Sohbet Redmi Note 9 için Nusantara OS vs Elixir OS vs PixelExperience

ahennal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
14
Redmi note 9 için bu romlar arasından hangisini önerirsiniz? Başka Rom öneriniz varsa önerilere açığım. Fazla oyun oynamam, genellikle sosyal medyada gezinir ve video izleyip, müzik dinlerim. Performanslı ve batarya süresi uzun bir rom arıyorum ve aklımda ki 3 rom bu.

turksohbet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ramazan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
22
LineageOS bayadir kullaniyorum gayet memnunum tabi google play store icin extra olarak rom ile beraber gapps yuklemeniz gerekicek.
Onun disinda Pixel expreince onerebilirim
PixelOS

ahennal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
LineageOS bayadir kullaniyorum gayet memnunum tabi google play store icin extra olarak rom ile beraber gapps yuklemeniz gerekicek.
Onun disinda Pixel expreince onerebilirim
PixelOS
Lineage'de aklımda hocam ama en sade olan o ve uzun kullanım için ideal olduğu için onu en sona saklıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve büyük ihtimalle custom'dan sonra MİUİ geçmeyeceğim o yüzden Lineage en son kurulacaklar arasında benim için

turksohbet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ramazan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
22
Pixel Experince'dan baslamanizi tavsiye ederim hocam batarya ve performans konusunda sizi uzmeyecektir bayağı kullandım onuda.
LineageOS gecis sebebim ise tamamen keyfi..

ahennal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
14
Pixel Experince'dan baslamanizi tavsiye ederim hocam batarya ve performans konusunda sizi uzmeyecektir bayağı kullandım onuda.
LineageOS gecis sebebim ise tamamen keyfi..
Peki hocam LOS mu yoksa Pixel mi hangisini seçersiniz?

turksohbet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ramazan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
22
%100 Pixel Experience hocam.

LOS ara sira sapitiyor wifi cekim konusunda nadir oluyor ama yinede canini sikabilir. Yakin zamanda zaten pixele tekrar donecegim xda forumdada zaten lineageOS sikayetleri epey bir artti. Belki guncellemeyle duzeltirler diye bekliyorum iste

Hatta iyiki hatirlattin hocam actim pc yi pixel kurmaya basladim birseyleri test etmemi istersen yazabilirsin hocam ekran videosu alir paylasirim

Son düzenleme:

ahennal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
14

LOS ara sira sapitiyor wifi cekim konusunda nadir oluyor ama yinede canini sikabilir. Yakin zamanda zaten pixele tekrar donecegim xda forumdada zaten lineageOS sikayetleri epey bir artti. Belki guncellemeyle duzeltirler diye bekliyorum iste

Hatta iyiki hatirlattin hocam actim pc yi pixel kurmaya basladim birseyleri test etmemi istersen yazabilirsin hocam ekran videosu alir paylasirim
Hocam bir kaç sorum var;
1. Yüz Tanıma Aktif olarak çalışıyor mu?
2.Pil Kullanım süreleri nasıl, Şarjı 1 günü rahat çıkarıyor mu?
3.Oyun performansı nasıl?
4.Magisk'te modül kullanırken herhangi bir çökme ya da bootloop ile karşılaşıyor muyuz?
5.Güncellemeler artık gelmiyor diye biliyorum ama güvenlik güncelleştirmesi geliyor mu?
6.MIUI 12.5.4.0'dan geçeceğim geçerken 13'ten geçin diye belirtmişler direk 12'den geçersem bir problem yaratır mı?
7.Özelleştirmeye açık mı?
8.Sizin canınızı sıkan/çok rahatsız eden bir bug var mı?
9.TWRP üzerinden geçersem bir sorun olur mu?
10.Geçiş Sırasında IMEI'ye bir sorun olur mu? (Silinmesi/Orj IMEI gelmesi vs.)

Bir de bir kaç tane ekran fotoğrafı atarsanız çok sevinirim hocam.

DozgerMirza

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Dozger
Cihazım
redmi note 9pro
Meslek
öğrenci
Konular
6

Merhaba bende rom bakıyorum global sürümden çıkmak istiyorum pixel os nasıl indirebilirim dosyalarını vede video anlatımı mevcutmu güzel anlatan bir video

ahennal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
14
birde hocam plus sürümünü kurmayı düşünüyorum normal ile plus arasında ne fark var 13-13 Plus Edition gibi

Merhaba bende rom bakıyorum global sürümden çıkmak istiyorum pixel os nasıl indirebilirim dosyalarını vede video anlatımı mevcutmu güzel anlatan bir video

Sanırım bu romdan bahsediyorsunuz hocam

bu da var A13

turksohbet

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ramazan
Cihazım
poco x3 nfc
Konular
22
Yüz Tanima hic kullanmadim hocam yalan solemim
Oyun performansi: Benim icin harika calisiyor pil ayarlar kisminda oyun icin optimizasyon secenegi mevcut
System data klasorune izin vermiyor. Root belki biraz sikinti yaratabilir.
batarya suresi evet full oyun oynarsam 4 5 saat dayaniyor.Sadece internette takilayim biri arayinca acayim derseniz 1 gunu rahat cikarir.
Twrp uzerinden gecebilirsiniz
Ozellestirmeye acik degildir. Tasarim olarak sadece ust bildirim simgeleri felan degistirebiliyorsunuz iste.
İmei konusunda herhangi bir sorun yasamadim.

Üst Alt