ademcevahir kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Arama kaydı yaparken "bu arama kaydediliyor" sesini devre dışı nasıl bırakabilirim

Global romda Google Dialer kullanıyoruz malum. Arama kaydı seçeneklerde var ama bastığın anda karşı taraf da duyacak şekilde "bu arama şuanda kaydediliyor" diye sesli uyarı veriyor. Yasal olmadığını biliyorum izinsiz kaydın, rom değiştir de demeyin şuan değiştiremem, Ttslexx uygulaması artık işe...
  2. A

Yardım Şebeke problemi

Arkadaşlar hem bende hem kardeşimde 11t var ikisi de yurt dışı kayıtsız. Ben Vodafone ile kardeşim turkcell ile kullanıyor. O da eski telefonuyla kıyasladiginda şebeke gücünde epeyce zayıflama görüyor ben de. Kardeşimi arıyorum iş yerinde konuşurken sürekli sesi kesiliyor kesik kesik geliyor...
  3. A

Yardım Mi Note 10 ekran döndürme yavaşlığı

Arkadaşlar otomatik döndürme açık şekilde ekranı yan çevirdiğimde 3-4 saniye sürüyor yan dönmesi. Aynı şekilde ekran yandayken düz çevirdiğimde de 3-4 saniye sürüyor. Film izlerken vs işkence olup sinir bozuyor. Döndürme sensörü çalışıyor ama geç çalışıyor anında tepki vermesi gerekirken 3-4...
  4. A

Yardım Yakınlık sensörü sorunu?

Sesli görüşme esnasında yakınlık sensörü sorununa kalıcı ve ciddi bir çözüm üretemediler mi hâlâ? Bu telefonu satarsam sırf bu yüzden satacağım! Görüşme esnasında ekran kendi kendine açılıp kapanıyor, tuşla ekranı kilitlesek bu sefer de karşı taraf görüşmeyi kapatana kadar ekran açılmıyor. Yani...
  5. A

MIUI 12.5 Mi note 10 hotspot kapanması

Arkadaşlar en son güncellemeden sonra wifi hotspot açtığım zaman birkaç dk içinde kendiliğinden kapanıyor. Bağlı bir cihaz olmadığında olmayınca otomatik kapanır özelliği pasif. Niye böyle yapıyor ve çözümü nedir bilgisi olan var mı?
  6. A

Yardım Mi note 10 güncelleme sorunu

Note 10 yurtdisi cihazımda 12.0.4 kararlı sürüm yüklü. 12.1.2.0 güncellemesi haftalardır gelip duruyor ama indire basınca indiriliyor veya bilgi toplanıyor deyip indirmiyor öyle kalıyordu. Az önce tesadüfen telefon hafızasında downloaded_rom diye bir klasör gördüm ve baktım oraya indirmiş 2.9 gb...
  7. A

Soru Mi5s wifi hotspot sorunu

Arkadaşlar miui pro romda ilginç bir sıkıntım var. Sorun rom kaynaklı olmayabilir de bilmiyorum. WiFi hotspot açtığımda cihaz eğer 4g'de ise hiç sıkıntısız hem telefonlar hem bilgisayarlar internete giriyorken şebeke 3g'de ise bilgisayar üzerinden internete girmiyor, dns bilmem ne hatası veriyor...
  8. A

Yardım Mi5s wifi hotspot sorunu

Arkadaşlar miui pro romda ilginç bir sıkıntım var. Sorun rom kaynaklı olmayabilir de bilmiyorum. WiFi hotspot açtığımda cihaz eğer 4g'de ise hiç sıkıntısız hem telefonlar hem bilgisayarlar internete giriyorken şebeke 3g'de ise bilgisayar üzerinden internete girmiyor, dns bilmem ne hatası veriyor...
  9. A

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

güzel bilgi hocam teşekkürler.
  10. A

Rom MiuiPro_7.11.2_v7.0 (Miui9-Mi5s)

Anladım, bekleyeceğiz o zaman demek ki.Rom çok hoşuma gitti.Emeği geçen, Türkçeleştiren herkese ve cevap verdiğiniz için size tekrar teşekkür eder hayırlı forumlar dilerim.
  11. A

Evet şimdi fark ettim ki ses kısma ayarında bildirim için ayrı bir yer varmış.İlginç olmuş bu şekilde biraz.Teşekkür ederim bilgi için. Peki kulaklıktan sesin az gelmesi normal midir?Miui9 beta romda bangır bangır gelirdi ses.Kulaklığım piston2.
  12. A

Arkadaşlar ses kısma tuşuyla cihazı sessize alıyorum, whapsaptan mesaj gelince bildirim sesi geliyor.Sessizdeyken bildirim sesi gelmesi normal mi orjinal romda yoktu böyle birşey? Ayrıca kulaklıktan gelen ses orjinal romda daha iyiydi bariz.Ses şiddeti yüksekti yani.Son seste kulağımda...
  13. A

Yardım Redmi note3 pro kulaklik girisi lazim

Aynı sorun bende de oldu kulaklık takılı olmadığı halde kulaklık işareti ordan gitmiyor ve telefon görüşmesi yapamıyorum çözüm bulan var mı
  14. A

Yardım MIUI 9 7.8.24 Global Beta ROM Güncellemesi ve Değişiklikler

Mi flash olayına hiç girmek istemiyorum şuan kullandığım bilgisayar biraz sorunlu, cihaz brick falan olmasın. Başka yapacağım bir işlem varsa telefon üzerinden, onu denemek isterim.
  15. A

Yardım MIUI 9 7.8.24 Global Beta ROM Güncellemesi ve Değişiklikler

Mi5s'te Global Stabil son sürümden android 7 developer sürüme güncelleyici ile geçmeye çalışıyorum, doğrulanamadı hatası alıyorum.İki kere baştan indirip denedim durum değişmedi.Çözüm nedir?
Üst Alt