Uygulama YoWhatsApp & GbWhatsApp Nedir ? Özellikleri ve Kurulumu

DougByrd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
1
Cihazım
samsung
Konular
0
WhatsApp Aero bir klondur, ancak orijinalinden daha özel, kullanışlı ve göz alıcı özelliklere sahiptir.
WhatsApp Aero, adresinden indirilebilir

onurcanisik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onurcan
Cihazım
xiaomi mi 11
Konular
5
bankalar bu uygulamaları tespit edince kart vb kapatıyor bilginize...

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
Güvenilirlik konusunda ne diyorsunuz arkadaşlar, uzun zamandır kullanan arkadaşlarımız var mı normalinde bu kadar paranoyak birisi değilim ama söz konusu Wp uygulamalarının modlanmış hali olunca ister istemez tedirginlik olabiliyor. Piyasada da çok fazla bu tarz modlanmış wp uygulaması var. Aero için konuşur isek en azından önerirmisiniz.

qokhandede

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
5
Güvenilirlik konusunda ne diyorsunuz arkadaşlar, uzun zamandır kullanan arkadaşlarımız var mı normalinde bu kadar paranoyak birisi değilim ama söz konusu Wp uygulamalarının modlanmış hali olunca ister istemez tedirginlik olabiliyor. Piyasada da çok fazla bu tarz modlanmış wp uygulaması var. Aero için konuşur isek en azından önerirmisiniz.
yıllardır kullanırım herhangi bir sıkıntısını görmedim. gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
123
WhatsApp Aero, adresinden indirilebilir
Yabancı sitelerden indirdiğinizde neler ile karşılaşacağınız belli olmaz. Kendi sitesi dışında başka yerler her zaman sorun teşkil etmekte. Yıllardır ben de kullanıyorum ancak kendi sitesi dışında indirme yapmıyorum. GB, YO ve en son FM ile devam etmekteyim gayet te memnunum.

onurcanisik

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onurcan
Cihazım
xiaomi mi 11
Konular
5
Alakası yok yıllardır bu uygulamalarla ve hatta root ile beraber kullanıyorum banka uygulamalarını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aero son sürüm 8.70 bu başka bir link sanki
Hocam bende kullanıyorum ve bu konular da bilgiliyim sizden üstün olmasın bilgim,Xperia z'den beri bu işlerle uğraşırım bir çok tel geldi geçti elimden ancak ilk defa başıma geleni söylüyorum size,Garanti bonus flash uygulamasına girdim ve banka tespit etti öncesinde whataero kullanıyordum sonra gbwhatsappa geçtim whatsaero'da bu sorunu yaşamamıştım gbwhatsapp'a geçtikten sonra banka internet blokesi koydu 16.5K limitli KK kapattılar hiçbir şüpheli işlem olmamasına rağmen ve programın ismini bile verdi banka telefonunuz da şu uygulama yüklü diye hatta çıkıştım çalışanlara sizene benim telefonumda ki uygulamadan diye ama sonuç olarak KK GG oldu sonra yeni kart yeni limit filan şuan kullanmıyorum hileli whatsapp ve bir sorun yok.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Hocam bende kullanıyorum ve bu konular da bilgiliyim sizden üstün olmasın bilgim,Xperia z'den beri bu işlerle uğraşırım bir çok tel geldi geçti elimden ancak ilk defa başıma geleni söylüyorum size,Garanti bonus flash uygulamasına girdim ve banka tespit etti öncesinde whataero kullanıyordum sonra gbwhatsappa geçtim whatsaero'da bu sorunu yaşamamıştım gbwhatsapp'a geçtikten sonra banka internet blokesi koydu 16.5K limitli KK kapattılar hiçbir şüpheli işlem olmamasına rağmen ve programın ismini bile verdi banka telefonunuz da şu uygulama yüklü diye hatta çıkıştım çalışanlara sizene benim telefonumda ki uygulamadan diye ama sonuç olarak KK GG oldu sonra yeni kart yeni limit filan şuan kullanmıyorum hileli whatsapp ve bir sorun yok.
İlginç bir durum ben yıllardır modlu wp ve banka uygulamalarını kullanırım üstelik xposed da kullandım fakat böyle bişey hiç başıma gelmedi. Size denk gelmiş demekki. Geçmiş olsun.

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
123
Kendi sitesi dışında indirme yaptıysanız sorun teşkil etmesi normal başka kişiler hesap çalma gibi işlem yapabilir çünkü bu tür uygulamalar Play Store üzerinde kandırılıp kullanılığı için normal. Ayrıca banka uygulamaları kişisel veri saklanması için tüm güvenlik önlemlerini alıyor tabi bazıları buna iftifaden uyarı verip onayladığınızda olabilecek herşeyi kabul etmiş oluyorsunuz. Bu yüzden belli bir modlu uygulama tercihiniz olsun.

ultraasln5098

KRAL olmak, Taç giymek demek değildir. ✔ 2.2.1936
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mrtbhdr
Cihazım
note 9/8 pro
Konular
8
yıllardır kullanırım herhangi bir sıkıntısını görmedim. gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Deneyeceğim bende, teşekkür ediyorum geri dönüşünüz için diğer arkadaşların yorumlarınada göz attım. Her halükarda kendi resmi sitesi üzerinden indirmek çok daha sağlıklı olacaktır elbet diğer arkadaşlarımızında dediği gibi bende bundan yanayım ancak resmi geliştiricinin x sitesi varken gidip y alternatif sitesinden indirmek bir takım olumsuz durumlara sebebiyette verebilir denildiği üzere.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıkçası değişik bir durum, ancak bankalarda benim telefonumda hangi uygulama var ne kullanıyorum tutupta bunu görebiliyor ve buna karışabiliyorsa bence buda olmaması gereken bir durum, benim telefonum rootlu olabilir yada custom rom kullanıyor olabilirim. Giriş yapar iken buna göre uygulamada bir uyarı gösterirsin cihazın rootlu o yüzden güvenlik riskleri olabilir sorumluluk kabul etmeyiz diye bakarım uyarsa kabul ederim ama genede giriş yaparım uygulamaya, tutupta benim kredi kartımı felan kendi kafana iptal edemezsin bu nerede görülmüş birşey Allah aşkına. Yanlış anlamayın size değil bu dediklerim kesinlikle yani bu yaşanmış birşeyse bankanın yaptığıda bir suç bana göre. Tutupta bu uygulamanın ismini verecek kadar biliyorlarsa herşeyi her yüklediğim uygulamayı biliyor, görüyorlar o vakit yani direkt düz mantık aklıma bu geliyor, tabiki bir yazılımcı olmadığım için düz kullanıcı mantığında değerlendirdim bunu bu işlerle uğraşan kişiler olurunu olmazını daha iyi bilirler ama onlara neymiş benim cihazımda ne kullandığım oda ayrı mesele.

Üst Alt