Sohbet Yüzsüzlüğün bu kadarı.

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
Arkadaşlar adamın biri uygulamamın adını hatta kendi yazdığım açıklamalarını birebir kopyaladığı yetmiyormuş gibi birde beni "Kimliğe Bürünme ve Fikri Mülkiyet" ihlali diye şikayet edip uygulamamı marketten kaldırttı. Uygulamamın adını değiştirip yeniden form gönderdim yeniden kabul edilir mi bilmiyorum.

Sizden isteğim bu NON insan evladının uygulamasını aynı sebetten spamlamanız. .

Uygulaması bu:

Uygulama sayfasında üstteki üç nokatadan "Uygunsuz olarak işaretle/Taklit veya Kimliğe bürünme" seçerek şikayet edebilirsiniz.

Uygulamamın yeniden kabul edilip edilmemesi umrumda değil ama hem uygulamamı taklit edip hemde beni taklitcilikle suçlayıp uygulamamı kaldırtması çok ağrıma gitti.

Eğer şimdiye kadar uygulamalarımdan biraz olsun faydalandıysanız bu sizden tek ricam.

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hi Developers at Yunus Ceyhan,

After review, MIUI Hidden Settings, com.ceyhan.sets, has been removed from Google Play because your app title violates our impersonation policy. This app won’t be available to users until you submit a compliant update.

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Arkadaşlar adamın biri uygulamamın adını hatta kendi yazdığım açıklamalarını birebir kopyaladığı yetmiyormuş gibi birde beni "Kimliğe Bürünme ve Fikri Mülkiyet" ihlali diye şikayet edip uygulamamı marketten kaldırttı. Uygulamamın adını değiştirip yeniden form gönderdim yeniden kabul edilir mi bilmiyorum.

Sizden isteğim bu NON insan evladının uygulamasını aynı sebetten spamlamanız. .

Uygulaması bu:

Uygulama sayfasında üstteki üç noktadan "Uygunsuz olarak işaretle/Taklit veya Kimliğe bürünme" seçerek şikayet edebilirsiniz.

Uygulamamın yeniden kabul edilip edilmemesi umrumda değil ama hem uygulamamı taklit edip hemde beni taklitcilikle suçlayıp uygulamamı kaldırtması çok ağrıma gitti.

Eğer şimdiye kadar uygulamalarımdan biraz olsun faydalandıysanız bu sizden tek ricam.
Tamamdır hocam şikayette bulundum

ülgen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
29
Ben de ettim.Böyle gıcık babası belirsiz heriflerden nefret ediyorum.

Ethnic

yunus
Yönetici
Co-Admin
Geliştirici Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
128
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için. Bu arada uygulamam yeniden yayına alındı ama sinirim hala geçmedi, elim ayağim titriyor sinirden..

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
3 Mail hesabımdan da şikayette bulundum hocam. Geçmiş olsun gerçekten çok sinir bozan bir durum. Ne deseniz haklısınız. Umarım yetkililer gereğini en iyi şekilde yapacaklardır.

Üst Alt