Yardım Yurt dışı imei atılmış cihaza güncelleme yapma

Mehmett93

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
K20 pro
Konular
4
Merhaba arkadaşlar telefonuma otodan gelen güncellemeyi yüklemek istiyorum . Fakat cihazım yurt dışı imei kayıtlı olduğundan çekiniyorum . İmei sıkıntı yaratmadan nasıl güncelleme yapabilirim ?

attcaksaw

Cezalı Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
TWRP' varsa OTA güncellemesini indirin zaten kur dedinizde TWRP açılır oradan kurarsınız.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Wipe seçenekleri telefonu sıfırlamak için install girip indirmiş olduğu güncelleme dosyasını seçin yükleyin temiz kurulum isterseniz yani format atmat wipe menüsünde format data seçin sağa kaydırın.

attcaksaw

Cezalı Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
twrp ekranı geliyor ama orda ınstall ,wipe vb. seçenekler var hangisini tıklıcam tam bilmiyorum.
Install'a gelin sonra indirilen dosyayı bulun direk depolama içine inmiştir yada download kısmına ordan zip'e tıklayın install diyin ardından reboot system yapın.

RezzNar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Twrp ye girin Wipe kısmından Dalvik/Art Cache yapın Ardından İnstall'a girin sağ kısımda install zip yazıyorsa üzerine tıklayın ve install img olarak ayarlayın daha sonra dahili hafızaya attığınız güncel rom dosyasını gösterip barı sağa doğru çekerek yükleyin hiçbir veri kaybı olmadan güncellemiş olursunuz.

Aslında herşey burada anlatılmış geneliyle forumu içten içe takip etmek gerek, forumdaki önemli ipuçları kısmınında linkini bırakayım boş zamanlarınızda inceleyin bi isterseniz.

Çünkü genelinde sorulan soruların çoğu o bölüm üzerinde cevap bulabiliyor iyi forumlar.

Dirsehan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Dirsehantr
Cihazım
xiaomi mi5s
Konular
10
wipe menüsünden dalvik system internal storage wipe yapın daha sonra install kısmından indirdiğiniz romu yükleyin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mehmett93

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
K20 pro
Konular
4
TWRP' varsa OTA güncellemesini indirin zaten kur dedinizde TWRP açılır oradan kurarsınız.
Twrp ye girin Wipe kısmından Dalvik/Art Cache yapın Ardından İnstall'a girin sağ kısımda install zip yazıyorsa üzerine tıklayın ve install img olarak ayarlayın daha sonra dahili hafızaya attığınız güncel rom dosyasını gösterip barı sağa doğru çekerek yükleyin hiçbir veri kaybı olmadan güncellemiş olursunuz.

Aslında herşey burada anlatılmış geneliyle forumu içten içe takip etmek gerek, forumdaki önemli ipuçları kısmınında linkini bırakayım boş zamanlarınızda inceleyin bi isterseniz.

Çünkü genelinde sorulan soruların çoğu o bölüm üzerinde cevap bulabiliyor iyi forumlar.
teşekkürler , sizede.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wipe menüsünden dalvik system internal storage wipe yapın daha sonra install kısmından indirdiğiniz romu yükleyin
ekran görüntüsü çok sağolun

Eğer kullandığımız ROM'un yeni bir versiyonu çıkarsa nasıl güncelleme yaparız ? Kurduğumuz programlar silinmeden , ayarları kaybolmadan, hatta ekran düzenimiz dahi bozulmadan... Çok kısa ve kolay. Buyrun yazıyorum.

1 - Yeni çıkan ROM u indirip telefonumuzun ana hafızasına atıyoruz.
2 - Telefonumuzda TWRP yi başlatıyoruz....
3 - Sırası ile şu Düğmelere Tıklıyoruz. Wipe -> Advanced Wipe. Açılan kısımdan Sadece Dalvik / ART Cache yi işaretleyip (Diğerleri işaretli olmayacak ) aşağıdaki Swipe to Wipe düğmesini sağa kaydırıyoruz ( Sağ diyorum ki kolay olsun Idea~~ )
4- Geri gelip TWRP nin ana sayfasından INSTALL düğmesine basıp telefona attığımız yeni ROM dosyasını seçiyor ve aşağıdaki Install Image düğmesini Tıklıyor ve ROM u kuruyoruz.
5- Kurulum bitmiştir. Ana ekrana gelip sırası ile Reboot -> System düğmelerini tıklıyor ve yeni güncel ROM u tepe tepe kullanıyoruz.....

Kaynak : Skorpi
kardeşim 3cü resimdeki seceneklerin hepsini seciyormuyuz yoksa sadece üsttekınımı bu alıntıda sadece üstekını secın diyor ?

RezzNar

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
teşekkürler , sizede.

ekran görüntüsü çok sağolun

kardeşim 3cü resimdeki seceneklerin hepsini seciyormuyuz yoksa sadece üsttekınımı bu alıntıda sadece üstekını secın diyor ?

Sadece Dalvik / Art Cache seçin, alttaki barı sağa doğru kaydırın işlem tamamlandıktan sonra Twrp ana ekranına dönün ve İnstall kısmından install zip yazıyorsa üzerine tıklayıp install img'a çevirerek cihazınızın dahili hafızasındaki rom dosyasını seçerek kuruluma başlayın yapılacaklar bu kadar hocam verilerinizi, uygulamalarınızı kaybetmeden romu güncellemiş olursunuz. yukarıdaki arkadaşın paylaşmış olduğu 3 resimlik işlem tamamiyle temiz kurulumdur gerek varmı yokmu karar verin ve işlemlere öyle devam edin istersiniz.

Üst Alt