Yardım Yurtdışından mi 10 pro aldım hat çekmiyor neler yapılabilir

Yusuf765

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 8 se
Konular
26
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v11.0.4.0
Telefon Modeli
Mi 10 pro 5g
Bootloader Kilidi
Kapalı
Yurtdışından mi 10 pro 5g aldım benim kuzende miui Türkiye sayfasını biliyodu buraya yönlendirdi ben yeniyim burda abilerim yardımcı olur musunuz ne yapabiliriz 7.000 TL ye aldım tablet gibi kullanmak istemiyorum

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Hocam peki 4 ay yasal kullanım süresi dolunca nolcak e-devletten sorgulattim kayıtlı değil IMEI burda 8.500 TL bende abim yurtdışında calisiyodu ona getirttim IMEI kayıtlı değil hiçbir türden hat çekmiyor her iki yuvayida denedim
Bende şuan mi 8 se var Xiaomi teknik servise yaptırdım yazılımını IMEI sini felan şuan sıkıntısız kullanıyorum ama mi 10 pro 5g yi sordum IMEI atabilirmisiniz diye henüz o modele IMEI atmayı deneyen yok dedi bende atabilirmiyim bilmiyorum hiçbir bilgim yok o modelle dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam olmuyor dediğinizi yaptım yeniden başlattım başka hat denedim olmuyor webtekno da Lütfi karacaya yazdim shiftdelete de hakkı alkana yazdim hepside IMEI değiştir düzelir dedi
Imei ile alakalı değil başka bi sıkıntı var. İmei kayıtsız şekilde yaklaşık 4 ay kullanılır.

Oyla:

Yusuf765

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 8 se
Konular
26
Hocam telefon sim kartınızı okumuyorsa nasıl Bootloader Kilidi açmak için başvuru yapabildiniz? Bootloader Kilidi için başvuru yaparken mobil veri hesap eklemeniz gerekiyor.
Hocam hattı okuyor ama şebeke yerinde çarpi gözüküyor

Benim mi 8 se de olduğu gibi mi olcak hocalarım?

Ekli dosyalar

• IMG_20200423_092116.jpg
    IMG_20200423_092116.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20200423_092129.jpg
    IMG_20200423_092129.jpg
    208,3 KB · Görüntüleme: 28
Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam hattı okuyor ama şebeke yerinde çarpi gözüküyor

Benim mi 8 se de olduğu gibi mi olcak hocalarım?

Linki inceleyin lütfen...

Oyla:

Yusuf765

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 8 se
Konular
26
Ben bu servise sordum mi 10 pro ya IMEI atmayı deneyen yok dediler monalte hocam

Linki inceleyin lütfen...

Hocam inceledim aklıma takılan şey bekleme süresi verdiğinde bilgisayarda takılı haldeyken mi kullancaz telefonu yani hem program açık olcak hemde telefon bilgisayara takılı haldeyken mi kullancaz

Son düzenleme:
Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Ben bu servise sordum mi 10 pro ya IMEI atmayı deneyen yok dediler monalte hocam

Hocam inceledim aklıma takılan şey bekleme süresi verdiğinde bilgisayarda takılı haldeyken mi kullancaz telefonu yani hem program açık olcak hemde telefon bilgisayara takılı haldeyken mi kullancaz

Konu içeriğinde yer alan resim kaldırılmıştır.

Bekleme süresi verdiğin de, cihaz bağlantısını pc den kesebilirsiniz.Ve normal kullanıma devam edebilirsiniz.
Süre sonunda işlemleri tekrar yapınız.

Oyla:

Yusuf765

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 8 se
Konular
26
Konu içeriğinde yer alan resim kaldırılmıştır.

Bekleme süresi verdiğin de, cihaz bağlantısını pc den kesebilirsiniz.Ve normal kullanıma devam edebilirsiniz.
Süre sonunda işlemleri tekrar yapınız.
Hocam şimdi yasal dışı işlem biliyorum ama virüs nedeniyle bütün telefoncular kapalı özel servis te ortalık sakinlesince gönder diyo sayfada IMEI işleriyle uğraşanlar varsa uzaktan bağlantı ile yardımcı olurlarmi bana nasıl yapıldığını istemiyorum uğraşanlar varsa yardımcı olabilirlermi

Oyla:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Hocam şimdi yasal dışı işlem biliyorum ama virüs nedeniyle bütün telefoncular kapalı özel servis te ortalık sakinlesince gönder diyo sayfada IMEI işleriyle uğraşanlar varsa uzaktan bağlantı ile yardımcı olurlarmi bana nasıl yapıldığını istemiyorum uğraşanlar varsa yardımcı olabilirlermi

Forumumuz da ve BTK gereği illegal işlemlerin paylaşılması ve tartışılması yasaktır.Keza uzaktan bağlantı ile de bu gibi işlemlerin uygulanması pek tasvip ettiğimiz bir durum değildir.
Daha açık olmak gerekir ise,Aşağıdaki yorumu okuyunuz.

Yapmamak ile yapamamak arasında çok fark var hocam. Uzaktan işlem yapan birkaç bayim var. Uzaktan yapılan işlemlerde hata payı çok yüksek, kablo bağlantısı kopuyor, kullanıcı yanlış bir şey yapıyor, bilgisayar yapılan işleme cevap vermiyor vs. Sonucunda olan cihaza oluyor. Uzakta olduğundan da cihaza müdahale edemiyorlar.

Ben sağlamcıyım. İşimi sağlam yaparım, hata payım olmaz. Birinin bilgisayarına bağlanıp 15dk lık işi 2 saatte yapmaktansa ki bu 2 saatin sonunda cihazın çalışmama ihtimali de var, cihazı elime alıp işimi sağlam yapmayı tercih ederim. Bugüne kadar forumda kimsenin yaptığım işten şikayetçi olduğunu görmedim. Öte yandan forumda tonlarca konu açılıyor şebeke sorunu, nvram hataları, bootloader kilidi sorunları ile ilgili. Aradaki ayrım burada işte. Ne ben boşuna uğraşıyım ne de kullanıcıyı yoruyum uğraştırıyım.

Oyla:

kimyagERdem

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
24
Hocam telefonu mahvedeceksin. İmei ile alakalı olmadığını defalarca söyledik. En az 4 ay kullanma hakkın var bu şekilde.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt