Yardım Yurtdışı Telefon

kaiwia

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ALİ
Cihazım
ASUS ZENFONE 5
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
ASUS_T00J-D
Telefon Modeli
Asus Zenfone 5
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba Mi 8 se almaya karar verdim ama sahibinden üzerinden hangi satıcı konusunda alacağımda kararsız kaldım Turan GSM ve Semers İletişim arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz ? Birde bu satıcılardan telefon alanlar varsa bir kaç şey sormak istiyorum.Telefonu fabrika ayarlarına sıfırladığımız da telefonun imeisi gidiyor mu? Birde telefonların imei işi nasıl oluyor içini açıyorlar filan diye okudum onuda açıklarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

SpecialForces

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SpecialForce
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Meslek
J.G.K
Konular
9
Merhaba Mi 8 se almaya karar verdim ama sahibinden üzerinden hangi satıcı konusunda alacağımda kararsız kaldım Turan GSM ve Semers İletişim arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz ? Birde bu satıcılardan telefon alanlar varsa bir kaç şey sormak istiyorum.Telefonu fabrika ayarlarına sıfırladığımız da telefonun imeisi gidiyor mu? Birde telefonların imei işi nasıl oluyor içini açıyorlar filan diye okudum onuda açıklarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Almadıysanız semers iletişim önerimdir kendisi arkadaşımdır, ve bende onda alışveriş yaparım mi 8 de kullanıyorum hiç bir sorun sıkıntı yaşamadım her zaman malının arkasında durur

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Oyla:

crazy_g

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
RedmiNote6Pro
Konular
28
Xx.08.2019 yada xx.07.2019 kurban bayramına denk geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Sözlüm ile kendime RN6PRO aldım eve geldik çay eşliğinde telefonları kuruyoruz 10.3.6 update yeni almıştı sanırsam. Sözlümünki çok güzel ama benim cihaz soft brick oldu. Turan GSMden almıştım. Esnaflar cidden. WhatsAppdan mesaj attım anlattım bayram tatili bitince getir dediler. Gittim selam verdim yeniden olayı anlatacakken oradaki abi yanlış hatırlamıyorsam Mehmetti galiba hatırladım kardeşim dedi. Yeni cihaz verdi.... Telefon içinden açıkken yani fabrika ayarlarına döndürmedigin sürece IMEI gitmiyor. Sürekli recovery de formatlıcan ve de adamlar yazılımsal olarak desteği asla kesmiyorlar.

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
İkisiyle de alışverişim oldu. İkisi de güvenilirdir. Fark yok yani aralarında.

Oyla:

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
hocam imkanın varsa bence mi8 se alma. almışken mi9 se al. mi8 se kullandım şahsen hiç sevmedim :)

Oyla:

musate

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
musa
Cihazım
mi6
Konular
0
satıcılara nasıl ulaşabilirim.

Oyla:

cagr1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
asdaf
Cihazım
xiaomi
Konular
2
Bende geçen cuma günü Turan GSM den aldım henüz IMEI atılmadı yerleri doğubank iş hanında görerek aldım telefonu asıl tedirgin olduğun konu IMEI işlemleri tecrübelerimi paylaşırım.

Oyla:

musate

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
musa
Cihazım
mi6
Konular
0
Bende geçen cuma günü Turan GSM den aldım henüz IMEI atılmadı yerleri doğubank iş hanında görerek aldım telefonu asıl tedirgin olduğun konu IMEI işlemleri tecrübelerimi paylaşırım.
Merhaba Çağrı Hocam; Ben Ankarada'yım. Muhtemelen kargo ile Turan GSM den alacağım mi no 10 pro'yu. Merak ettiğim malum ya garanti konusu. Eğer fabrikasyon sorun çıkarsa ne olacak. ikincisi eğer düşürüp ekranını kırarsak ne olacak hata bizde ödeyelim de mi türkiye cihazı kabul etmiyor. Yani aldıktan sonra yazılım ve donanım desteği veriyor mu? veriyorsa ne kadar süreyle verecek. Teşekkürler.

Oyla:

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
dostum açık ve net yazacağım

turan iletişim
semers GSM
Milano Gsm
Ahmet Mehmetoğlu GSM

nereden aldığının hiç bir önemi yok , en ucuz kim satiyorsa ondan al

sanırım buraya kadar her şey açık ve net ...

bu şekilde kafadan 100-200 lira daha ucuza alırsın ,

sonra forum sitesi üzerinden ücretli IMEI işlemi yapan bir arkadaştan destek al ve senin kendi evinde duran bir telefonun imeisini attır...(ki buna bile ihtiyacın yok)

yazdiklarimda çok netim ...

bu IMEI işini daha telefonu almadan düşünmeye başlıyorsunuz

bak canım kardeşim

120 gün süren var zaten

120 günde sen o telefona 65 kere IMEI atmayı öğreneceksin merak etme...

ben sizin yerinizde olsam , Facebook gruplarından satın alım yaparım ...

note 10 özelinde 250-300 lira daha ucuza alırsınız

Oyla:

crazy_g

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
RedmiNote6Pro
Konular
28
Merhaba Çağrı Hocam; Ben Ankarada'yım. Muhtemelen kargo ile Turan GSM den alacağım mi no 10 pro'yu. Merak ettiğim malum ya garanti konusu. Eğer fabrikasyon sorun çıkarsa ne olacak. ikincisi eğer düşürüp ekranını kırarsak ne olacak hata bizde ödeyelim de mi türkiye cihazı kabul etmiyor. Yani aldıktan sonra yazılım ve donanım desteği veriyor mu? veriyorsa ne kadar süreyle verecek. Teşekkürler.
Turan GSM redmi note 6 Pro aldım. Güncelleme yaparken cihaz kapandı anlamadım mesaj attım olayı anlattım cihazı getir değiştirelim dediler. Gittim değiştirdiler. 1 ay boyunca her hangi bir durumda sıvı ve darbe olmayacak cihaz birebir değişim. Yazılımsal olarak sürekli bir destek var bilmeyenler için ayriyeten tebrik ediyorum esnaflar cidden. Parça değişim konusu ise dedikleri kadarını yazıyorum parça parası alırız işçilik almayız yinede sen bi düşün karar ver :)

Oyla:

kaiwia

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ALİ
Cihazım
ASUS ZENFONE 5
Konular
6
Turan GSM redmi note 6 Pro aldım. Güncelleme yaparken cihaz kapandı anlamadım mesaj attım olayı anlattım cihazı getir değiştirelim dediler. Gittim değiştirdiler. 1 ay boyunca her hangi bir durumda sıvı ve darbe olmayacak cihaz birebir değişim. Yazılımsal olarak sürekli bir destek var bilmeyenler için ayriyeten tebrik ediyorum esnaflar cidden. Parça değişim konusu ise dedikleri kadarını yazıyorum parça parası alırız işçilik almayız yinede sen bi düşün karar ver :)
Cevap veren herkese teşşekür ederim. İyice emin oldum Turan GSM den alıcam cihazı

Oyla:
Üst Alt