Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÜRÜNÜ SAHİBİNDEN VE LETGODAKİ FİYATLARDAN DAHA UYGUNA KOYUYORUM. Garantilisi ise 10.000₺ üstüdür.
Çokkk az kullanıldı, bende fazlalıktır. Üründe kılcal çizik dahi, nokta çizik dahi hiç yoktur. Gidip telefoncudan sıfır ürün aldığınız gibidir desem azdır. Herhangi bir sorunu yoktur. Ürünü Adana...
ÜRÜNÜ SAHİBİNDEN VE LETGODAKİ FİYATLARDAN DAHA UYGUNA KOYUYORUM. Garantilisi ise 10.000₺ üstüdür.
Çokkk az kullanıldı, bende fazlalıktır. Üründe kılcal çizik dahi, nokta çizik dahi hiç yoktur. Gidip telefoncudan sıfır ürün aldığınız gibidir desem azdır. Herhangi bir sorunu yoktur. Ürünü Adana...
Alacaksan benim cihazı satayım. 3 aylık. Nokta çiziksiz. Letgo ve sahibinden fiyatlarindan daha uyguna veririm. İphone 13 pro max alacagim icin satiyorum
Arkadaşlar cihazımı satıyorum. Foruma özel 5500₺.
Pazarlık kesinlikle yoktur. Teklif bile etmeyin. Ürün yurt dışından hediye geldi. Hiç kullanılmadı. Her iki sim kart çalışıyor. e devlet 3'er ay hak tanıyo. Imei attırınca tek sime düşer. Dediğim gibi ürün sıfır gibi. Gidip telefonculardan...
Mi 10T pro kullaniyorum. İlk zamanlar kamera iyidi veya ben iyi saniyordum. Suan bazen foto cekiyorum. Boyle yaşlanmis gibi cok kotu cikartiyor benim fotoyu. Arkadas redmi 8 i bile benimkinden guzel cekti 😁 Yazilim eu 12.5.8 stabil kullaniyorm. Yazilim kaynakli midir? Ne önerirsiniz. Şu cihaza...