- Adım
- TornandoMedo
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 0
imei sonrası 12.5 yükleyince sorun olmuyormu 13 demi oluyor13 güncellesmi almıyor rom yukleyen varmı
imei sonrası 12.5 yükleyince sorun olmuyormu 13 demi oluyor13 güncellesmi almıyor rom yukleyen varmı
imei attırmak istiyorum nerede nasıl yapabilirim bilgini var mı acaba700 TL işlem ücreti verdiniz doğru değil mi? Cidden şu an çok şaşkınım ben bu işlemi 250 TL gibi bir rakama yapıyorum.. Cidden pes! fırsatçılığında bu kadarı.
Forumda İmei attırma ile ilgili Konular yasaktır.imei işlemini kime nerde yaptırabiliriz istanbul için bilgi verebilecek olan var mı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
imei attırmak istiyorum nerede nasıl yapabilirim bilgini var mı acaba
imei sonrası 12.5 yükleyince sorun olmuyormu 13 demi oluyor
uzaktan bağlanıp imei atabilirim dmden yaz modem flaslamakta gerekmiyor bu aradasim1 e yazmak bilinen yöntemlerle neredeyse imkansızdı. Merakla bekliyorum yöntemi belki diğer modeller için de bir geliştirme yapabilirim
sim 1 süresi dolup kapanan birisi yazarsa yardımcı olurumarkadaşlar ekmek KURAN çarpsınki dirençsiz yöntem buldum 2 cihazda denedim başarılı oldu bootloader kilidi açık ve daha önce imei atılmamış birisi bana yazabilir mi?
şuanlık sadece sim1 e atabildim sim 2 orjinal olarak kaldı.
not: cihaz daha önce hiç açılmadı direnç değişmedi.
çok iyiymiş gerçekten ama bendeki note 10 pro, eğer buna oluyorsa çok güzel olur
Hocam redmi note 10 var bende, daha önce işlem görmemiş, imei kapanmasına 1 ay kaldı ama sim 1 mi 2 mi bilmiyorum, nasıl yaparız, yardımcı olur musun.mi 11 lite 5g ve redmi note 10 üzerinde oldu hepsinde olur diye düşünüyorum mantık aynı sonuçta