- Adım
- Yunus
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 128
Arkadaşlar adamın biri uygulamamın adını hatta kendi yazdığım açıklamalarını birebir kopyaladığı yetmiyormuş gibi birde beni "Kimliğe Bürünme ve Fikri Mülkiyet" ihlali diye şikayet edip uygulamamı marketten kaldırttı. Uygulamamın adını değiştirip yeniden form gönderdim yeniden kabul edilir mi bilmiyorum.
Sizden isteğim bu NON insan evladının uygulamasını aynı sebetten spamlamanız. .
Uygulaması bu:
Uygulama sayfasında üstteki üç nokatadan "Uygunsuz olarak işaretle/Taklit veya Kimliğe bürünme" seçerek şikayet edebilirsiniz.
Uygulamamın yeniden kabul edilip edilmemesi umrumda değil ama hem uygulamamı taklit edip hemde beni taklitcilikle suçlayıp uygulamamı kaldırtması çok ağrıma gitti.
Eğer şimdiye kadar uygulamalarımdan biraz olsun faydalandıysanız bu sizden tek ricam.
Sizden isteğim bu NON insan evladının uygulamasını aynı sebetten spamlamanız. .
Uygulaması bu:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Uygulama sayfasında üstteki üç nokatadan "Uygunsuz olarak işaretle/Taklit veya Kimliğe bürünme" seçerek şikayet edebilirsiniz.
Uygulamamın yeniden kabul edilip edilmemesi umrumda değil ama hem uygulamamı taklit edip hemde beni taklitcilikle suçlayıp uygulamamı kaldırtması çok ağrıma gitti.
Eğer şimdiye kadar uygulamalarımdan biraz olsun faydalandıysanız bu sizden tek ricam.