AKKOYUNLU kullanıcısının son içeriği

1. AKKOYUNLU

Soru DualSpeaker (Sterio Hoparlör Modülü)

Arkadaşlar Merhaba, Pco f2 Pro (Redmi K30 Pro) İçin DualSpeaker Modülü Var Mı Diger Bir Çok Telefon İçin Gördüm Ancak Poco f2 Pro İçin Bulamadım, Varsa Nerede Bulabilirim?
  2. AKKOYUNLU

Soru Eu Rom Beta - Stabil Rom

Arkadaşlar şu an hali hazırda Eu Rom'un stabil versiyonundayım ancak beta versiyonuna geçmek istiyorum, beta versiyonuna geçerken telefon sıfırlanır mı yani uygulamalar yada depolama alanındaki belgelerim silinir mi?
  3. AKKOYUNLU

Yardım Magisk Modül Hatası

arkadasşalr merhaba magiskten miui home uygulamasının klasörlerinin arka planını bulanıklaştırmak için modül indirip kurdum, telefonu yeniden başlattığımda ana ekran simsiyah kaldı, twrp girip magisk uninstalller yapmama rağmen bu sorun geçmedi. telefonu sıfırlamaktan başka ne yapabilrim acaba?
  4. AKKOYUNLU

Soru Poco F2 Pro Root (Android 11 - Eu Stabil)

Arkadaşlar Merhaba Poco F2 Pro Eu Rom Stabil Sürüm (Android 11) Root Yapabilen var mı? Son güncellemelerde root'un sıkıntılı oldugu yönünde bazı gönderiler görmüştüm root yapmaya kalkacaktım ama emin olamadım sıkıntı olur diye, yapan varmı acaba?
  5. AKKOYUNLU

İpucu MacroDroid Kullananlar Ve Kullandıkları Macrolar

Arkadaşlar Malumunuz İphone'daki ''Kısaltmalar''ın Android Versiyonu Diyebiliriz MacroDroid Uygulamasına, Kullanan Arkadaşlar Bu Uygulamada Neleri Macroladı, Otomatikleştirdiğiniz İşlemler Neler Konu Altına Yazabilirmisiniz?
  6. AKKOYUNLU

Çözüldü Xiaomi Eu Rom Bug

Arkadaşlar Hepinize Merhaba, Size Daha Önceden Çok Kez Konu Açmıştım, Poco F2 Pro Eu Rom'da Depolama Birimi Gözükmüyor Gidip Geliyor Diyerek, Ancak Bir Türlü Çözümünü Bulamamıştık. Sanırım Sorunun Kaynağını Buldum Bugün İnternette Araştırırken Çözümüne Rastladığımı Düşünüyorum, Yaşadığım...
  7. AKKOYUNLU

Soru Otomatik Apk Yükleyici

Arkadaşlar Bildiğiniz Bir Çoklu Apkları Otomatik Bir Şekilde Yükleyen Uygulama Var Mı Acaba? Sorgusuz Sualsiz Tek Tuşka Tüm Apk'ları Yükleyecek Olan?
  8. AKKOYUNLU

Tema Tema Mağazası Değiştirmek (Eu Rom)

Arkadaşlar Hali Hazırda Şu Anda Eu Roma Geçiş Yaptım Ancak Global Romda Olan Temalarım Bu Mağazada Yok, Burdaki Temaların Çoğu Çin Kaynaklı Doğal Olarak. Dışarıdan İndirilebilir Bir Kaç Site Olsada Sağlam Bulamadım. Bu Tema Mağazasını Globaldeki Tema Mağazasına Çevirme İmkanımız Varmı Yada 3...
  9. AKKOYUNLU

Yardım Xiaomi Cloud Yedek Sorunu

Arkadaşlar biraz önce hint sürümünden eu roma geçtim, yedeklememi yapmıştım ancak yedeklemeyi geri yükle derken bulutta yedek yok diye bir hata veriyor bu sorunun nedeni nedir acaba? 1606145029 1606146216
  10. AKKOYUNLU

Soru Mi Firm Sitesi Ve Romlar

Arkadaşlar merhaba, mi firm sitesinden normalde mi flash ile rom atabiliyoruz cihaza uygun romu. ben su an hint sürümündeyim, fakat yine bu sitede eu kısmı var, normalde eu rom twrp ile atılmakta, ancak bu sitedeki eu bölümünde yer alan rom da da twrp şart mı değil mi tam anlayamadım bilen...
  11. AKKOYUNLU

Rom Eu Rom Gerçekten Performanslı Mı?

Arkadaşlar şu an da hint romu kullanıyorum ama kaç gündür geçip geçmeme konusunda aşırı kararsızım, hem twrp olayını tam kavrayamamamdan kaynaklanıyor hemde değer mi karar veremiyorum, gerçekten performans farkı var mı global rom ile arasında? yani siz geçtiğinizde vay be dediniz mi gerçekten...
  12. AKKOYUNLU

Yardım Eu Rom'a Geçmek

Arkadaşlar Merhaba, Halihazırda hint romu kullanmaktayım ancak kimle konuşsam eu romu aşırı övüyor, geçmeye karar verdim, eu stabil olanına, ancak merak ettiğim bir kaç soru var; 1: geçersem xiaomi clouddan yedeğimi aktarmam mümkün mü ? 2: şu an hint romunda olan arama kaydetme özelliği bu...
  13. AKKOYUNLU

Yardım Uygulamaların Açılış Animasyonu

Arkadaşlar Merhaba Uygulama Açılış Animasyonlarında Bazen Animasyon Gözükmeden Uygulama Direk Ekrana Geliyor, Bu Durumu Nasıl Çözebiliriz? Evet Çok Büyük Bir Sorun Değil Ama Görsel Olarak Bazen Rahatsız Edebiliyor. Bi Çözümü Varmı Merak Ediyorum Gerçekten. Videonun 10 Saniyesindeki Gibi...
  14. AKKOYUNLU

Yardım Poco F2 Pro TWRP ve Bir Kaç Soru:

Arkadaşlar Merhaba, Bir Kaç Sorum Olacak Lütfen Yardımcı Olurmusunuz; Cihazdan Cihaza İmei Silinmesi Durumu Değişiyormuş Bende Poco F2 Pro İçin Bilgi Almak İstiyorum: Elimde İmei Atılmış Poco f2 pro Var Güncellemeleri Ayarlardan Kendi İçerisinden Yaparsam Yada Telefonu Ayarlardan Fabrika...
  15. AKKOYUNLU

Gcam Google Kamera Güzellik Modu

Arkadaşlar merhaba Poco F2 Pro kullanıyorum, gcam yükledim, ancak Pürüzsüz yüz olayı yani güzellik modu çalışmıyor, bir çok gcam denedim ama sonuç aynı, bunun bir çözümü varmı acaba? oneplus telefonumda böyle bi sorun yoktu.
Üst Alt