bence oldukça doğal. Günümüz...
  4. A

Bugün pixel rom yükledim. Bu romda bahsettiğim gibi 645 e sabitleme yok. 220-900 arasında sorunsuzca çalıştı. Aynı şekilde işlemci de son hıza alıp çalıştırabilirdim. MIUI tabanlı romda alttaki puanı alabilmeniz maalesef mümkün değil.
  5. A

stock rom da olsa custom rom da olsa durum aynı. Miui tabanlı için konuşuyorum tabi. Yani aops olanları bilmiyorum çünkü denemedim. Şimdi normalde k60 cihazında yada POCO F5 pro da 8+gen 1 işlemci var. 1x 3.2 GHz – Cortex-X2 3x 2.75 GHz – Cortex-A710 4x 2 GHz – Cortex-A510 olarak çalışması...
  6. A

Evet k60 ve maalesef yanlış yere açmışım. 8+gen1 doğru ama işte çekirdek hızları 8gen1 ile aynı. Dedim belki burda konabess dışında bir yöntem bulabilirim diye konu açtım. Yöneticiler konuyu oraya taşıyabilir mi acaba?
  7. A

Hocam dediğiniz programı kullandım ancak ne yaparsam yapayım 600 üzerine çıkamıyorum. Hatta sadece 200-900 frekanslarını bıraktım diğerlerini sildim gene olmadı. Derdim yetip yetmemesi değil. Bu forumda da paylaşıldı hyperos 645/900 MHz diye iki ayrı rom. Orada ilk farkettim olayın iç yüzünü...
  8. A

Bu cihazı 3 aydır kullanıyorum. Şuana kadar en çok sinirimi bozan şey bu durum. Normalde cihaza format atıp eski bir yazılımı yüklediğim zaman. Direk 3dmark veya benzeri gpu tabanlı bir testte 2800 puan civarı alıyorum. Çünkü gpu Max hızı olan 900 MHz de çalışıyor. Ancak 1-2 gün sonra telefon...
  9. A

İpucu Xiaomi.eu Kullanan Pek Çok Cihazı Etkileyen Ses, Video ve Kamera Sorunu

china romunda var bu hata. Yani orijinal stock china miui romunda olan bu hata tabi ki eu. roma da yansımış. Ben china geçmiştim. Onda da bu hatalardan geri döndüm. Abi ne kadar bozuldu bu rom işi ya. Sanki sene 2012. Konuda yaşanan olayı ELİTE rom da yaşadım. Dedim herhalde romdan kaynaklı...
  10. A

Yardım k60 sebeke problemi

k60 ın global modeli mi var hocam? k60 çine özel üretildi. Global model dedğiniz f5 pro. Kapağında ve açılırken poco yazar.
  11. A

Yardım Redmi K60 Antalya Direnç İMEİ

hocam bilmediğimden soruyorum. Server kayıt dediğiniz olayı samsung gibi cihazlara 90$ civarında ve xiaomi cihazlarında direnç değişimi ile kayıt da ortalama 1000 tl iken iken mi13 pro da neden 4000? bu cihazda direnç yoktu diye biliyorum mecburen olduğu için mi acaba o fiyatı istiyorlar. K60...
  12. A

Yardım k60 sebeke problemi

k60 larda band20 yok. Özellikle vodafone ise hattınız bundan direk etkileniyorsunuz. Direk telefonun çekim gücü veya iyi çekse bile arama ve internet kaliteniz düşüyor. Malesef çözümü de yok. Zaten o sebepten olsa gerek ki k60 / f5 pro dan daha iyi de olsa ikinci el piyasasında daha az para...
  13. A

Soru Call Of Duty mobile için rom önerisi

ea dan memnumdum. Ama bir önceki mesajda belirttiğim durum başıma geldi. Son model bir cihazda bu şekilde geçmeyen bir bug veya hata olması kabul edilemez olduğunu düşünüp stock f5 pro global yazılımına geçtim. Ha bunu beğenmiyorum ama hala şöyle kafamı arkaya yaslayıp rahat kullanabileceğim...
  14. A

Soru Call Of Duty mobile için rom önerisi

testler de ve oyunlarda daha yüksek fps ve daha az ısınma. Ancak dün sabah başıma bir olay geldi. Hiçbir video instagram youtube dahil açılmamaya başladı bir an içinde. Yeniden başlatma vs. denedim. Sonra bu iş böyle olmaz dedim F5 PRO GLOBAL stock romu yükledim.
  15. A

Yardım Game turbo fonksiyonu kayboluyor?

Lanet olası gene gitti. Güvenlik veya bir güncelleme yapmadım. Hangi uygulamayı yada hangisini geri almam gerekiyor. Nereden bulabilirim
Üst Alt