- Adım
- Abdulkadir
- Cihazım
- Mi8 SE
- Konular
- 44
Niye elde patlasın ki, çift hat cihaz, yılda 8 ay kullanım hakkı var 4 ay da başka bir cihazla idare edilir icabında her yıl
aslında yurtdışı hat alıp her kapandığında aldığım hattı takıp işi çözerim oda uğraştırıcı donanımsal değil de yazılımsal bir şey olsaydı elimizden geleni yapardıkNiye elde patlasın ki, çift hat cihaz, yılda 8 ay kullanım hakkı var 4 ay da başka bir cihazla idare edilir icabında her yıl
Merhaba,aslında yurtdışı hat alıp her kapandığında aldığım hattı takıp işi çözerim oda uğraştırıcı donanımsal değil de yazılımsal bir şey olsaydı elimizden geleni yapardık
Henüz yöntem çıkmadı nasıl oluyor bu diye kendisine sorun isterseniz. Yöntemin çıkacağını mı ümit ederek böyle söylüyor yoksa başka usulle mi ömür boyu garanti veriyor, ya da piyasadaki çoğu satıcı gibi malımı satayım da gerisine bakarız elbet mantığı mıSahibindende bir satıcı redmi note 10 pro için ömür boyu kayıt imei yapıyorum dedi sizce doğru mu söylüyor bulundu mu imei atma işlemi
"Evet biz kaydını yapabiliyoruz" diye cevap verdi bastıra bastıra hiç kimse imei kaydını yapamıyor siz yapabiliyormusunuz diye sordum ama ben inanmiyorum ve güvenmiyorum çoğu satıcı müşterisini değil kendi çıkarlarını düşünüyorHenüz yöntem çıkmadı nasıl oluyor bu diye kendisine sorun isterseniz. Yöntemin çıkacağını mı ümit ederek böyle söylüyor yoksa başka usulle mi ömür boyu garanti veriyor, ya da piyasadaki çoğu satıcı gibi malımı satayım da gerisine bakarız elbet mantığı mı
yüzyüze görüşüp imei durumuna e-devletten bakmadan kesinlikle almayın."Evet biz kaydını yapabiliyoruz" diye cevap verdi bastıra bastıra hiç kimse imei kaydını yapamıyor siz yapabiliyormusunuz diye sordum ama ben inanmiyorum ve güvenmiyorum çoğu satıcı müşterisini değil kendi çıkarlarını düşünüyor
Hocam uyuz oldum zaten almayacağım o satıcıdan eğer bu cihaza imei atılabilseydi ilk forumda paylaşılır zaten ben adamın hakkını da almak istemiyorum ama bence imei atabiliyorum demesi bana samimi gelmiyoyüzyüze görüşüp imei durumuna e-devletten bakmadan kesinlikle almayın.