Yardım Yüzde uyuşma..

• Konbuyu başlatan edmin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 26
  • Görüntüleme 2K

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25
Samimi olduğum bir abime mi8 lite 6bg ram 128 gb hafızalı versiyonu tavsiye üzerine aldırdım. Ama konuşma yaparken yüzünde ağzında uyuşma olduğunu söylüyor. Sar değerlerinden kaynaklı bir şey olabilir mi? Ya da bizim bilmediğimiz başka bir şey olabilir mi?Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.. Teşekkür ederim şimdiden herkese..

nadir3391

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir
Cihazım
İPHONE 11
Meslek
Öğretmen
Konular
1
hepsini okudum. ne söylenildiğini anlayacak kapasitem var. asıl sen benim dediğimi anlamamışsın. düzgün okusaydın anlardın bence.

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Tartismaya gerek yok. Allah korusun tabi ki her turlu elektronik cihazda bir hata sonucu sagligi tehdit eden unsurlar olusabilir.
Xiaomiyi sar degeriyle vurmaya calisiyorlar su anda. Ki her telefonu yuksek sar degerine sahip degil. İce kurt dusurme taktigi en etkili yontemlerden biridir. İphoneun daha yuksek sar degerli telefonlari mevcut. Ayrica verilen degerler maksimum seviyedir. Kolay kolay hic bir cihaz o degere ulasamaz.
Yani apple cihaz kullanirken sorumlu olarak applei tutmak kimsenin aklina gelmez.
Arkadasin yapmasi gereken bence doktora gorunmek ve ici rahat edecekse telefonu degistirmek. Telefonda hata varsa kurtulmus olur yoksa da en azindan psikolojik olarak rahatlamis olur.

Oyla:

separator

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
mi8 lite
Konular
1
hepsini okudum. ne söylenildiğini anlayacak kapasitem var. asıl sen benim dediğimi anlamamışsın. düzgün okusaydın anlardın bence.
İşte bunlar hep sar.

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
SAR zararlı mı değil mi bilmem ama SAR hakkında teknik bilgi sahibi olmayan biriyle konuşmak kesinlikle bünyeye zarar veriyor :D

Oyla:

dagfaresi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
Bir hekime gitmesini tavsiye edebilirim sar muhabbeti ile alakası olmadığını düşünüyorum.

Oyla:
Üst Alt