Yardım Yüzde uyuşma..

• Konbuyu başlatan edmin
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 26
  • Görüntüleme 2K

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25
Samimi olduğum bir abime mi8 lite 6bg ram 128 gb hafızalı versiyonu tavsiye üzerine aldırdım. Ama konuşma yaparken yüzünde ağzında uyuşma olduğunu söylüyor. Sar değerlerinden kaynaklı bir şey olabilir mi? Ya da bizim bilmediğimiz başka bir şey olabilir mi?Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.. Teşekkür ederim şimdiden herkese..

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
Beyler bu telefonlar Avrupa'da satılıyor ise gönül rahatlığıyla alın. Ama telefonu alırken Global versiyonu alın.

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
İiphone 8 falan olsa boyle olmazdi... :D

Oyla:

nadir3391

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir
Cihazım
İPHONE 11
Meslek
Öğretmen
Konular
1
ya arkadaşlar niye hemen savunmaya geçiyorsunuz anlamıyorum. durumu bilmeden neden hüküm veriyorsunuz? belki telefonda bir sorun vardır, belki kullandığı bir program yapmıştır falan. bizim milletin en sevmediğim yanı bir markayı aşırı savunma. ya elektronik alet sonuçta her şey olabilir. note 6 pro kullanıyorum bir haftadır aldığıma bin pişman oldum açıkçası. üç defa format atmak zorunda kaldım. yeniden başlatınca ana menüye giremedim. nesini savunuyorsunuz anlamıyorum.

Oyla:

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
ya arkadaşlar niye hemen savunmaya geçiyorsunuz anlamıyorum. durumu bilmeden neden hüküm veriyorsunuz? belki telefonda bir sorun vardır, belki kullandığı bir program yapmıştır falan. bizim milletin en sevmediğim yanı bir markayı aşırı savunma. ya elektronik alet sonuçta her şey olabilir. note 6 pro kullanıyorum bir haftadır aldığıma bin pişman oldum açıkçası. üç defa format atmak zorunda kaldım. yeniden başlatınca ana menüye giremedim. nesini savunuyorsunuz anlamıyorum.
Telefonda yaşadığınız sıkıntı tam olarak nedir

Oyla:

nadir3391

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nadir
Cihazım
İPHONE 11
Meslek
Öğretmen
Konular
1
telefonu yeniden başlatmak zorunda kalıyorum çünkü bazı programlar düzgün çalışmamaya başlıyor, açılınca ana ekrana giremiyorum. kilit ekranında kalıyor. 3 kez yaşadım. daha önce de xiaomi remdi 5 plus telefonda da olmuştu. başka markalarda böyle bir şey olmadı.

Oyla:

zaferturk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
zafer
Cihazım
mi max 3
Meslek
işçi
Konular
11
Samimi olduğum bir abime mi8 lite 6bg ram 128 gb hafızalı versiyonu tavsiye üzerine aldırdım. Ama konuşma yaparken yüzünde ağzında uyuşma olduğunu söylüyor. Sar değerlerinden kaynaklı bir şey olabilir mi? Ya da bizim bilmediğimiz başka bir şey olabilir mi?Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.. Teşekkür ederim şimdiden herkese..
Öncelikle ve kesinlikle bir doktora gidin
radyasyon dan etkilendiği ni düşünüyorsanız mikrodalga fırın televizyon kablosuz modem gibi cihazlardan uzak durun

Oyla:

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Bir sağlıkçı olarak söyleyeyim bunun sar değeri ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Telefonla konuşurken cihazı yüzüne fazla bastırarak konuşuyor olabilir. Konuşma esnasında ekranın yüzümüzde temas ettiği bölgeden yüzdeki duyu dan sorumlu trigeminal sinir geçer. Eğer bu sinir bu arkadaşta anatomik olarak fazla yüzeyden geçiyorsa ve arkadaşta biraz fazla baskı uyguluyorsa uyuşmaya bu sebep olabilir. Benim ki sadece bir tahmindi. Yine de bir doktora görünmekte fayda var.

Oyla:

assalat

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Assalat
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Öğretmen
Konular
23
burada kimse telefonu savunmuyor sen mesajları okumamışsın anlaşılan. konuşulan konu: yasal sınırın altındaki sar değerinden etkilendiğini zanneden insan psikolojisi.

Oyla:
Üst Alt