aevrenm kullanıcısının son içeriği

1. A

Satış Mi 10T Pro Tertemiz Oyun Canavarı

ÜRÜNÜ SAHİBİNDEN VE LETGODAKİ FİYATLARDAN DAHA UYGUNA KOYUYORUM. Garantilisi ise 10.000₺ üstüdür. Çokkk az kullanıldı, bende fazlalıktır. Üründe kılcal çizik dahi, nokta çizik dahi hiç yoktur. Gidip telefoncudan sıfır ürün aldığınız gibidir desem azdır. Herhangi bir sorunu yoktur. Ürünü Adana...
  2. A

Mi 10T Pro 256/8 Temiz Sadece 6.000₺

ÜRÜNÜ SAHİBİNDEN VE LETGODAKİ FİYATLARDAN DAHA UYGUNA KOYUYORUM. Garantilisi ise 10.000₺ üstüdür. Çokkk az kullanıldı, bende fazlalıktır. Üründe kılcal çizik dahi, nokta çizik dahi hiç yoktur. Gidip telefoncudan sıfır ürün aldığınız gibidir desem azdır. Herhangi bir sorunu yoktur. Ürünü Adana...
  3. A

Yardım Kamera neden yaşlanmış gibi çekiyor

Mi 10T pro kullaniyorum. İlk zamanlar kamera iyidi veya ben iyi saniyordum. Suan bazen foto cekiyorum. Boyle yaşlanmis gibi cok kotu cikartiyor benim fotoyu. Arkadas redmi 8 i bile benimkinden guzel cekti 😁 Yazilim eu 12.5.8 stabil kullaniyorm. Yazilim kaynakli midir? Ne önerirsiniz. Şu cihaza...
  4. A

Soru Sizce Xiaomi kendini yazılım olarak geliştirir mi?

Bugün arkadaşta gördüm. Oppo reno 3 pro dan karsılaştırdım. Epey. Com dan karsilastirinca Mi 10t pro önde. Fakat gercekte karsilastirinca oppo daha onde. Donanimlarinin hakkini veremiyor xiaomi. Kameraya değinmek istersek Xiaominin 108 mp kamerasi ile Oppo nun 48 mp kamerasi cok farkli. Nedense...
  5. A

Soru Oneplus 8t almayi dusunuyorum

Mi 10t pro 256 lik cihazimla oneplus 8t 12gb ram olan(sifir) cihazla takas etmeye deger mi? Bazisi sebeke sorunu var diyor. Onermiyor. Sizce ne yapmaliyim. Xiaominin gibi kronik sorunu az diye biliyorum
  6. A

Satış Elektrikli Soba, Kulaklık, Akvaryum Size Özel Fiyatlarla

Ürünlerin bazısı satıldı. Satılanları kaldırdık. Dolap uygulaması üzerinden veya Forum üzerinden vermekteyiz. Kargo ücreti uyguna gelir dert etmeyin. Ayrıca 40₺ üzeri alışverişe 25₺ indirimli hesap bulursaniz bayaa uyguna getirebilirsiniz. Dolap dışından almak istersenizde mesaj atıp...
  7. A

Soru EU Stabil Enhanced ne zaman gelir?

EU Enhancedi sabırsızlıkla aylardır bekliyorum. Acaba ne zaman gelir? Tek bekleyen ben miyim :)
  8. A

İnceleme Telefonunu Tablete Çevir (Özel Ayar)

Foruma özel gizli ayarımı paylaşmak istiyorum. Konu başlığı gerçektir. Beğenenler ve yapanlar yazarsa sevinirim. Adım adım diyeceklerimi yapabilirsiniz. 1) Ayarlara girip aramaya simge boyutu yazın. Enn büyügü işaretleyin. 2) Yine ayarlara girip yazı boyutunu ortaya getirin(kalınlık dahil) 3)...
  9. A

Satış Hometech Laptop Kargo Dahil 699₺

Hometech laptopumu satıyorum. Sıfırı 2000₺ olup İkinci Elleri 900-1300₺ arasındadır. Modeli Alfa 400C dir. Eba, Zoom, Office Programlari, Film izleme gibi basit işleri görür. Cihazın bilinen iki sorunu vardır. %43 e kadar şarj oluyor sebebini bilmiyorum. İkinci sorun ise ı tuşu çıkmış fakat...
  10. A

Alış Oneplus 8 pro satan var mı? (TAKAS)

Mi 10t PRO 256/8 lik cihazım var. Çizik dahi yok. Satma sebebim oneplus denemek istiyorum. Özel yurtdışından getirdiğim kılıfıyla vereceğim. Oneplus 256/12 denemek istiyorum. Bu cihazın üstüne kadar istiyorsanız mesaj atın. Temiz cihaz arıyorum tamir yüzü görmemiş olmas
  11. A

Sohbet Sizler bu sorunu nasıl çözdünüz?

Bir uygulama var. Miui Express Launcher. Belki ilk defa duydunuz ama 2014 tarihinde kullananlar bilir. İnternette çoğu yerde link silinmiş ve hiç bir kaynak yok. İndirmek isteyenler bu linke tıklayıp indirebilirsiniz. Şu sorunu nasıl çözeriz. Apk yı kuramıyorum.
  12. A

Soru Tarayıcıdan filmleri daha küçük ekranda izliyorum. Çözümü var mı?

İnternetten film izledigimde telefonda tam ekranda film izlenmiyor kenarlardan bayaa kesiyor. Ve kucucuk ekranda izletiyor telefon büyük olmasına rağmen. Filmi kirpmadan tam ekran izlemenin bir çözümü veya alternatif yolu var mı ?
  13. A

Anket Mİ 10T Pro Hangi Rom Kullanıyorsunuz?

Mi 10T Pro için hangi romu kullanıyorsunuz ve kullanmakta sebebiniz nedir. Anket yapalım :) Merak eden vardır benim gibi.
  14. A

Soru Kırılmaz cam önerisi alabilir miyim?

Telefonuma kırılmaz cam taktırmak istiyorum. Fakat taktıracağım cam dokunma hassasiyetini bozmasın ekran kalitesini renkleri ve hassas kaygan dokunuşumj bozmazın istiyorum. Siz hangisini taktirdiniz. Ne kullaniyorsunuz
  15. A

Soru Ektra ram????

Daha önce böyle konu olmadığından konu açma gereği duydum. Bazı miui sürümlerine snapdragon 870,865 ve 860 islemcili trlefon modelleri icin gecerlimiş. Acaba ekstra ram nasil ayarlayabiliriz. Faydası ne olur cihazimiza??
Üst Alt