adem271980 kullanıcısının son içeriği

1. A

Yardım Mi 9 SE PC görmüyor şarj oluyor

Merhaba arkadaşlar elimdeki mi9 se yi naptiysam PC ye gosteremedim ne aygıt yöneticisinde nede depolama aygıtı olarak hiç bir şekilde görmüyor PC ye takınca normalde üst bildirim cekmesinde USB seçeneği çıkması lazım ama çıkmıyor Fastbootda dahi PC görmüyor telefonu Acaba telefonun...
  2. A

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

mi9t defalarca yuklememe ragmen eu rom mıuı11 i cıhaz hep kendını yenıden baslatıyor logoda kalıyor birde mı9t cıhazım k20 oldu varmı bunun cozumu mıuı11 hıc bır sekılde acılmadı zaten mıuı10 a dondum mıuı10 da eu romda k20 oldu cıhazım
  3. A

Yardım Mİ Note Pro Bootloader Kilit Açma Yardımı

Eski sürüme birkaç farklı sürüm denedim Eski sürümlerde bootl ortadan kalkıyor Ama bu sefer de telefona PC den hiç bir şekilde bağlantı kuramıyorum Sadece fadtbootda bağlantı kuruyorum twrp kuruyorum fastbootdan Twrp den açınca PC den bağlanıp zıplıyor custom rom dosyası atamıyorum Sanki...
  4. A

Yardım Mİ Note Pro Bootloader Kilit Açma Yardımı

Mİ NOTE PRO cıhazımda su anda mıuı 9 9. 2.3 surumu yuklu ve bootlader kılıdı kapalı ootlader kılıdını naptıysam açamadım telefondan gelısmıs ayarlardan usb debug ve kılıt açma yı aktıf ettım ama hala açılmıyor asıl sorun sanırım mı unlock status bolumundekı gelısmıs ayarlarda olan account...
  5. A

mi5s /mi5s plus parmak ızı sorunu na çözum

Seviindim ise yarqdigina cidden de ise yariyorwait~~
  6. A

Rehber mi 5s Plus Unlock ve Türkçe rom yükleme

xiaomı cok garıp marka olarak geliyor artık bana oncelerı begenırdım ama artık soğudum sen su ıse bak mı5 e androıd 7 ver daha ust model olan mı5s 5s plusa androıd 6 ver ve kalsın dıyelım cıhaz yurtdışı garantısız vs garantıde hıkaye de zaten bır yazılım atıcan bır sey yapıcan...
  7. A

mi5s /mi5s plus parmak ızı sorunu na çözum

gordugum kadarı ıle mı5s mı5s plus her ıkı cıhazıda kullandım parmak ızı okuyucu gec algılama algılamama tanımama gıbı sorun var bu sorun telefonu ilk aldığımızda ve fabrıka ayarına döndugumuzde yaşanır benım her ıkı telefonda da basıma geldı ilk parmak ızınızı tanıtıp kaydettikten sonra...
  8. A

Yardım Mİ5 S PLUS edl mode da flashtool ile rom yukleme sorunu

sorunum cozuldu sagolsun arkadaşlar cok ılgılendı bır tek cevap yazan bıle olmadı...
  9. A

Yardım Mİ5 S PLUS edl mode da flashtool ile rom yukleme sorunu

Arkadaslar Elimde mi5s plus 4/64gb telefon var Bu telefona mi flashtool ile edl mode da hic bir sekilde rom atamiyorum. Pc ye format atmadan evvel rom yuklemeye kalktigimda . 52.sn ye dek cubuk ilerliyor sonrasinda bu islemi yapmak icin yeterli alan yok. Bazi zaman max sector size vs gibi...
  10. A

egerkı edl ıle rom yüklemeden bahsedıyorsanız benım pc demı sorun vardır anlayamadım gıttı pc ye format attım qualcom 9008 dırverlerınıde kurdum ama herseferınde mı flahstool ıle edl den rom atmaya kalktığımda 52. sn de fılan dummy.ımg flashda kesılıyor bu ıslemı yapmak ıcın yeterlı...
  11. A

Yanit ve ilginiz icin tesekkurler. Zaten teli ben aldigimda da bahsettiginiz gibi Kisitli olarak mi kilidi devre disi birakilmisti Eski haline dondursemde yeterlidir. 30 tl ucret onemli degil hocam Bu islemi nasil yapacagiz? Birde telefona imei de atilmamis telefon 2 aylik filan İmei...
  12. A

merhabalar arkadaşlar sorunuma cozum bulucak ve yardımcı olacak arkadaşlara sımdıden teşekkürler satıcının bırısı ıstanbulda cınden mı hesabı kılıtlı olan bır telefonu gecıcı olarak vs mı kılıdını kaldırıp gazıantep de bır arkadaşıma satmış tabı arkadsım kılıdın sorun olmaycagını dusunup...
Üst Alt