- Adım
- Samed
- Cihazım
- Poco x5 Pto
- Konular
- 1
Uygulama bilgilerinden pil tasarrufunu kapatın.Mrb aracımda android teyp var yt güncellemelerini yaptıktan sonra bu çıkmaya başladı nasıl kaybolur bu sayfa
Nereden yapıliyor bu dostum ?Uygulama bilgilerinden pil tasarrufunu kapatın.
Ayarlardan uygulamarı yönet youtube özelliklerindeNereden yapıliyor bu dostum ?
Peki teşekkürler ins olurAyarlardan uygulamarı yönet youtube özelliklerinde
aynı durum söz konusu, bir iki güne çözerler diye düşünüyorumKlavuzdakileri yaptım çalıştı oturum açtım ancak ortalama 1 dkka sonra video donma sorunu yaşıyorum. Çözüm öneriniz var mı
Klavuzdakileri yaptım çalıştı oturum açtım ancak ortalama 1 dkka sonra video donma sorunu yaşıyorum. Çözüm öneriniz var mı
Root var ise sorunsuz çalışmakta yakın zamanda güncelleme vereceklerdir.aynı durum söz konusu, bir iki güne çözerler diye düşünüyorum
Hocam bu apk dosyalara gmail bağladığımızda banka hesaplarına bilgilerimize vs ulaşabilirler mi? Ne derece güvenilir sizce1-Youtube Vanced artık destek vermiyor eğer uygulama bilgilerinden ''com.vanced.android.youtube'' uzantısına sahip ise uygulamayı silipLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsitesine gidin ve revanced kurulumunu yapınız.
2-Uygulamanız Revanced yani "com.revanced.android.youtube" ise,Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsitesinden son güncellemeyi yükleyiniz 19.09.37
Sorun çözülmediyse tam çözüm 3.yoldur.
3-Vanced/Revanced MicroG hatasıdır. MicroG güncellemeleri Android tabanında bazen hesap-eşitleme durumundan kaymaya sebebiyet vermekte ve bu hatayı karşımıza çıkarmaktadır. Sizlere tavsiyem tüm android sürümleri için geçerli olanLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirni kurmanız ve hiç bir şekilde güncellememenizdir.
Not: Mevcut MicroG sürümü paylaştığım değil ise uygulamayı silip bahsettiğim MicroG 0.2.24'ü kurmanızdır.
Hatanız çözülecektir.
Ek1: Bu durum taviye niteliğindedir. Eğer bilgisayarınıza MinimalADB yüklü ise, telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayarak gömülü olan orijinal Youtubeyi silmenizdir. İlgili yazı.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dostum dediklerini yaptım yine bu sayfa çıkıyor sinir bozucuAyarlardan uygulamarı yönet youtube özelliklerinde
Hiç bir şeyine ulaşamaz hocam, androidin ekmeği bu, ben 6-7 yıldır kullanıyorum.Hocam bu apk dosyalara gmail bağladığımızda banka hesaplarına bilgilerimize vs ulaşabilirler mi? Ne derece güvenilir sizce