- Adım
- 5
- Cihazım
- Redmi note 10
- Konular
- 0
Bende bin pişmanım bu iş çözülmeyecek anlaşıldıPişman etti valla aldığıma oneplus daha cazip gözümde artık
Bende bin pişmanım bu iş çözülmeyecek anlaşıldıPişman etti valla aldığıma oneplus daha cazip gözümde artık
Poco m3 ler gibi güncelleme yaparsa nv data hatasıyla recovery atıyor. Modem dosyası değiştirmek yada güncelleme yapmamak gerekiyor. Diğer kurallar aynı zaten.. Sıfırlanmıyacak yani yurtdışı hiç bir marka ayarlardan sıfırlanmaz.. Bu yazılı olmayan bir kuraldır..H.kadioglu, işlemden sonra güncelleme yapılabiliyor mu yoksa her güncelleme ve sıfırlamadan sonra tekrar işlem mi gerekiyor?
hocam doğru söylüyorsunuz en garanti yol twrp ile sıfırlamak ama bunları sıradan kullanıcıya anlatmak göstermek zor. ben note 9 pro gibi cihazlarda müşteriye fastboot rom atıp veriyorum.zaten biliyorsunuzdur bu şekilde ayarlardan sıfırlama yapılabiliyor. sıfırlama konusunu o yüzden sordum.Poco m3 ler gibi güncelleme yaparsa nv data hatasıyla recovery atıyor. Modem dosyası değiştirmek yada güncelleme yapmamak gerekiyor. Diğer kurallar aynı zaten.. Sıfırlanmıyacak yani yurtdışı hiç bir marka ayarlardan sıfırlanmaz.. Bu yazılı olmayan bir kuraldır..
Keyifleri bilir. sıfırlama meraklısıysa mağazadan alacak. Sabah kahvaltıdan sonra, akşam yemekten önce 1 defa sıfırlayacak..hocam doğru söylüyorsunuz en garanti yol twrp ile sıfırlamak ama bunları sıradan kullanıcıya anlatmak göstermek zor. ben note 9 pro gibi cihazlarda müşteriye fastboot rom atıp veriyorum.zaten biliyorsunuzdur bu şekilde ayarlardan sıfırlama yapılabiliyor. sıfırlama konusunu o yüzden sordum.
merhaba bir çok söylenti var hat çekimi zayıfladıgı zaman 2g 3gye düştüğü hakkında hatta köylerde çekmediği konusunda filan söylentiler var. sanırım band 20 ile alakalı bu cihazlarda böyle sorunlar oluyormuResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.