Soru Yurtdışı Xiaomi 13 Ultra’ya Mi Flash Tool ile ROM atılır mı?

FikretAdil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fikret Adil
Cihazım
Xiaomi 13 T
Konular
7
Açık değil hocam. Başvuru yaptım süreyi bekliyorum. Gerekli ROM u falan indirdim. Bootloader acılirsa global ROM atacağım.

Önemli bir sayfada benim durumu sordum. Oradaki bu işleri yapan kişi fastboot ile rom atarsan imei gider yazdı. Ben de bl kilidi açınca twrp yükleyip efs yedeği alıp sonra rom u atayım diye düşündüm. Olur da imei uçarsa efs yi yedekten yüklerim diye. Herkes ayrı bir şey söylüyor valla. 7-8 yil önce falan bu işleri gözüm kapalı yapardim ama yıllardır uğraşmayınca unutmuşum.

Anliyorum dostum. İnsallah seninki de ucmaz. Yalniz sen imeileri bir yere uaz, bir sorun olursa uzat baglanti ile H.kadioglu ustamiz yardimci oluyor. 15 dakika islem tamam.
Benim baska bi telefon da basima gelmisti, Allahtan imeileri bi kagida not etmisim, hemen kendisine ulastim, sagolsun 15 dakikada sorunu cozdu. Aklinizda bulunsun.

sinancolor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
Cevap gelmeyince ya Allah dedim ben yaptim. Mi flash tooldan endonezya rom yukledim, imeiler gitmedi ama twrp uctu. Twrp ye de ihtiyacim olmadigi icin sorun yok.
Yalniz mevcut rom ustune endonezya rom kurunca sorun oldu, bende tuttum all clean secenegini secerek bastan rom yukledim. Telefon sifirlandi, hersey silindi ama imeiler gitmedi. Bu sekilde rom cok daha stabil oldu. Bu arada taiwan romu yukledim.

İnsallah seninkinde de sorun olmaz.
Bu cihazın Endonezya Romu yok ki ? Hani şu arama kaydı vs olan rom. Nereden indirdiniz siz ?

deathhand

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emre
Cihazım
mi 6
Meslek
ithalat
Konular
2
Arama ve SMS uygulaması Google mi yoksa Stock Xiaomi Mi ? Bana Stock olan lazım. Google'dan nefret ediyorum.
Taiwan romu yükleyin. Ancak BL açılınca otomatik güncellemeler gelmiyor. Bilginiz olsun.

Üst Alt