Çözüldü YouTube vanced

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
123
Öğrenci fiyatı 33tl ve sipay ile yüzde 60 iade ile yaklaşık 11-12 TL ödeme yapıyorum. Ekmek daha pahalı 😂. Ve vanced gibi 3.part uygulamalara 10-15 tlden kaçmak için güvenemem.
Aylık 5 TL bile olsa para vermem, çünkü ücretsiz bir uygulamayı neden sonradan paralı olarak kullanayım ki ? Ayrıca parola kullanacak olsam iPhone'a geçerim yani Android dünyası ile uğraşmam zaten yeterince haşır neşirim. Bu iş de kendini kanıtlayan insanlar var ve benim paylaşım yaptıklarım hepsi açık kaynak kodlu yani istediğin gibi bakabilir veya baktırabilirsin.

kadircan58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadircan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Arkadaşlar konuyu çözüldü olarak isaretleyelim lütfen

gkhankndmir

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 11 ultra
Meslek
Güvenlik
Konular
39
gayet iyi çalışıyor. revanced extended. Version 19.16.39
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

boşuna para vermişsin. iphone kullanmadıkça youtube'a para ödenmez.
öğrenci paketi aldım. bide papara ile ödeme yapınca 25tl flan oyle bi paraya geliyor yani bi günlük yemek parası ile 1 yıl premium kullanıyorum. vanced güzel ama premiumun avantajlarıda var. televizyondan izlerken. yada arabada yt muzik baya işe yarıyor. bide vanced güncellemekten sıkıldım artık. 25tl için değmez

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Aylık 5 TL bile olsa para vermem, çünkü ücretsiz bir uygulamayı neden sonradan paralı olarak kullanayım ki ? Ayrıca parola kullanacak olsam iPhone'a geçerim yani Android dünyası ile uğraşmam zaten yeterince haşır neşirim. Bu iş de kendini kanıtlayan insanlar var ve benim paylaşım yaptıklarım hepsi açık kaynak kodlu yani istediğin gibi bakabilir veya baktırabilirsin.

Reklam politikalarından ötürü param varsa bile vermiyorum Youtube a ve vermeyeyede devam edeceğim. Şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım..

Üst Alt