- Adım
- Umut Furkan
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- Bar Şefi
- Konular
- 275
Farkını belli etmiş. 223 FPSMi9Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Farkını belli etmiş. 223 FPSMi9Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Güzel mi hocam sonuçFarkını belli etmiş. 223 FPS![]()
Hocam yukardaki yeşil performansa mı bakıyoruz anlamak için yoksa alttaki CPU monitör yazan yerden mi ?Mi 9 da bu şekilde neden düşük çıktı acabaGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Ben de bilmiyorum ki hocamHocam yukardaki yeşil performansa mı bakıyoruz anlamak için yoksa alttaki CPU monitör yazan yerden mi ?
Hocam altta cpu throlting falan yazıyor ordan bakın. Yüzde kaç performansta çalıştığını orda yazar eğer 5 dakika test yaparsanız. Yüzdeli rakam yüzde kaç performansta olduğunu gösterir eğer yüzde yoksa kayıp yok demektir. %90 ve üstü muhteşem denilebilir, %70-%90 orta, %70 altı ise kötüdür.Hocam yukardaki yeşil performansa mı bakıyoruz anlamak için yoksa alttaki CPU monitör yazan yerden mi ?
Hocam altta cpu throlting falan yazıyor ordan bakın. Yüzde kaç performansta çalıştığını orda yazar eğer 5 dakika test yaparsanız. Yüzdeli rakam yüzde kaç performansta olduğunu gösterir eğer yüzde yoksa kayıp yok demektir. %90 ve üstü muhteşem denilebilir, %70-%90 orta, %70 altı ise kötüdür.
Telefonunuzda sanırım bi modül vs. Bi şey var ve işlemciyi kısıtlamış zira max hız 1.8 olarak belirtmiş o yüzden düşük puan almışsın hocam.Mi 9 da bu şekilde neden düşük çıktı acabaGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sent from my MI 9 using Tapatalk