Yardım bootloader açmadan sürüm değişikliği

alaattinasal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
alaattin
Cihazım
mi 5s
Konular
14
Poco x6 pro Hyper OS 2 kullanan cihazımın yazılım bölgesi IN versiyonu. Ben bunu EU veya MI (global) e çevirmek istiyorum. Ancak kilidi açamıyorum script de denedim olmuyor. Başka yolu yokmu. Yetkili hesap parası ödemek istemiyorum.

-Dosyayı indirip çıktıktan sonra isim değişikliği filan yaparak değiştirip yüklemeyi denedim olmuyor. Hatta son sürümü indirip yüklemek istediğim de bile yüklemiyor. Fake rom olma ihtimali var gibi geldi. Bu roma imei atarken telefoncu geçmiş. Sonra kaldı öylece.

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
13
İsim değiştirme yöntemi ile yapabilmeniz gerekiyor güncelleme varsa ancak çalışıyor.
Cihaz hindistan cihazıysa uygun fiyata bootloader kilidi serverden açılabilmekte.

alaattinasal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
alaattin
Cihazım
mi 5s
Konular
14
İsim değiştirme yöntemi ile yapabilmeniz gerekiyor güncelleme varsa ancak çalışıyor.
Cihaz hindistan cihazıysa uygun fiyata bootloader kilidi serverden açılabilmekte.
Benim cihazda mesela hyperos 2.08 var diyelim. eu 2.09 denedim olmadı. eu 3 denedim oda olmadı. Hatta kendi romunu indirip onu tekrar yüklettim oda olmadı. Fabrika ayarlarına çevirip denedim gene aynı.
Cihazı alırken global diye almıştım. Arkada ce filan yazıyor diye hatırlıyorum evde şuan da. Üzerindeki rom IN sadece onu biliyorum. NE kadar bir ücreti olur ortalama bilginiz var mı ?

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
13
Benim cihazda mesela hyperos 2.08 var diyelim. eu 2.09 denedim olmadı. eu 3 denedim oda olmadı. Hatta kendi romunu indirip onu tekrar yüklettim oda olmadı. Fabrika ayarlarına çevirip denedim gene aynı.
Cihazı alırken global diye almıştım. Arkada ce filan yazıyor diye hatırlıyorum evde şuan da. Üzerindeki rom IN sadece onu biliyorum. NE kadar bir ücreti olur ortalama bilginiz var mı ?
Güncelleme ile imei gidiyor o modelde maalesef ondan kapatılmıştır güncellemeler.

alaattinasal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
alaattin
Cihazım
mi 5s
Konular
14
Güncelleme ile imei gidiyor o modelde maalesef ondan kapatılmıştır güncellemeler.
E nasıl yapacağız peki hocam. Yani kullanım boyunca sürekli bu yazılımda mı kalacak cihaz? Bl açık olsa kendimiz rom yükleyince de mi gidiyor bu imei?

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
Poco x6 pro Hyper OS 2 kullanan cihazımın yazılım bölgesi IN versiyonu. Ben bunu EU veya MI (global) e çevirmek istiyorum. Ancak kilidi açamıyorum script de denedim olmuyor. Başka yolu yokmu. Yetkili hesap parası ödemek istemiyorum.

-Dosyayı indirip çıktıktan sonra isim değişikliği filan yaparak değiştirip yüklemeyi denedim olmuyor. Hatta son sürümü indirip yüklemek istediğim de bile yüklemiyor. Fake rom olma ihtimali var gibi geldi. Bu roma imei atarken telefoncu geçmiş. Sonra kaldı öylece.
Hocam cihaz dirençlimi

BatTech

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
iphone 15 pro
Meslek
Teknisyen
Konular
0
yok hayır server üzerinden işlem yapıldı.
Server kayıtlı ise güncelleme ve sıfırlama sorunsuz yapılabilir. Script ile bl açma yöntemi bildiğim kadarıyla os 1 de çalışıyordu os 2 de bende defalara denedim başaramadım telefonunuz hindistan cihazı ise server üzerinde uygun fiyata bl kilidi açabilirsiniz

alaattinasal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
alaattin
Cihazım
mi 5s
Konular
14
Server kayıtlı ise güncelleme ve sıfırlama sorunsuz yapılabilir. Script ile bl açma yöntemi bildiğim kadarıyla os 1 de çalışıyordu os 2 de bende defalara denedim başaramadım telefonunuz hindistan cihazı ise server üzerinde uygun fiyata bl kilidi açabilirsiniz
Cihazım global. IN rom var üzerinde. Bu kendi içindeki güncelleyici ile dosyayı indirip deniyorum güncelleme başarılı diyor ama bir şey olmuyor. Bir sürü farklı versiyon denedim olmadı. Script de başarılı olmuyor bir türlü.

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Meslek
Teknisyen
Konular
13
yok hayır server üzerinden işlem yapıldı.
Serverdense sorunsuz olması gerek. 2 imeinizide sorgulayın e devletten xiaomi cihaza aitse serverdir hallederiz.
Bl başvuru imei atılmış cihazda işe yaramaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Not: cihaz zaten son sürüm
Redmi K70E/POCO X6 Pro 5G (duchamp
) için güncel MIUI Sürümleri:
POCO X6 Pro 5G EEA Stable Beta: OS3.0.4.0.WNLEUXM
POCO X6 Pro 5G EEA Stable: OS3.0.3.0.WNLEUXM
POCO X6 Pro 5G Global Stable: OS2.0.209.0.VNLMIXM
POCO X6 Pro 5G India Stable: OS2.0.208.0.VNLINXM
POCO X6 Pro 5G Indonesia Stable: OS2.0.209.0.VNLIDXM
POCO X6 Pro 5G Russia Stable: OS2.0.209.0.VNLRUXM
POCO X6 Pro 5G Taiwan Stable: OS2.0.207.0.VNLTWXM
Redmi K70E China Stable: OS3.0.5.0.WNLCNXM