Uygulama YoWhatsApp & GbWhatsApp Nedir ? Özellikleri ve Kurulumu

namekrronn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
gmd
Konular
13
YoWa nın GBWa ya göre en büyük artısı ise (bana göre) sen karşı tarafın mesajına cevap yazdıktan sonra mavi tikin karşıya gitmesi..
hobaa hocam bu ozellik iyiymis yani ben okuyunca mesaja girip mavi tik yollamiyor ama cevap yazdiktan sonra yoluyor caktirmamak icin super :D yanliz o ozelligi bulamadim hocam hide blue tick deyince direk karsiyahic blue tick olmuyor cevap yazsanda
hide online status yerine freeze last seen var ayni gorevi goruyor sanirim

xargrax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Mi 6
Konular
1
hobaa hocam bu ozellik iyiymis yani ben okuyunca mesaja girip mavi tik yollamiyor ama cevap yazdiktan sonra yoluyor caktirmamak icin super :D
aynen öyle :)) ikincisi için hayır aynı şey değil.. biri senin son görülme zamanını donduruyor.. diğeri ise durumları gördüğünü gizliyor..

namekrronn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kemal
Cihazım
gmd
Konular
13
hobaa hocam bu ozellik iyiymis yani ben okuyunca mesaja girip mavi tik yollamiyor ama cevap yazdiktan sonra yoluyor caktirmamak icin super :D yanliz o ozelligi bulamadim hocam hide blue tick deyince direk karsiyahic blue tick olmuyor cevap yazsanda
up hocam duzenleme yaptim da mesaj da

xargrax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Mi 6
Konular
1
up hocam duzenleme yaptim da mesaj da

Hocam YoWa kullanmaya karar verdiysen şu linktekini kullanmanı tavsiye ederim.. daha fazla özelleştirme mevcut..

benim telde GBWa yüklü olduğu için o ayarın tam olarak nerde olduğunu söyleyemiyorum.. biraz kurcalarsan bulacağından eminim..

ssleqendss

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Sarı
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
10
Yowhatsapp ı yükledim fakat yedekleri geri yüklemek istediğimde google hesabım ile ilişkilendiremiyorum maalesef hata veriyor.

enes45

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
RedmiNote 8 Pro
Konular
5
Yowhatsapp ı yükledim fakat yedekleri geri yüklemek istediğimde google hesabım ile ilişkilendiremiyorum maalesef hata veriyor.
Aynı sorunu ben de yaşadım. Onun yerine gbwhatsapp yükledim. Yedekler geldi. Ancak tekrar sms gelmesi için 12 saat ve aranarak aktifleştirme için 1 saat beklemem uyarısını aldım. 1 saat sonra gbwhatsapp ı kullanmaya başladım...
Gbwhatsapp dan şimdilik memnunum. Ancak ayarlarda yani 2.7 de yer alan hareketli eylem butonu(fab) ve 3 (bilidirim ekranı) seçeneklerini kurcaladım. Ama hangi özellik kattığını bulamadım.

ssleqendss

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Sarı
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
10
Aynı sorunu ben de yaşadım. Onun yerine gbwhatsapp yükledim. Yedekler geldi. Ancak tekrar sms gelmesi için 12 saat ve aranarak aktifleştirme için 1 saat beklemem uyarısını aldım. 1 saat sonra gbwhatsapp ı kullanmaya başladım...
Gbwhatsapp dan şimdilik memnunum. Ancak ayarlarda yani 2.7 de yer alan hareketli eylem butonu(fab) ve 3 (bilidirim ekranı) seçeneklerini kurcaladım. Ama hangi özellik kattığını bulamadım.
Teşekkürler hocam yarın deniycem.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

enes45

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
RedmiNote 8 Pro
Konular
5

xargrax

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Mi 6
Konular
1

Can ana ekranda sağ alttaki "+" tuşu.. Orayı istediğin gibi özelleştirmeyi sağlıyor.. Bildirim ekranı ise sana gelen mesajların üste durum çubuğundaki bildirimleri özelleştirmek için kullanılıyor.. Bide 6.11 ayarını kapatmazsan oradaki bildirimleri de özelleştirme imkanı veriyor..

enes45

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
RedmiNote 8 Pro
Konular
5
xargrax
Teşekkür ederim cevabınız için. Şöyle olumsuz bir durumla karşılaşıyorum.
Maalesesef gelen mesajlar bana iletilmiyor.Uygukamaya girince mesajlar geliyor. (gbwhatsapp için söylüyorum.)
Bu durum hakkında bilginiz var mı?

Üst Alt