Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk aldığımda %70'de 4 saat ekran süresi aldım 1 saati pubg idi. Şuan aradan 1.5 ay geçti ve %70de hiç oyun felan oynamadan 2.30 saat ekran süresi alıyorum. Sorun nedir nerededir anlamadım bir türlü. Forumda bakıyorum 4000mah ve altı modellerde bile totalde 12 saat vs. alıyorlar. Bu telefonda...
1- Yakınlık Sensörü Sorunu
Ne yazıkki bunun için kesin bir çözüm yok şimdilik. Güncellemeler ile hallolacağı ön görülüyor. Şimdilik telefonda konuşma yaparken ekranı kilitleyip konuşabilirsiniz.
Alternatif olarak bazıları kılıfı çıkarınca, google aramalar yerine truephone kullanınca sorunun...
Bu konu altında pil ve ekran sürelerimizi paylaşalım. Yöneticilerden ricam konuyu sabitlemeleri veya bu konuyu sabit olarak kendileri açmaları.
Paylaşırken;
Kullandığınız Rom'u
Miui Sürümünüz
Wifi/Mobil Veri
ve pil süresini etkileyebilecek diğer ayarlarınızı belirtirseniz daha bilgilendirici...
Testleri Avrupa v11.0.8.0 cihazımda yaptım. Test ikiye ayrılıyor, telefon sıfırlamadan önce ve (güncelleme sonrası hiç hard reset atmamıştım) hard reset sonrası.
Yaptığım testler sırasında mobil veri kapalı, wifi açık, hat takılı, kılıfsız.
Sıfırlamadan önce yaptığımda AnTuTu üzerinde 260 bin...
6/64 Telefonu 3 gün önce bulunduğum ilçede bir telefon bayisinden (bulunduğum ilçede kargolarda sıkıntı yaşadığım için) 3900'e aldım. Diğer telefonumu bayiye sattım ve ekrana sıvı çektirdim.
Uzun zamandır j7 prime kullanıyordum bu telefon ne kadar muazzam geldi anlatamam. Huawei Nova 5T /...