- Adım
- Umut Furkan
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- Bar Şefi
- Konular
- 275
Farkını belli etmiş. 223 FPSMi9Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Farkını belli etmiş. 223 FPSMi9Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Güzel mi hocam sonuçFarkını belli etmiş. 223 FPS
Hocam yukardaki yeşil performansa mı bakıyoruz anlamak için yoksa alttaki CPU monitör yazan yerden mi ?Mi 9 da bu şekilde neden düşük çıktı acabaGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Ben de bilmiyorum ki hocam farklı bir mi9 da değerler baya yüksekti onunla kıyasladım benHocam yukardaki yeşil performansa mı bakıyoruz anlamak için yoksa alttaki CPU monitör yazan yerden mi ?
Hocam altta cpu throlting falan yazıyor ordan bakın. Yüzde kaç performansta çalıştığını orda yazar eğer 5 dakika test yaparsanız. Yüzdeli rakam yüzde kaç performansta olduğunu gösterir eğer yüzde yoksa kayıp yok demektir. %90 ve üstü muhteşem denilebilir, %70-%90 orta, %70 altı ise kötüdür.Hocam yukardaki yeşil performansa mı bakıyoruz anlamak için yoksa alttaki CPU monitör yazan yerden mi ?
Hocam altta cpu throlting falan yazıyor ordan bakın. Yüzde kaç performansta çalıştığını orda yazar eğer 5 dakika test yaparsanız. Yüzdeli rakam yüzde kaç performansta olduğunu gösterir eğer yüzde yoksa kayıp yok demektir. %90 ve üstü muhteşem denilebilir, %70-%90 orta, %70 altı ise kötüdür.
Telefonunuzda sanırım bi modül vs. Bi şey var ve işlemciyi kısıtlamış zira max hız 1.8 olarak belirtmiş o yüzden düşük puan almışsın hocam.Mi 9 da bu şekilde neden düşük çıktı acabaGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sent from my MI 9 using Tapatalk