abdullahkypnr kullanıcısının son içeriği

1. A

Diğer Ekran Süresi Sıkıntısı

İlk aldığımda %70'de 4 saat ekran süresi aldım 1 saati pubg idi. Şuan aradan 1.5 ay geçti ve %70de hiç oyun felan oynamadan 2.30 saat ekran süresi alıyorum. Sorun nedir nerededir anlamadım bir türlü. Forumda bakıyorum 4000mah ve altı modellerde bile totalde 12 saat vs. alıyorlar. Bu telefonda...
  2. A

İpucu Mi Note 10 Lite / Sık Karşılaşılan Problemler ve Çözümleri / Tüyolar

1- Yakınlık Sensörü Sorunu Ne yazıkki bunun için kesin bir çözüm yok şimdilik. Güncellemeler ile hallolacağı ön görülüyor. Şimdilik telefonda konuşma yaparken ekranı kilitleyip konuşabilirsiniz. Alternatif olarak bazıları kılıfı çıkarınca, google aramalar yerine truephone kullanınca sorunun...
  3. A

Sohbet Mi Note 10 Lite Pil-Ekran Süreleri

Bu konu altında pil ve ekran sürelerimizi paylaşalım. Yöneticilerden ricam konuyu sabitlemeleri veya bu konuyu sabit olarak kendileri açmaları. Paylaşırken; Kullandığınız Rom'u Miui Sürümünüz Wifi/Mobil Veri ve pil süresini etkileyebilecek diğer ayarlarınızı belirtirseniz daha bilgilendirici...
  4. A

İnceleme Mi Note 10 Lite CpuThrottling/AnTuTu Testlerim ve Bazı Sorularım

Testleri Avrupa v11.0.8.0 cihazımda yaptım. Test ikiye ayrılıyor, telefon sıfırlamadan önce ve (güncelleme sonrası hiç hard reset atmamıştım) hard reset sonrası. Yaptığım testler sırasında mobil veri kapalı, wifi açık, hat takılı, kılıfsız. Sıfırlamadan önce yaptığımda AnTuTu üzerinde 260 bin...
  5. A

Soru Mi Note 10 Lite için En Uygun GCAM Versiyonu Hangisi ?

Bir kaç tane denedim ama güzel sonuç elde edemedim. Kullandığınız veya önerdiğiniz sürüm nedir ?
  6. A

Sohbet İlk İzlenimlerim - Kullanıcı Yorumu

6/64 Telefonu 3 gün önce bulunduğum ilçede bir telefon bayisinden (bulunduğum ilçede kargolarda sıkıntı yaşadığım için) 3900'e aldım. Diğer telefonumu bayiye sattım ve ekrana sıvı çektirdim. Uzun zamandır j7 prime kullanıyordum bu telefon ne kadar muazzam geldi anlatamam. Huawei Nova 5T /...
Üst Alt