Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Eski sürümleri kaldırıp yeni microg ve linkteki revanced yüklememe rağmen video açılıp on saniye sonra tekrar donuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim
Global romda Google Dialer kullanıyoruz malum. Arama kaydı seçeneklerde var ama bastığın anda karşı taraf da duyacak şekilde "bu arama şuanda kaydediliyor" diye sesli uyarı veriyor. Yasal olmadığını biliyorum izinsiz kaydın, rom değiştir de demeyin şuan değiştiremem, Ttslexx uygulaması artık işe...
Teşekkürler. Şarj nasıl gidiyor onu da test ederseniz çok iyi olur. Bir de merak ettiğim şey, sizin yöntemle global romdan Endonezya romuna geçiş olur mu isim değişikliği yaparak.
Yaşadığın sıkıntının imei ile ilgisi olduğunu sanmiyorum aynı cihaz bende de var tam 8 ayım doldu derken yıl başında sıfırlandı bi 8 ay daha kullanır sonra dirençle kalıcı kayıt yaptırırım diye düşünüyorum