aevrenm kullanıcısının son içeriği

1. A

Satış Mi 10T Pro Tertemiz Oyun Canavarı

ÜRÜNÜ SAHİBİNDEN VE LETGODAKİ FİYATLARDAN DAHA UYGUNA KOYUYORUM. Garantilisi ise 10.000₺ üstüdür. Çokkk az kullanıldı, bende fazlalıktır. Üründe kılcal çizik dahi, nokta çizik dahi hiç yoktur. Gidip telefoncudan sıfır ürün aldığınız gibidir desem azdır. Herhangi bir sorunu yoktur. Ürünü Adana...
  2. A

Mi 10T Pro 256/8 Temiz Sadece 6.000₺

ÜRÜNÜ SAHİBİNDEN VE LETGODAKİ FİYATLARDAN DAHA UYGUNA KOYUYORUM. Garantilisi ise 10.000₺ üstüdür. Çokkk az kullanıldı, bende fazlalıktır. Üründe kılcal çizik dahi, nokta çizik dahi hiç yoktur. Gidip telefoncudan sıfır ürün aldığınız gibidir desem azdır. Herhangi bir sorunu yoktur. Ürünü Adana...
  3. A

Yardım Mi 10t imei

Kayitsiz. İmei atilabiliyor. 5500₺ istiyorum
  4. A

Yardım Mi 10t imei

Alacaksan benim cihazı satayım. 3 aylık. Nokta çiziksiz. Letgo ve sahibinden fiyatlarindan daha uyguna veririm. İphone 13 pro max alacagim icin satiyorum
  5. A

MIUI 13 Miui 13 Mi 10t/pro türkçe destekli Vietsub rom

Hocam mi tools programindan yazilim atin . Cozum.bu
  6. A

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Arkadaşlar cihazımı satıyorum. Foruma özel 5500₺. Pazarlık kesinlikle yoktur. Teklif bile etmeyin. Ürün yurt dışından hediye geldi. Hiç kullanılmadı. Her iki sim kart çalışıyor. e devlet 3'er ay hak tanıyo. Imei attırınca tek sime düşer. Dediğim gibi ürün sıfır gibi. Gidip telefonculardan...
  7. A

MIUI 13 Mi 10T/10T Pro - MIUI 13 22.10.26 EU Beta ROM - 13.0.7.0 EU Stabil ROM [Android 12]

Hocam 10t pro için kamera sorunu var mi? Hemde eu 12.0.2 icin diyorsunuz degilmi? Son olarak endonezya her zaman daha iyi degil midir?
  8. A

MIUI 13 Mi 10T/10T Pro MIUI 13 EEA | Android 12 V13.0.8.0.SJDEUXM

Deneyiminizi paylasir misiniz? Kamera ne durumda??
  9. A

Yardım Kamera neden yaşlanmış gibi çekiyor

Mi 10T pro kullaniyorum. İlk zamanlar kamera iyidi veya ben iyi saniyordum. Suan bazen foto cekiyorum. Boyle yaşlanmis gibi cok kotu cikartiyor benim fotoyu. Arkadas redmi 8 i bile benimkinden guzel cekti 😁 Yazilim eu 12.5.8 stabil kullaniyorm. Yazilim kaynakli midir? Ne önerirsiniz. Şu cihaza...
  10. A

MIUI 13 MİUİ 13 Mi 10T Pro (Apollo) ÇİN Kararlı Rom (13.0.1.0) 28 ŞUBAT

Test eden varmi? Kamera sorunu cozulmus diyorlar
Üst Alt