Yardım Cihaza eng rom flashlayamıyorum.

ahennal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
14
Bu gün MIUI 13'e güncellediğim cihazım brick oldu. SPF tool ile 12.5'e döndürdüm ama bu seferde cihaz direk IMEI vermiyor ama baseband gözüküyor. Durumu düzelteyim diye eng rom atıyorum ama bu sefer cihaz oto olarak brom mode'a düşüyor. eng rom flashalrken neye dikkat etmeliyim hangi romu flashlamalıyım bilen arkadaşlar yardım ederlerse çok minettar olurum

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
bypass la rom miui 12-13 falan yükleyebiliyorsun heralde sana küçük bir tarif yapayım eng rom klasörünün içinde md1xx.img dosyası var onu stock rom klasör içindeki md1 dosyasıyla degiştir ve sp flash toolla yükle sonra sanki eng rom yüklü gibi modem metayla "miui meta " eng rom varmış gibi işlem yap yapamazsan özelden yaz okuduysan da begeni yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

miui 13 de yükleyebilirsin ama eng romdaki md1 dosyasını miui 13 klasöründekiyle degiştir o zaman nvhatasna düşmeden cihaz normal olarak çalısır

ahennal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bypass la rom miui 12-13 falan yükleyebiliyorsun heralde sana küçük bir tarif yapayım eng rom klasörünün içinde md1xx.img dosyası var onu stock rom klasör içindeki md1 dosyasıyla degiştir ve sp flash toolla yükle sonra sanki eng rom yüklü gibi modem metayla "miui meta " eng rom varmış gibi işlem yap yapamazsan özelden yaz okuduysan da begeni yap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

miui 13 de yükleyebilirsin ama eng romdaki md1 dosyasını miui 13 klasöründekiyle degiştir o zaman nvhatasna düşmeden cihaz normal olarak çalısır
deneyeceğim hocam şuan eng rom buldum onunla deniyorum olmazsa ulaşırım sağolun

Üst Alt