Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi note 8 cihazım var. Annem yeni telefon geçince boşa çıktı bende Xiaomi.EU rom kurdum fakat telefon şebeke vermesine rağmen telefon etmiyor. Bağlanılamadı diyip hemen aramadan düşüyor ama mobil veri ve sms konusunda sorun yok. bu konu da ne yapabilirim. Ve de Xiaomi.EU rom kurduktan sonra...
Arkadaşlar selam IMEI atılmış (tek sim) bir merlin cihaza sahibim, ortalama 1 senedir 12.5 kullanıyorum ve artık hantallaşmaya başladı, lineage os kurdum fakat o da beni tatmin etmediği için geri miui'ye dönme kararı aldım. MIUI 13 kullanmaya değer mi? (Endonezya kuracağım) cihazı kastırır mı ya...
Selamlar, Redmi Note 9 (merlin) cihaza sahibim cihazın sesinden memnunum fakat ahizeyi de hoparlör olarka kullanmak istiyorum. Bunun için birmodül aradım fakat bulamadım. Bunu yapabilmek için modül arıyorum elinde olan varsa ya da bilgisi olanlar yardım edebilirlerse sevinirim.
MIUI 12.5...
Redmi Note 9 (merlin) kullanıyorum dün imei repairden sonra 12.5.5 Endonezya Romunu kurdum. Cihazın şuan bl kilidi açık telefonu açarken açık kilit simgesi görüyorum ama geliştirici seçeneklerinden mi kilit durumuna bakınca bu cihaz kilitli olarak gözüküyor. Yarın bir gün rom atarken ya da twrp...
Telefona cemuliar yükledim, kamerada iki üç ayar karıştırdım 0.6X olarak adlandırdığımız mod çalışmamaya başladı 1X ile aynı açıyı veriyor. Ayarları seçenekleri sıfırladım ama nafile, sorun donanımsal mıdır yoksa yazılımsal mı?
1690821976
Bir tanesini 0.6X ile birini de 1X le çektim sonuç aynı...
Redmi note 9 için bu romlar arasından hangisini önerirsiniz? Başka Rom öneriniz varsa önerilere açığım. Fazla oyun oynamam, genellikle sosyal medyada gezinir ve video izleyip, müzik dinlerim. Performanslı ve batarya süresi uzun bir rom arıyorum ve aklımda ki 3 rom bu.
Bu gün MIUI 13'e güncellediğim cihazım brick oldu. SPF tool ile 12.5'e döndürdüm ama bu seferde cihaz direk IMEI vermiyor ama baseband gözüküyor. Durumu düzelteyim diye eng rom atıyorum ama bu sefer cihaz oto olarak brom mode'a düşüyor. eng rom flashalrken neye dikkat etmeliyim hangi romu...
Redmi note 9 (merlin) cihazıma MIUI 13 yüklemeli miyim? Memnun kalmazsam geri 12.5'e nasıl düşebilirim? Dirty flash yaparsam bir sorun oluşur mu? TWRP Üzerinden yükleme yapacağüım için cihazı sıfırlamalı mıyım?
3 gün önce telefonumu TWRP üzerinden sıfırladım. İyi güzel kullanıyordum ama ilk önce uygulama çekmecesinin arkası simsiyah oldu (önceden saydamdı, foto eklerim.) Şimdi de 3 parmağı aşşağıya çekerek alınan ekran görüntüsünü ayarlardan açık olmasına rağmen alamıyorum. Sıfırladığıma pişman oldum...
Cihaza root atmak için twrp yüklüyeyim dedim yükleme işleminden önce herşey sağlamdı. Yüklemede başarısız oldum ve cihazı geri açtım ama cihaz açıkken şarj olmuyor şarj olsa bile cihazın şarjı algılaması için 2-3dk beklemek zorunda kalıyorum. Ama kapalıyken sorun olmuyor kabloyu taktığım gibi...