Sohbet Yurtdışı Redmi NOTE 10 Plaka İşlemi Hakkında!

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
189
SD işlemcili Note 10'a IMEI işleminin yapıldığı söyleniyor ancak normal bir yöntem değilmiş. Yöntemin kapanma ihtimali varmış ve galiba güncelleme vs. yapılamıyor. Ayrıca fiyatı donanımsal müdahale olmasa da 300₺ civarıymış.

Bunca zaman yapılan çaba sonucu anca böyle olduysa boşuna heves etmemek gerek diye düşünüyorum. :)

Mogans00

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet Tuğra
Cihazım
Mi 10 T Pro
Konular
0
Zaten bayramdan sonraki gün sattım telefonu. Alan da biliyordu durumu, ikimiz de memnunuz. Şimdi oneplus 8 pro kullanıyorum pişman değilim :D
Ekran ve kamera nasıl oneplus 8 pro da
Zoom kaç X yapabiliyor
Yazarsanız sevinirim

FlyingKat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Galaxy S23Ultra
Meslek
I fly brudda
Konular
38
Ekran ve kamera nasıl oneplus 8 pro da
Zoom kaç X yapabiliyor
Yazarsanız sevinirim
3x optik sonrası dijital. Yanyana foto ve video çektim 9 pro ile. 9 pro da fotoğraflar güzelken videoda gözle görülür şekilde 8 pro daha iyi renk ve netlik açısından. Ekran zaten 1400nit s20lerden daha parlak.

Lütfen detaylı bilgilere oneplus forum bölümünden veya google dan ulaşın bir dahaki sefere

Berkeyalcnky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
RedmiNote10 Pro
Konular
29
Çok belirsiz bir durum. Şuan kendime almayı düşünüyordum dün gece forumda inceleyince tereddütte kaldım.
Bir yandan satış politikası satışlar düşer ise belki bir şekilde çözülür ancak şuan için kesin bir çözüm olmaması sıkıntılı dimi

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Çok belirsiz bir durum. Şuan kendime almayı düşünüyordum dün gece forumda inceleyince tereddütte kaldım.
Bir yandan satış politikası satışlar düşer ise belki bir şekilde çözülür ancak şuan için kesin bir çözüm olmaması sıkıntılı dimi
Xiaomi satışları rekora gidiyor. Şu an Samsung'u da geçti en çok satan telefon oldu. O açıdan bunun için geri atmaları çok düşük ihtimal. Kesinlikle almayın bu modelleri. Poco X3 NFC var orta seviye iş görür. Üst seviye için 10T var.

Berkeyalcnky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
RedmiNote10 Pro
Konular
29
Xiaomi satışları rekora gidiyor. Şu an Samsung'u da geçti en çok satan telefon oldu. O açıdan bunun için geri atmaları çok düşük ihtimal. Kesinlikle almayın bu modelleri. Poco X3 NFC var orta seviye iş görür. Üst seviye için 10T var.
Hocam düz redmi note 10 da da yok hala IMEI atma durumu dimi

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Hocam düz redmi note 10 da da yok hala IMEI atma durumu dimi
mış muş gibi söylemler var ama yapılanı daha görmedik. Olmayacak zaten belli bu artık. RSA yüzünden bunca zaman Sim 1 kullanamadık gelecek olsa çoktan gelirdi çözüm.

Berkeyalcnky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
RedmiNote10 Pro
Konular
29
mış muş gibi söylemler var ama yapılanı daha görmedik. Olmayacak zaten belli bu artık. RSA yüzünden bunca zaman Sim 1 kullanamadık gelecek olsa çoktan gelirdi çözüm.
Birine letgoda sordum hocam işte kanıt isticem ona göre alcam eğer yeri İstanbul ise

Ekli dosyalar

• IMG_20210812_173425.jpg
    IMG_20210812_173425.jpg
    109,1 KB · Görüntüleme: 61
Üst Alt