- Adım
- onurcan
- Cihazım
- xiaomi mi 11
- Konular
- 5
Deneyeceğim bende, teşekkür ediyorum geri dönüşünüz için diğer arkadaşların yorumlarınada göz attım. Her halükarda kendi resmi sitesi üzerinden indirmek çok daha sağlıklı olacaktır elbet diğer arkadaşlarımızında dediği gibi bende bundan yanayım ancak resmi geliştiricinin x sitesi varken gidip y alternatif sitesinden indirmek bir takım olumsuz durumlara sebebiyette verebilir denildiği üzere.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Açıkçası değişik bir durum, ancak bankalarda benim telefonumda hangi uygulama var ne kullanıyorum tutupta bunu görebiliyor ve buna karışabiliyorsa bence buda olmaması gereken bir durum, benim telefonum rootlu olabilir yada custom rom kullanıyor olabilirim. Giriş yapar iken buna göre uygulamada bir uyarı gösterirsin cihazın rootlu o yüzden güvenlik riskleri olabilir sorumluluk kabul etmeyiz diye bakarım uyarsa kabul ederim ama genede giriş yaparım uygulamaya, tutupta benim kredi kartımı felan kendi kafana iptal edemezsin bu nerede görülmüş birşey Allah aşkına. Yanlış anlamayın size değil bu dediklerim kesinlikle yani bu yaşanmış birşeyse bankanın yaptığıda bir suç bana göre. Tutupta bu uygulamanın ismini verecek kadar biliyorlarsa herşeyi her yüklediğim uygulamayı biliyor, görüyorlar o vakit yani direkt düz mantık aklıma bu geliyor, tabiki bir yazılımcı olmadığım için düz kullanıcı mantığında değerlendirdim bunu bu işlerle uğraşan kişiler olurunu olmazını daha iyi bilirler ama onlara neymiş benim cihazımda ne kullandığım oda ayrı mesele
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şuan telefonum full orjinal ve modlu apps olmamasına rağmen çakal garanti bonus flash girişlerinde bu uyarıyı göstermeye devam ediyor.