Soru Yurtdışı Xiaomi 13 Ultra’ya Mi Flash Tool ile ROM atılır mı?

blackcemre

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Önder
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
93
Buradaki Tool ile rom atsam imei de sorun yaratır mı?
Yurtdışı IMEI Repair yapılmış Xiaomi 13 Ultra’ya Mi Flash Tool ile ROM atılır mı?

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.332
Sorun yaratmaz. Verileriniz silinmesin istersniz save userdata seçin. Ayrıca bootloader açık olmalı bu işlem için. SON OLARAK. lock seçeneğini seçmeyin asla.

blackcemre

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Önder
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
93
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun yaratmaz. Verileriniz silinmesin istersniz save userdata seçin. Ayrıca bootloader açık olmalı bu işlem için. SON OLARAK. lock seçeneğini seçmeyin asla.
Hocam cihaz dirençli olarak tek hat kayıtlı geliyormuş. Fake rom filan yüklü olur mu? Bootloader kilidi de açık değilmiş. Bootlader kilidi için başvursam açılır mı?

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.332
Hocam cihaz dirençli olarak tek hat kayıtlı geliyormuş. Fake rom filan yüklü olur mu? Bootloader kilidi de açık değilmiş. Bootlader kilidi için başvursam açılır mı?

O zaman önce bootloader açın. Başvuru yapın

FikretAdil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fikret Adil
Cihazım
Xiaomi 13 T
Konular
7
Ustadim merhabalar.

Bende bir soru sormak istiyorum musaadenizle. Dogru anlamis miyim ?

Cihaz 13 ultra, bootloader acik direnc kayitli (twrp filan var)
Cihazi fastboota alip, mi flash uzerinden endonezya romunu direk flashladigimizda, (sag alttan lock secenegini secmiyoruz, save user data diyoruz?)
Bilgiler silinmeden, imei gitmeden endonezya romu yuklenir mi ?

Simdiden tesekkur ederim

BahadirKaya90

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bahadır Kaya
Cihazım
Xiaomi 13 Ultr
Konular
0
Üstad arkadaşın sorduğu soruya benim de ihtiyacım var aynı soruyu merak ediyordum durum ne olur böyle yapılırsa yazabilirsen çok mutlu edersin.

FikretAdil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fikret Adil
Cihazım
Xiaomi 13 T
Konular
7
Üstad arkadaşın sorduğu soruya benim de ihtiyacım var aynı soruyu merak ediyordum durum ne olur böyle yapılırsa yazabilirsen çok mutlu edersin.
Cevap gelmeyince ya Allah dedim ben yaptim. Mi flash tooldan endonezya rom yukledim, imeiler gitmedi ama twrp uctu. Twrp ye de ihtiyacim olmadigi icin sorun yok.
Yalniz mevcut rom ustune endonezya rom kurunca sorun oldu, bende tuttum all clean secenegini secerek bastan rom yukledim. Telefon sifirlandi, hersey silindi ama imeiler gitmedi. Bu sekilde rom cok daha stabil oldu. Bu arada taiwan romu yukledim.

İnsallah seninkinde de sorun olmaz.

BahadirKaya90

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bahadır Kaya
Cihazım
Xiaomi 13 Ultr
Konular
0
Cevap gelmeyince ya Allah dedim ben yaptim. Mi flash tooldan endonezya rom yukledim, imeiler gitmedi ama twrp uctu. Twrp ye de ihtiyacim olmadigi icin sorun yok.
Yalniz mevcut rom ustune endonezya rom kurunca sorun oldu, bende tuttum all clean secenegini secerek bastan rom yukledim. Telefon sifirlandi, hersey silindi ama imeiler gitmedi. Bu sekilde rom cok daha stabil oldu. Bu arada taiwan romu yukledim.

İnsallah seninkinde de sorun olmaz.
Cok teşekkürler cevap için. Imei gitmesin de TWRP falan bana lazım değil amacım cihaz global ROM olsun ve güncellemeleri alsın bir de ileride bootloader kilidi açamayacak durum oluşmasın şimdiden açıyım istedim. Ben global ROM atacağım yani. İçindekiler silinmesin istiyordum ama İMEİ gitmeyecekse sıfırlamak çok da sorun değil cihazı daha kullanmaya başladım birkaç ayar yaptım sadece. Satın aldığım kişi cihazı sıfırlarsan imei gider ve bir daha IMEI yazılmaz falan demişti o yüzden çekinmiştim.

FikretAdil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fikret Adil
Cihazım
Xiaomi 13 T
Konular
7
Cok teşekkürler cevap için. Imei gitmesin de TWRP falan bana lazım değil amacım cihaz global ROM olsun ve güncellemeleri alsın bir de ileride bootloader kilidi açamayacak durum oluşmasın şimdiden açıyım istedim. Ben global ROM atacağım yani. İçindekiler silinmesin istiyordum ama İMEİ gitmeyecekse sıfırlamak çok da sorun değil cihazı daha kullanmaya başladım birkaç ayar yaptım sadece. Satın aldığım kişi cihazı sıfırlarsan imei gider ve bir daha IMEI yazılmaz falan demişti o yüzden çekinmiştim.
Dostum bootloader acik degil mi senin.
Acik degilse yukeleyemezsin once kilidi acman lazim

BahadirKaya90

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bahadır Kaya
Cihazım
Xiaomi 13 Ultr
Konular
0
Dostum bootloader acik degil mi senin.
Acik degilse yukeleyemezsin once kilidi acman lazim
Açık değil hocam. Başvuru yaptım süreyi bekliyorum. Gerekli ROM u falan indirdim. Bootloader acılirsa global ROM atacağım.

Önemli bir sayfada benim durumu sordum. Oradaki bu işleri yapan kişi fastboot ile rom atarsan imei gider yazdı. Ben de bl kilidi açınca twrp yükleyip efs yedeği alıp sonra rom u atayım diye düşündüm. Olur da imei uçarsa efs yi yedekten yüklerim diye. Herkes ayrı bir şey söylüyor valla. 7-8 yil önce falan bu işleri gözüm kapalı yapardim ama yıllardır uğraşmayınca unutmuşum.

Üst Alt