Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açık olan sayfa uygulama vs. yi kısayol dan kapatmaya çalıştıgımda( sol tuşa basınca çıkan ekranda X e basınca) *sayfalar kapanmıyor bellek su kadar temizlendi diyor. Aslında burdan bütün açık şeylerin kapanması gerek miyop mu?
İlk başlarda elimden hiç düşmediği halde 1 gün boyunca sarı istemiyordu o zaman ekran süresine dikkat etmiyordum ama kesinlikle 9_10 saat acık kalıyordu. Şimdi global 9.0.2 yüklü siyah bir tema var ama ekran ışığı orta ve üstte bazen bu çok etkiler mi başta hep ortada kullanıyordum. Ama...
Arkadaşlar 9.0.2 kararlı yüklü klavyede gerek SwiftKey gerek Google Klavye uğraşmaya ragmen çizim modunu bulamadım. Samsung da note oluştururken direk çizim modu mu yoksa Klavye ile mi ilk sayfada seçerek hızlıca secim yapabiliyorum. Bunda çizim modunu hiç bulamadım.
Zaten SwiftKey de ama gerek not defterinde gerek başka yerde çizim moda açamadım
Zaten SwiftKey de ama gerek not defterinde gerek başka yerde çizim moda açamadım
Arkadaşım mi6 ya araştırdım emin ol ama direk görüntülü arayıp alamayacağı aklımdan geçmedi ben her akıllı telefonda standart olan birsey diye düşündüm. Handikapım bu oldu s ve note serisi Samsung kullandığım için aklımın ucundan geçmedi. Artık sorun etmiyorum alıştım(ilk günün şaşkınlığı ile...
Merhaba arkadaslar cepporttan aldığım seramik versiyon güncelleme 9.0.1.0 kararlı sürüm şebeke üzerinden görüntülü arama yapamıyorum. 2 gündür uğraştım bi türlü bulamadım. Görüntülü arandığımda bağlanmıyor hatası veriyormuş(benim tel calıyor acıyorum ses yok görüntüde yok 7.saniyede kapanıyor)