- Adım
- Samed
- Cihazım
- Poco x5 Pto
- Konular
- 1
Normal YouTube kullanıyorsan bilemiyorum abi son sürümü yüklemeyi deneMrb arkadaşım yt bunu nasıl yapabilirim ?
Hocam bende aynı sorundan müzdaripim, huawei harmonyOs tabanlı cihazım var youtube son sürümünü kurunca microG'nin v0.3.1.3.240913 sürümünü istiyor ama bu sürümde hesap açamıyorum. Eski sürümünde huawei sekmesi vardı hesap açabilyordum.Ne yapabilirim bu durumda?1-Youtube Vanced artık destek vermiyor eğer uygulama bilgilerinden ''com.vanced.android.youtube'' uzantısına sahip ise uygulamayı silipLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsitesine gidin ve revanced kurulumunu yapınız.
2-Uygulamanız Revanced yani "com.revanced.android.youtube" ise,Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsitesinden son güncellemeyi yükleyiniz 19.09.37
Sorun çözülmediyse tam çözüm 3.yoldur.
3-Vanced/Revanced MicroG hatasıdır. MicroG güncellemeleri Android tabanında bazen hesap-eşitleme durumundan kaymaya sebebiyet vermekte ve bu hatayı karşımıza çıkarmaktadır. Sizlere tavsiyem tüm android sürümleri için geçerli olanLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirni kurmanız ve hiç bir şekilde güncellememenizdir.
Not: Mevcut MicroG sürümü paylaştığım değil ise uygulamayı silip bahsettiğim MicroG 0.2.24'ü kurmanızdır.
Hatanız çözülecektir.
Ek1: Bu durum taviye niteliğindedir. Eğer bilgisayarınıza MinimalADB yüklü ise, telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayarak gömülü olan orijinal Youtubeyi silmenizdir. İlgili yazı.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam bende aynı sorundan müzdaripim, huawei harmonyOs tabanlı cihazım var
Hocam bende aynı sorundan müzdaripim, huawei harmonyOs tabanlı cihazım var youtube son sürümünü kurunca microG'nin v0.3.1.3.240913 sürümünü istiyor ama bu sürümde hesap açamıyorum. Eski sürümünde huawei sekmesi vardı hesap açabilyordum.Ne yapabilirim bu durumda?
Ben mikro g yüklüyorum yüklendi diyor ama yüklenmemiş oluyor ve tekrar apkya bastığımda tekrar yüklüyor gösteriyor ama yine aynı hata sebebi nedir acaba ?1-Youtube Vanced artık destek vermiyor eğer uygulama bilgilerinden ''com.vanced.android.youtube'' uzantısına sahip ise uygulamayı silipLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsitesine gidin ve revanced kurulumunu yapınız.
2-Uygulamanız Revanced yani "com.revanced.android.youtube" ise,Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsitesinden son güncellemeyi yükleyiniz 19.09.37
3-Vanced/Revanced MicroG hatasıdır. MicroG güncellemeleri Android tabanında bazen hesap-eşitleme durumundan kaymaya sebebiyet vermekte ve bu hatayı karşımıza çıkarmaktadır. Sizlere tavsiyem tüm android sürümleri için geçerli olanLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirni kurmanız ve hiç bir şekilde güncellememenizdir.
Not: Mevcut MicroG sürümü paylaştığım değil ise uygulamayı silip bahsettiğim MicroG 0.2.24'ü kurmanızdır.
Hatanız çözülecektir.
Ek1: Bu durum taviye niteliğindedir. Eğer bilgisayarınıza MinimalADB yüklü ise, telefonunuzu bilgisayarınıza bağlayarak gömülü olan orijinal Youtubeyi silmenizdir. İlgili yazı.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yahu herşeyi iyi güzel anlatmışsınızda ben Huawei sahibiyim ama Huawei'den giriş yapamıyorum. Var mı Huawei için birşeyler?1-Youtube Vanced artık destek vermiyor eğer uygulama bilgilerinden ''com.vanced.android.youtube'' uzantısına sahip ise uygulamayı silipLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsitesine gidin ve revanced kurulumunu yapınız.
Hatanız çözülecektir.
Google ile giriş yapın kısmı yok mu?Yahu herşeyi iyi güzel anlatmışsınızda ben Huawei sahibiyim ama Huawei'den giriş yapamıyorum. Var mı Huawei için birşeyler?
Attığınız dosyayı indirip kurduğumda ve konunuzdaki cihazımla uyumlu Youtube'u indirdim. Sorun şu, giriş yapın kısmına bastıktan sonra giriş yaptıktan sonra hata veriyor hesabıma giremiyorum. Eskiden Huawei kısmı vardı, oradan girebiliyordum.Google ile giriş yapın kısmı yok mu?
Aynen hocam benimde tam olarak sorunum bu.Attığınız dosyayı indirip kurduğumda ve konunuzdaki cihazımla uyumlu Youtube'u indirdim. Sorun şu, giriş yapın kısmına bastıktan sonra giriş yaptıktan sonra hata veriyor hesabıma giremiyorum. Eskiden Huawei kısmı vardı, oradan girebiliyordum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hata görseli
Mrb aracımda android teyp var yt güncellemelerini yaptıktan sonra bu çıkmaya başladı nasıl kaybolur bu sayfaYt bu çıkıyor yardimci olabilecek varmı?