- Adım
- ali osman
- Cihazım
- Mi 9 t
- Konular
- 12
infinix de önerdiğiniz model varmıBu piyasa ilerleyen yıllarda infinix ve oneplus'a kalır. Artık kimin neye gücü yeterse
infinix de önerdiğiniz model varmıBu piyasa ilerleyen yıllarda infinix ve oneplus'a kalır. Artık kimin neye gücü yeterse
Ekran ve kamera nasıl oneplus 8 pro daZaten bayramdan sonraki gün sattım telefonu. Alan da biliyordu durumu, ikimiz de memnunuz. Şimdi oneplus 8 pro kullanıyorum pişman değilim
Kardeş burası oneplus başlığı değil lütfen sorularını oneplus bölümünde sor.Ekran ve kamera nasıl oneplus 8 pro da
Zoom kaç X yapabiliyor
Yazarsanız sevinirim
3x optik sonrası dijital. Yanyana foto ve video çektim 9 pro ile. 9 pro da fotoğraflar güzelken videoda gözle görülür şekilde 8 pro daha iyi renk ve netlik açısından. Ekran zaten 1400nit s20lerden daha parlak.Ekran ve kamera nasıl oneplus 8 pro da
Zoom kaç X yapabiliyor
Yazarsanız sevinirim
Xiaomi satışları rekora gidiyor. Şu an Samsung'u da geçti en çok satan telefon oldu. O açıdan bunun için geri atmaları çok düşük ihtimal. Kesinlikle almayın bu modelleri. Poco X3 NFC var orta seviye iş görür. Üst seviye için 10T var.Çok belirsiz bir durum. Şuan kendime almayı düşünüyordum dün gece forumda inceleyince tereddütte kaldım.
Bir yandan satış politikası satışlar düşer ise belki bir şekilde çözülür ancak şuan için kesin bir çözüm olmaması sıkıntılı dimi
Hocam düz redmi note 10 da da yok hala IMEI atma durumu dimiXiaomi satışları rekora gidiyor. Şu an Samsung'u da geçti en çok satan telefon oldu. O açıdan bunun için geri atmaları çok düşük ihtimal. Kesinlikle almayın bu modelleri. Poco X3 NFC var orta seviye iş görür. Üst seviye için 10T var.
mış muş gibi söylemler var ama yapılanı daha görmedik. Olmayacak zaten belli bu artık. RSA yüzünden bunca zaman Sim 1 kullanamadık gelecek olsa çoktan gelirdi çözüm.Hocam düz redmi note 10 da da yok hala IMEI atma durumu dimi
Birine letgoda sordum hocam işte kanıt isticem ona göre alcam eğer yeri İstanbul isemış muş gibi söylemler var ama yapılanı daha görmedik. Olmayacak zaten belli bu artık. RSA yüzünden bunca zaman Sim 1 kullanamadık gelecek olsa çoktan gelirdi çözüm.