Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet soru başlıkta. İkinci el almak istemiyorum, imei olaylarıyla da uğraşmak istemiyorum. Piyasada 128lik F2 Pro var fakat 256gb hiç bulamadım. Bildiğiniz sıfır garantili satan bir yer var mı? Garantisinin de bir önemi yok aslında pasaport kayıtlı olması da kabulüm ya da garantisi olmayan...
Herkese merhaba sevgili forumdaşlarım. Gerçekten çok uzun süredir gayet memnun kalarak kullandığım ROM ile ilgili birkaç cümle yazıp sizleri bilgilendirmek amacıyla böyle bir konu açıyorum. Bu ROMu neden bu kadar sevdiğime gelecek olursak, en başta aşırı stabilitesi geliyor. Gerçekten ne bir...
Android 10 tabanlı neredeyse tüm romları denedim ve hepsinde özellikle müzik çalarken video kaydı yapınca ses acayip bozuluyor, diyaloglar iyi fakat muhtemelen gürültü engelleme özelliği yüzünden konuşma haricindeki tüm sesleri kısmaya/engellemeye çalışıyor telefon. Eski sürümlerde bir fix vardı...
Merhaba forumdaşlarım. Telefonun bootloader kilidi açık değil ve widevine l1 sertifikası var. Sorunsuz bir şekilde Netflix HD kullanabiliyorum 1080p kalitede.
Eğer bootloader kilidini açıp Xiaomi.eu beta roma geçsem sertifika değişir mi? Eğer değişirse fastboot rom ile tekrar eski haline...
Android 10 ve 9 tabanlı farklı romlar da denedim. Fastboot stabil rom da kurdum. Yine de VoLTE açıkken karşı taraf da VoLTE kullanıyorsa arama yapamıyorum. Yani mesela VoLTE kullanmayan birini aradığım zaman sorun olmuyor ama VoLTE kullanan kişileri aradığımda direk çağrı sonlandırıldı hatası...
Cihazımda BN43 batarya var ve durumu çok kötü. 1500 1600 mAh gibi değerler ölçüyorum tam kapasitesini. Deji batarya almak istiyordum ama bn43 ellerinde yokmuş. BN41 alsam takamaz mıyım telefona, lehim vs yapsam soketler arasında olmaz mı? Ya da kaliteli güvenilir bir bn43 nereden bulabilirim...
Android 9/10 için en iyi ve stabil sürüm hangisi arkadaşlar? Ya da android 8de daha stabil sürümler varsa onları da deneyebilirim. Amacım en iyi kamera performası almak.
Asus Zenfone Max Pro iyi bir tercih olabilir. Genel olarak stabil çalışan ve üstün batarya performansına sahip bir model. SD636 işlemci de ağır oyunlar oynamadığınız takdirde sizi yarı yolda bırakmaz kolay kolay.
Aradığınız özellikleri veya telefondan beklentilerinizi yazarsanız daha iyi bir...