selamlar, ben unlock işlemi ve global rom atma olayını yaptım telefona imei numaraları atandı şimdi bi imei değişikliği gereklimi yoksa rootlu olduğundan gerek yokmu cihaz kapanabilirmi sim takmadım henüz hiç, bide eski kullanmadığım telefonum var imei boşta
bende yapmak istiyorum ama beceremedim hiç rehber bulamadım varmı bana verebileceğin bi numara bende 50 tl veririm problem değilSelamlar, bootloader kilidini açtıktan sonra 50liraya sim atma işlemini başkasına yaptırdım çok basit işlem ama risk almak istemedim. Senin telefona eski telefonun imei nosunu klonlaman gerekli tek nunarayı çift hatta atayabilirsin telini o halde 2 ay kyllanabilirsin diye biliyorum
olur valla sağolOk ben bursada birine yaptırdım istersen tel no vereyim
Arkadaşlar bişey sorucam . Süre bu ay doluyor . Hattımı çıkarıp 2. Hat yerine taksam yine bana 4 ay süreli verecek . Yoksa diğer geçen sürenin devamını getirecek. Bilgisi olan var mı acaba
İlk olarak bl açmalı rootlamalı işlemi yapıp global rom atmalısınız. Yasal işlem olmadığından forumda anlatım yok google da arayabilirsiniz. Birisine yaptırmak isterseniz şahsi olarak bu işlemi yapıyorum.
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi