Sohbet yurt dışı garantili cihaz alırken 3 kere düşünün

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
geçmiş olsun arkadasım.. sizinle ankarada tanısmıstık hatırlıyorum sizi.
yok ithalatçı yok distribütör garantisi.. yok yurtdışı yok yurtiçi garanti.. resmi olarak sizin ülkenizde satış yapmayan yapmak istemeyen bir firmanın ürünleri için bu isimler adı altında garanti beklemek yanlış bence.. arkadaşa katılıyorum.. ucuza alın kafanız rahat olsun.. yurtiçi veya yurtdışı garantili diye 700-750 tl lik cihazı 1000-1100 tl ye satan kişi veya firmalar var.. resmi satışı ve resmi garantisi olmayan ürünler için fantazi peşinde olmamak gerek..
not: şahsi düşüncem kimseyi bağlamaz

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
geçmiş olsun arkadasım.. sizinle ankarada tanısmıstık hatırlıyorum sizi.
yok ithalatçı yok distribütör garantisi.. yok yurtdışı yok yurtiçi garanti.. resmi olarak sizin ülkenizde satış yapmayan yapmak istemeyen bir firmanın ürünleri için bu isimler adı altında garanti beklemek yanlış bence.. arkadaşa katılıyorum.. ucuza alın kafanız rahat olsun.. yurtiçi veya yurtdışı garantili diye 700-750 tl lik cihazı 1000-1100 tl ye satan kişi veya firmalar var.. resmi satışı ve resmi garantisi olmayan ürünler için fantazi peşinde olmamak gerek..
not: şahsi düşüncem kimseyi bağlamaz
kardeş şimdi dediğin doğru olabilir. ama en azından hakem heyetiyle paranı alırsın.ayrıca sitede elden ucuza diye satan arkadaşlar mi note 3 ü 1500 e satıyor cepportta 1500 hangisi ucuz sen söyle.

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
kardeş şimdi dediğin doğru olabilir. ama en azından hakem heyetiyle paranı alırsın.ayrıca sitede elden ucuza diye satan arkadaşlar mi note 3 ü 1500 e satıyor cepportta 1500 hangisi ucuz sen söyle.
işte dediğim fantazi kısmı bu hocam :)
uğraşmak isteyen için hakem heyeti bir çözüm uzun sürsede...
[doublepost=1519885489,1519885381][/doublepost]
piyasada vardır hocam elbet...tek model ustunden konusmadım... farklı siteler farklı kanallar vs...

erkan176

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
mi 6
Meslek
memur
Konular
36
işte dediğim fantazi kısmı bu hocam :)
uğraşmak isteyen için hakem heyeti bir çözüm uzun sürsede...
[doublepost=1519885489,1519885381][/doublepost]
piyasada vardır hocam elbet...tek model ustunden konusmadım... farklı siteler farklı kanallar vs...
Şu an için hepsi için demiyorum ama çoğu modellerde aradaki fark 100 lirayı anca geçiyor
[doublepost=1519887257][/doublepost]
Geçmiş olsun hocam.
Şimdi gerçekten kötü bir deneyim olmuş.

Konunuz için birkaç ekleme yapmak istiyorum.

Öncelikle konuyu açarken genelleme yapılmış. Bir ithalatçı yanlış yapınca biz hiçbir zaman ithalata bulaşmayın demeyiz. Yada bir distribütör yanlış yapınca distirbütörleri kötülemeyiz. Kim yada ne olursa olsun taraflar doğru hamleleri yaptığı sürece çözülmeyen problem kalmaz.

Bende bu işi yaptığım için kendi adıma konuşayım. bu güne kadar Çin'e giden cihazlarımdan onarım olmadan dönen cihaz olmadı.
Sattığım cihazlardan da sadece 1 tanesinde çözemeyeceğimiz bir problem oldu . Ona da başına gelen arkadaş durumu kabul etmedi ama cihaz arızalı şarj cihazı ile şarj edilmiş. Bu durumda en iyi denilen Apple bile cihazı garanti dışı bırakıyor.

Cihazınız ile ilgili ekranın sökülüp yeniden takılması yada ısıtılması problemi giderebilir.
Bilginiz olsun
Kardeş seni biliyorum ama geç tanıdım, tecrübem kötüde olsa aldığım arkadaşı suçlamam.Beni yoran arıza yapıldıktan sonra çinli arkadaşın kontrol etmemesi,çinden gelmeden kontrol edilseydi orada yapılırdı ,ben 4 ay bekledim, bu arada gelince birde gümrüğe takılıp geri dönmüş.ben satıcının ilgi ve emeğinden dolayı suçlama yapmam isim vermem.kimseyide suçlayamam.benim zoruma giden herkezden 200 tl fazlasına satın alıp mağdur olmam.cihazı kendim yaptırsam 2 ay bile kullanmadan çıktı arıza, bi sene olacak kullanamadım.1500 tl ye aldığın cihazı kullanmadığın için,yeni cihazın hem eskimesi hemde ben yapırsam 2000 tlye gelecek.yorum sizlerin..

Üst Alt