Yardım Yurtdışı Telefon

kaiwia

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ALİ
Cihazım
ASUS ZENFONE 5
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
ASUS_T00J-D
Telefon Modeli
Asus Zenfone 5
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba Mi 8 se almaya karar verdim ama sahibinden üzerinden hangi satıcı konusunda alacağımda kararsız kaldım Turan GSM ve Semers İletişim arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz ? Birde bu satıcılardan telefon alanlar varsa bir kaç şey sormak istiyorum.Telefonu fabrika ayarlarına sıfırladığımız da telefonun imeisi gidiyor mu? Birde telefonların imei işi nasıl oluyor içini açıyorlar filan diye okudum onuda açıklarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Fabrika ayarlarina twrpden doneceksiniz.kisaca telefon kapaliyken ses acma ve guc tusunda menu aciliyor ordan format data ile.ayarladan yaptigin ile ayni islem.
İcini niye acsinlar hocam.bilgisayar yardimi ile imeisi degisiliyor.bir nevi sase numarasi arabada olan.
İmeili kullanim patlama yapti .bende 9t pro var 4 ay once 2500 aldim

Oyla:

kaiwia

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ALİ
Cihazım
ASUS ZENFONE 5
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fabrika ayarlarina twrpden doneceksiniz.kisaca telefon kapaliyken ses acma ve guc tusunda menu aciliyor ordan format data ile.ayarladan yaptigin ile ayni islem.
İcini niye acsinlar hocam.bilgisayar yardimi ile imeisi degisiliyor.bir nevi sase numarasi arabada olan.
İmeili kullanim patlama yapti .bende 9t pro var 4 ay once 2500 aldim
hangi satıcıdan aldınız hocam

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
İlk önce twrp den EFS yedeğini alıp telefon dışında bir yerde saklayın. Imei ile bir soruna karşı garantiniz olur. plaintiger Hocamında dediği gibi cihaz üzerinden asla fabrika ayarlarına dönmeyin, güle eğlene kullanın telefonunuzu.

Oyla:

kaiwia

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ALİ
Cihazım
ASUS ZENFONE 5
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk önce twrp den EFS yedeğini alıp telefon dışında bir yerde saklayın. Imei ile bir soruna karşı garantiniz olur. plaintiger Hocamında dediği gibi cihaz üzerinden asla fabrika ayarlarına dönmeyin, güle eğlene kullanın telefonunuzu.
Önerebileceğiniz bir satıcı var mı peki hocam? Semers İletişim ile Turan Gsm güvenilir mi?

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Önerebileceğiniz bir satıcı var mı peki hocam? Semers İletişim ile Turan Gsm güvenilir mi?
Hocam önerebileceğim bir satıcı yok. Hiçbiri ile bir alışverişim olmadı.

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Peki hocam teşekkürler yinede.
Rica ederim Hocam. İnternet üzerinden değilde kendi şehirinizden alma şansınız var ise ve fiyatlar uygunsa, birebir görerek alın Hocam. Bir sorun olursa daha kolay çözebilirsin. Ben garantili almıştım cihazı, o yüzden önerebileceğim satıcı yok. Şimdiden hayırlı olsun. :)

Oyla:

Kaage

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet ŞENOL
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Siz sehrinizdeki bi sikinti ciktiginda direk ulasabilecegin birinden almaniz daha mantikli (ben oyle yaptim) MarcoPasha hocamin dedigi gibi telefonu aldiginiz an efs yedegi alip guvenli bir yerde (gdrive) saklamaniz en iyisi olur simdiden hayirli olsun

Oyla:
Üst Alt